И Rosita и salai също.А didun4o e при февруарки...
стискайте палци, че другата седмица съм на много важно интервю за работа
пък може и за добро да е 

не ми се дават готови пюрета 
Сега съм като разглобена, но поне Алекс сладко спинка /поне за сега
/ През деня беше кисел, но от возенето в колата и постоянно сменящата се обстановка, малко нямаше възможност да мрънка
!
Купих Nivea кремче, и се надявам да му понесе нормално!
! Всяко зло - за добро! Успех и непременно да ти полеят вода на излизане преди интервюто
!
големи разправий, голямо нещо! И, сега кога ще са ти готови новите документи?
BODLIVATA - ама много гот т`ва човече в подписа ти! Страшно е! 

Тя се хранеше по 1 ч. на едно хранене, но сега е макс. по 10-ина мин. на цица. Не се притеснявай, Виличка, те с възрастта стават специалисти и могат да си изсучат неонходимото млекце и за 2-5 минути. Аз търпеливо ще изчакам да й премине този период - или стачкува, или много бързо си изяжда, или й стига... пък и като добавим коликите още ....
... за захранването няма да коментирам, защото ще ме обявите за фанатичка.. стискам зъби и си трая 
... Пък и ме кефи много
и могат да ти дадат най-адекватен съвет, защото повечето са минали по този път поне по веднъж. Успех и спискам палци да удържиш фронта.

Ми то още не познава вкусовете, за да реши че е безсолно и няма да му хареса, някои слагат захар, защото кърмата е сладка и да е по-близко до вкуса й (макар че и това не го приемам), ама сол 

Усещам, че ще ми е приятно сред вас!
Ние тримцата сме си самички този уикенд, тати ни го няма и е малка лудница у дома. Предполагам, че до довечера ще стане голяма лудница и не зная кога ще ще ми гръмнат бушоните.
Приятна почивка на всички! Вчера Александър яде готово плодово пюре и мисля, че му хареса!
та те още от колики страдат миличките
ходихме на разходка, щяхме да влизаме в Милка Ленд ама като видяхме опашката и се отказахме 
Яденето на риба(конкретно хек) при мен имаше страхотен ефект,но сигурно е индивидуално..
Запознах се с още една мама форумка от квартала,голяма раздумка стана.По едно време гледам татито с комшията,седнали и те в парка на сянка и биричка си пият необезпокоявани,а аз си мисля че спи в къщи,та си го прибрах след разходката.. Препоръчани теми