Те все знаят, всички деца като по учебник, ами те са хора и са различни и да знаеш че не е от килограмите, защото ние сме доста по -слабички и също не се обръщаме, но вчера сутринта го намерих с краката на възглавницата 
, добре че на дивана 

За водата в ушите инструкторката ми каза че е някакъв мит създаден незнайно от кого
Наистина както казва 7of9 нали са били 9 месеца във водна среда, нали има раждания под вода, освен това в чужбина има плуване за бебета още от новородени, нали не мислиш че ги държат все над водата 
За съжаление не мога да те посъветвам, нямам опит с такива ситуации. 

Али по пътя рева, после спа, после се хили и така. Иначе вечерта преди банята и при нас имаше рев и недоволство, не можах да разбера за какво плачка толкова, но след банята се нахрани и заспа "като къпана"
Днес пак ще скиторим!

По-рано от 10 навършени м. не приемат,но аз да подам от сега..
Може детенце просто да си има предпочитания - да обича едни плодове и зеленчуци и да отхвърля други 
Проблемът при нас е, че явно бебко е лаком, защото и 200мл да му направя и да е сукал преди това, пак ще го изпие и после ще повърне излишното количество
До преди месец например давах точно по тази схема - добавка - половината количество, което трябва да изяжда и постоянно повръщаше след папкане. В последствие се оказа, че кърмата ми се е увеличила и всъщност сме давали излишно количество АМ, което после Митачко е връщал
Препоръчани теми