Кумата ми има проблем с бебока не наддава, много съм се притеснила, само на 20 дни, ако има някоя от вас везна да я даде под наем за известно време
Затова мисля да поизлезем с Дари веднага след закуската в 10.
Купих на Монито летни дрешки поне
Та дечицата на туристите бяха само по памперс в количките. 
Само дето се изпопритесних! Но все пак мисля да я почвам полека лека със зеленчуци пък да видим. Много благодаря на всички за съветите 
И в неделя пак ходихме на гости и изобщо големи разходки. Взех обаче на Али чадърче за количката защото като й блесне слънцето в лицето и почва да плачка.
Наистина добре че мъжът ти си е бил в къщи 

нали знаеш,че като почнете захранването и кърмата ще намалее? Може да се наложи да го спирате отново и да почвате отново (което според мен си е голям тормоз) ако ти направи още една стачка.
А сложа ли го легнал и надава воя
На мама глезанчето
А батко му пък реши, че е време пак да почне да спи с нас и сега нощем ми е пълно леглото с дечурлига
Ама пък е хубаво да си ги гушшшшшшшшшшшкам
Иначе за друскането - същата е и Алекса.Ама е тежичка и не е много лесно това упражнение - бицепсите са ми като на Арнолд, а за фитнес не си и помислям с това тичане и подрусване по цял ден 
А да се похваля - влизам си в старите дънки и ги ЗАКОПЧАВАМ
А като гледам навън едни разголени мацки с едни поленца и панталончета - има още доста време докато си позволя и аз така да заголвам телце
аз не смея да изляза с малкото че направо не е за хора навън
вчера по обяд се къпахме двамата с малчо във ваната и днес прибегнах до това освежаване. вчера излязохме надвечер на разходка по хладинката и малечко много му хареса по късо ръкавче. вкъщи седим само по боди, днес и чорапките махнах че много се изпотява. абе въобще кво да ви разправям, зимата лоо, ама лятото пък няма спасенние
жалко че съм на лекции другата седмица иначе щях да си мисля за малко почивка някъде из планините

Преди пиеше,ама по мънико и то копърово чайче.Явно когато си има нужда детето си знае.Доскоро предлагах,но не искаше..
И добре се развличате с мъж ти,аз заведение не съм помирисвала от миналото лято на морето..

Ни ще да спи ни да лежи само носене,както и други споменават.
.
Честит 4и месец на Бояна,Митко и Вики. 
Ужас.
.