ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 18 242
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Момичета имам въпрос, някоя от вас да има везна?
Кумата ми има проблем с бебока не наддава, много съм се притеснила, само на 20 дни, ако има някоя от вас везна да я даде под наем за известно време Praynig

# 106
Честити минирожденници на Telma,didun4o i galita!И честит имен ден на малката Елена на mishletze!(на патерица) Да са здрави,всесели и много да слушкат!

Днес се очертава голяма жега,още от сега.  Nature Sunny Затова мисля да поизлезем с Дари веднага след закуската в 10.
И на вас желая приятни разходки!То както се е оправило времето,май ще си пишем тук чак в края на лятото.. Mr. Green

# 107
Ох ние ще слагаме утре ваксина. Взела съм Инфанрикс.
[desi] нали каза че може след живата да сложим с безклетъчен коклюш? Аз все пак да питам навсякъде, че много ме е шубе Sad
Ужасно е топло при нас. Направо на детенце му е по-добре в къщи да спи. Навън се събужда бързо. Вчера беше по късо ръкавче, къси панталонки и боса. Но е голям задух!
Вчера бяхме  във Варна. Аз уж да си купувам рокля, че нали сме кумове тази събота. Но то няма нищо подходящо Sad Купих на Монито летни дрешки поне Simple Smile Та дечицата на туристите бяха само по памперс в количките.

# 108
Здравейте и от нас:)

Честити минирожденници на Telma, didun4o и galita! Да са ви много здрави весели и щастливи!!!   bouquet

За 1-ви - аз мисля ако времето позволява да дойдем с Алекса.Има ли сборен пункт, къде и в колко часа?От Януарския отбор къде ще се чакаме?

Иначе при нас нещата се нормализираха - 2 дни цедих на всеки час-два и сега и кърмата ми е тук, а и бебка пак похапва  bowuu Само дето се изпопритесних! Но все пак мисля да я почвам полека лека със зеленчуци пък да видим. Много благодаря на всички за съветите  Hug

Да се похваля - В събота изкъпахме бебка, приспахме я и я оставихме на майка ми, а ние поскитахме малко по заведенията с мъжа ми. Прибрахме се чак за кърменето в 3:00 но Али се събуди да яде в 5:30  PartyИ в неделя пак ходихме на гости и изобщо големи разходки. Взех обаче на Али чадърче за количката защото като й блесне слънцето в лицето и почва да плачка.

Лисана, с тая синина направо ме уби  Joy Наистина добре че мъжът ти си е бил в къщи  Joy

пеперудка, стискам палци за ваксината да я понесе добре бебока! Praynig

Отивам при бебка , че ме вика.  baby_neutral

Гушки на всички!

# 109
Vili4ka, не те ли е страх да захраниш сега, точно като се справихте с кърменето newsm78 нали знаеш,че като почнете захранването и кърмата ще намалее? Може да се наложи да го спирате отново и да почвате отново (което според мен си е голям тормоз) ако ти направи още една стачка.
Аз на твоя място бих изчакала още 3-4 седмици, да се убедя, че Али ще суче без проблем.

А иначе ние сме си все така - папаме нощем предимно, денем обаче вече почнахме да пием от шишето. Не мисля още да захранвам. Иначе малкото ми маймунче му дай само да е на ръчички и да има кой да го друска Simple Smile А сложа ли го легнал и надава воя Simple Smile На мама глезанчето Heart Eyes  А батко му пък реши, че е време пак да почне да спи с нас и сега нощем ми е пълно леглото с дечурлига Simple Smile Ама пък е хубаво да си ги гушшшшшшшшшшшкам  Mr. Green

# 110
[desi], аз ще изчакам със сигурност да стане поне на 5 месеца. За сега само сок ще й давам, защото й харесва и й понася добре  Mr. Green

Браво че вече пие от шише твойто зайче  Peace Иначе за друскането - същата е и Алекса.Ама е тежичка и не е много лесно това упражнение - бицепсите са ми като на Арнолд, а за фитнес не си и помислям с това тичане и подрусване по цял ден  Joy

Като стана дума за фитнес - как сте с килограмите? Аз имам още 2кг да свалям но съм така от месец и нещо - тотален застой, не мърдам повече Sick А да се похваля - влизам  си в старите дънки и ги ЗАКОПЧАВАМ  bowuu А като гледам навън едни разголени мацки с едни поленца и панталончета - има още доста време докато си позволя и аз така да заголвам телце  Joy

# 111
момичета, какво правите в тея жеги newsm78 аз не смея да изляза с малкото че направо не е за хора навън #Crazy вчера по обяд се къпахме двамата с малчо във ваната и днес прибегнах до това освежаване. вчера излязохме надвечер на разходка по хладинката и малечко много му хареса по късо ръкавче. вкъщи седим само по боди, днес и чорапките махнах че много се изпотява. абе въобще кво да ви разправям, зимата лоо, ама лятото пък няма спасенние ooooh! жалко че съм на лекции другата седмица иначе щях да си мисля за малко почивка някъде из планините Sad
в четвъртък от 10 ми е интервюто - стискайте палци Praynig
ама никой не ми отговори откъде си купувате плод-зеленчука за бебчовците Crossing Arms

# 112
Здравейте мами
Отдавна не съм писала но ви чета честичко
Оххххххх и сега пак няма да мога да ви пиша #2gunfire Аман от работа. Дано утре да успея да ви драсна някой ред Simple Smile

# 113
Привет и от нас.
Днес пак цял ден бяхме в парка,само на обяд се прибрахме Дари да яде,че не и бях взела манджата и пак навън.Дойде и kleo и така до 17ч.Мисля че като сме под дебелата сянка няма проблем,все пак идва лятото и ще излизаме,няма все в къщи да се крием. Laughing Добре че настанаха жеги,че да пропие вода мойта щерка! Crazy Преди пиеше,ама по мънико и то копърово чайче.Явно когато си има нужда детето си знае.Доскоро предлагах,но не искаше..

Vili4ka браво на вас! Peace И добре се развличате с мъж ти,аз заведение не съм помирисвала от миналото лято на морето..
За килограмите имам още 6 да свалям и добре че съм висока,но ми казват че много съм отслабнала,дори онзи ден ми подсвирнаха някакви младежи.. Mr. Green
nenepygka мисля че с тази ваксина няма да имате проблеми,спокойно всичко ще е наред! thumbsup

# 114
Зайче,аз купувам плод и зеленчук от пазара или от магазините.Просто друг начин не виждам.Сори че сме те пропуснали за отговор на този въпрс Wink  bouquet
А в жегите ние сме на двора на сянка,обаче нещо напоследък е много нервно човечето - отдавам го на топлината newsm78 Ни ще да спи ни да лежи само носене,както и други споменават.
Честит 4-ти месец на бебковци Бояна,Митко и Вики Heart Eyes

# 115
Уфффф от много емоции и страсти съм пропуснала да честитя на първото 5-месечно сладуранче ooooh!
Честит 5-ти месец на Мими на мама Нюня  bouquet Да е жива и здрава малката кукла и да расте все така добричка,усмихната и красива Heart Eyes

# 116
  • София/Овча купел 2
Благодарим много Des29.Виждам,че само ти си се сетила за нашето мъниче.  cheers.
 baloniЧестит 4и месец на Бояна,Митко и Вики. baloni

В събота бяхме на бал на братовчед ми и Мария се държа много прилично.Беше много послушна.
Аз имам още 5кг от раждането да свалям,а на това отгоре от както съм тук съм качила още 2кг. badscaleУжас.
И ние вече се разхождаме по голи кълки,къси ръкави и боси крачета.Много и харесва.Гледаме да излизаме по хладното,ама то такова няма Wink.

# 117
Честито на всички 4етиримесе4ни бебоци и на старшата в отбора Мими Simple Smile   bouquet

Жеги големи настанаха! Ние с Мона - бомбона днес излязохме чак в 16.30 и се прибрахме към 20.00 с тати. А през деня - в банята през 1 час, за разхлада, защото иначе не се издържа!

# 118
niunia, Честит пети месец на Мименцето!
[/size][/color]

Да е много здрава, весела и щастлива и много да радва мама и тати!   bouquet
[/size][/color]

# 119
Момичета, ще ви попитам нещо, макар че не съм сигурна дали тук му е мястото newsm78

На вас колко време след като родихте ви дойде цикъла? И дали има значение дали кърмиш или не? На мен още не ми идва и съм малко притеснена ...

А пък Моника изпи днес 200 мл сок от ябълки и моркови Joy!

Общи условия

Активация на акаунт