Боледуване на децата ни - тема 57

• 48 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
или е вирус или е от хомеопатичните

# 121
Моят имаше уртикария преди,10 дена го държа обрива по цялото тяло и лицето.Точно така появяват се петната,след малко изчезват и пак се явяават.Алерголожката даде изследвания и каза вирусс според тях.Така че не е изключено да е вирус .

# 122
Моят имаше уртикария преди,10 дена го държа обрива по цялото тяло и лицето.Точно така появяват се петната,след малко изчезват и пак се явяават.Алерголожката даде изследвания и каза вирусс според тях.Така че не е изключено да е вирус .
Само такъв не е карала. Този с конюктивита беше последният уж почна с него, после хрема, кашлица, която не мина от нищо та АБ, дано е вирус  Praynig иначе нищо друго й няма, само това понякога я сърби по краката, понякога не. Личната не ни дава направление, само това лечение с антихистамините, защото били свършили направленията, а и друго нямало да ни назначат. Вече и аз не знам какво е това чудо.
Лино те хомеопатичните са апис за обривите, няма как да е от тях, защото преди тях се появи това чудо.

# 123
  • Sofia
След като педиатърката не дава направление, а от нейното лечение видимо няма ефект, бих отишла на частно при алерголог, той да търси причината.
Може да е алергия към някоя съставка в хляба и да се наложи да смените хляба, който яде по принцип.

# 124
И при нас така нищо друго нямаше освен тия петнисти обриви,но по ръцете и лицето по наситени и лицето пламтеше на допир.

# 125
И при нас така нищо друго нямаше освен тия петнисти обриви,но по ръцете и лицето по наситени и лицето пламтеше на допир.
Да, до каквото и да се допре, до възглавница, ако яде каквото и да е пак пламва. Но са навсякъде, и по ръце и по крака и по тялото, поизбледняват за малко, като я взема от градина почти ги няма и после пак същото.

# 126
Аз съм за кожен. За уртикарията. Скоро боледувал ли е?

# 127
Аз съм за кожен. За уртикарията. Скоро боледувал ли е?
Преди 2 седмици това с конюктивита-тя  Grinning

# 128
Тя, извинявай.
 На нас кожен ни е казвал вирусно. Не разбрах нов вирус или вирусно от грипа, който кара преди седмица преди това.
Пуснаха ни кръвни. Според мен беше от многото температуропонижаващи.
Ако искаш бързо да се махне..кортикостероид инжекция...и това ни предложиха тогава. Аз отказах.

# 129
Тета, а при вас за колко време отмина?

# 130
Около три дена някъде. Но цеше като обрив ситен по-скоро.
Иначе ММ веднъж така почервеня от един латекс/боя/..ходи в спешното. Не помня какво му биха, биха ли му изобщо нещо. Сигурно КС са му хакнали и му мина...

# 131
Синът ми е болен вече 8ми ден с кашлица, при всеки вирус прави спазми и лекуваме с вентолин и пулмикорт. Друг път се повлиява бързо и на втория треттия ден е добре. Този път няма подобрение. Лекарката каза, че е с много лек спазъм и ще мине много бързо , ама този път не и не... В понеделник ще ходя пак да му пуснат и кръвни изследвания да се види да не е станало бактериално.. Часът ни е следобед, имат си лаборатория в клиниката и изследванията стават до 20 мин, дали ще е проблем, ако са пуснати следобед. Знаете ли колко време може да се дава вентолин, инхалираме го вече една седмица , ще видя какво ще каже док в понеделник, но на вас случвало ли ви се и по-дълго време, за пулмикорта знам, че може дълго...

# 132
  • Северозапада
На нас ни се е случвало - 7 дни в болница и после и домашно лечение. Може би към 2 седмици общо.

# 133
Моя пи преднизолон за уртикарията и после продължи само с Ериус мисля,противоалергично.А точно се сетих че и Изопринозин пи.
Аз като казах лицето пламтеше при допир имах предвид,че като го пипна и беше доста топло бузите и даже мислих,че има температура,но нямаше.

Моят днес от следобяда сякаш по на често кашля в сравнение с вчера уж беше намаляла, като изключа сутрините.Не знам и аз вече какво става.

# 134
По спешност кръвни може и следобед. И наяден....то болен колко и яде де. Питала съм изрично. Пускала съм пкк с утайка и црп късен следобед също.

Общи условия

Активация на акаунт