Боледуване на децата ни - тема 57

• 47 896
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Зест, благодаря! При Марсианците никъде не пише колко време се дава. Започнах от 15 септември и правя паузи по 7-10 дена. Не знам как точно тези най-кофти месеци да го спра изцяло.

# 676
  • На брега на реката
Така е дъждец, но и ние вече не сме в България, а тук за грип почти не са чували. Та ще рискувам и като си изпие шишето, съм взела Синулан и Септилин и ще видя кое ще подкарам. Имам и инфлуцид.
Марсианци давах миналата зима и ги редувах със Синулана. Но като дойде ноември-февруари, си влязохме в гадния филм с болестите.

# 677
  • Варна
Не са чували за грип, защото медиите не истерясват така, както тук. Не че няма грип, има.

# 678
Там мисля на квадратен метър се падат по малко хора ...а тук е гъсто и нагъчкано населено Simple Smile

# 679
  • Варна
Колко по-малко да се падат Laughing Имам приятелка в Единбург, бях я питала преди 1-2 години при тях истерясват ли медиите така с грипа, защото тук пак бяхме на балон, тя каза, че изобщо никой не говори за това там. А тук почват с апокалиптичните прогнози още от септември...

# 680
Що се отнася до ентерола детския кардилог на малкия ми е казвал, че е хубаво на два - три месеца да му правя профилактичен курс по10 тина дни, защото било важно да се поддържа чревната флора. Иначе да   попитам някой давал ли е рибено масло за деца? Ще ми се да попие малко, но нз какво. Сега и ние сме на имунобор и рибомунил по схема.

# 681
  • Варна
Аз давам екомер от време на време.

# 682

Изниква ми в главата  рекламата на някакво ирландско уиски, бряг до морето, бурен вятър, вълни високи, и никакви хора Joy То с тоя вятър как да те хване бацила, нали ще бъде отвят преди да е изкашлян Rolling Eyes

# 683
  • София
Ентерола не е ли основно за лечение на разстройство?
Аз като се сетя на 2 - 3 месеца давам Биобаланс бейби, но имам намерение да го сменя с друг пробиотик, че някак си не ми се вижда от най-добрите.
Иначе в момента съм се сдобила с бъз и това давам.

# 684
  • На брега на реката
Тук климатът е по-посгоянен 5-10 градуса, няма сериозни амплитуди, няма болнаво население натъпкано за всеки случай с аб, няма мъгли, които да пренасят гадостите. Не е като да не е населен града, колкото Русе е, но е чисто, нъздухът е чист и това прави впечатление веднага. Не зтам, аз съм се подсигурила за всевъзможни болести, дано не ми се налага да ги ползвам. Поне хората, с които се запознахме, казват, че е по-вероятно да се претрепеш по стъпалата, от колкото да се разболееш - това във връзка с питането ми относно посещение при лекар.
Аз давам Рибчо. Както казах, давам  и пробиотик за по 10тина дни.
Тет, вятър да искаш. Последните два дни Елинор ни разказа играта, къщата цялата пука и се тресе. Joy

# 685
И аз сега се чудя какво да давам...тоест давам един сироп на растителна основа забъркан с няколко витамина, но малко ми се струва..тези дни се оплаква и от корем и може би ще взема пак пробиотик. То и аз взех да пия. Нашата ваканция е до 8-ми и после пак притеснения, тук грипния сезон е януари и февруари.

# 686
  • Варна
Е, аз имам предвид големите градове, там си е постоянно мъгла, дъжд и вятър, поне моята приятелка това говори за Единбург. И народ колкото искаш. Не знам, аз си мисля, че и там боледуват, просто медиите не го навират постоянно в очите на хората. То голямата новина, че всяка зима се появяват грипни вируси!
Лино,
я кажи при вас как е в това отношение?

# 687
Е, аз имам предвид големите градове, там си е постоянно мъгла, дъжд и вятър, поне моята приятелка това говори за Единбург. И народ колкото искаш. Не знам, аз си мисля, че и там боледуват, просто медиите не го навират постоянно в очите на хората. То голямата новина, че всяка зима се появяват грипни вируси!
Лино,
я кажи при вас как е в това отношение?
ами казват по някое време по новините колко заболели и колко починали има от грип....статистиката.

# 688
За мен няма такова значение дали медиите тук истерясват или не. И с, и без истерясване почти всяка година детето хваща грип, а аз новини почти не гледам.
Рибено масло в момента давам Ескимо кидс, но по принцип поръчвам на Карлсън лаб от айхърб. Не съм намерила читаво рибено масло в БГ. Всичките, които съм гледала,  са слабо концентрирани, не са от дребни риби, няма описание как са преработени.

# 689
  • Варна
Естествено, че няма никакво значение, къде съм казала това? Казах, че фактът, че в дадена държава не говорят нон стоп за грипа по новините не означава, че той не е разпространен там. А доказателството, че тук се прекалява с тръбене по темата е, че всеки, който кихне твърди, че е "хванал грипа". Те хората не са и чували, че има и други вируси, образно казано, затова пък им се набива постоянно в главите, че грипът идва.

Общи условия

Активация на акаунт