ПЛЕВЕН 158

• 110 327
  • 858
  •   1
Отговори
# 750
  • FRANCE
Благодаря за координатите на зъболекар.

# 751
Зърнах все пак една останала листовка за професионален домоуправител, снимките са лоши, но се вижда телефон и, може би, изброените предложения. Да не се приема като реклама, не ги познавам, нито добро, нито лошо мога да напиша за тях. И съжалявам, че не мога да навия хора да се обадим и поинтересуваме за цени и т.н., предварително са решили, че ще е скъпо, а че няколко човека от входа не плащат вече години сигурно, не им се струва много. Ама аз ще дълбая кат капка вода, може пък.....

Скрит текст:

Ако някой знае нещо или има опит с тях, нека напише.

# 752
Ще се радвам, ако някой може да ми препоръча добър логопед в Плевен, който да работи с малки деца ( още няма 3) и да има подход..

# 753
Добър уролог в Плевен бихте ли препоръчали, че внезапно откриха кариера големи камъни   в мен.Вероятно разбиване или оперативно отстраняване,клиника.Благодаря предварително.

Бих Ви препоръчала доц. д-р Николай Колев. Работи в клиника "Уромед". В момента е в отпуска до 02,09. Ако желаете, ще Ви напиша телефон за записване на час при него!

# 754
Labrex, благодаря за споделената информация.
В Плевен тази 1слуга май не се ползва много, а колко главоболия може да ни спести..

# 755
Здравейте,

Дали имате опит с брокери за района? Имам за продаване недвижими имоти в Ловешки села, но не намирам информация за брокери.
Благодаря

# 756
  • FRANCE
Здравейте, да дам отчет. Единствената зъболекарка която намерихме в неделя следобед беше доктор Божидарова, стоматологията на първият етаж. Малко е странна но беше много мила и любезна с девойката . Единственият минус (или пък плюс) че отнема много време. Но хора не връща. Приключихме чак в 19ч15 след нас имаше човек със счупен зъб. Нямам идея до колко часа е стоял.

# 757
Madame, важното в, че сте намерили решение Peace

# 758
Ще се радвам, ако някой може да ми препоръча добър логопед в Плевен, който да работи с малки деца ( още няма 3) и да има подход..

Галя Петкова 0887647838
Зорка Цветкова 0878124930
Институт за психично здраве и развитие филиал Плевен https://www.facebook.com/ipzrpleven/

# 759
Здравейте,бихте ли препоръчали добър учител по БЕЛ (6-ти клас и нагоре)

# 760
Момичета, къде ходите на кола маска за крака? Не мога да намеря чиват салон и това си е.

Саша - салон Белисима, до бутика за месо Македония

# 761
Благодаря ти!

# 762
Здравейте,бихте ли препоръчали добър учител по БЕЛ (6-ти клас и нагоре)

Радинка Иванова, преподава в Иван Вазов, но нямам нейни контакти. Препоръчвам я с две ръце. За мен в Плевен няма по-добър учител от нея. Обяснява всичко така, че да бъде разбрано от всеки. Потърсете в интернет, може да има номер.

# 763
Здравейте,
Бихте ли ме ориентирали към ортопед. Става въпрос за едномесечно бебе. Преглед на тазобедрените стави.

# 764
Здравейте,
Бихте ли ме ориентирали към ортопед. Става въпрос за едномесечно бебе. Преглед на тазобедрените стави.
ако говориш за профилактичния преглед при ортопед.. аз мисля да се обадя на д-р Анжелина Генчева, тя е от лом, а там имало някакъв много добър специалист.. в Плевен било трудно да се намери детски ортопед..

Общи условия

Активация на акаунт