eBay – 98

• 67 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Mostly in my mind
Аз съм добавила само в ибей адрес. Не плащам с пейпал. 

# 646
  • София
Добавяте само в ebay адреса на превозвача.

# 647
  • София
Благодаря Ви момичета. Въпроса ми се породи от това, че преди време бях чела в тази или в темата на Амазон, че някой е имал проблем при подобен случай. Поръчан продукт от ebay и плащане с Paypal и му блокирали акаунта в Paypal. Ама не мога да намеря този пост сега. До сега съм поръчвала винаги до адреса ми в България и не съм ползвала услугите на превозвач, и затова малко се притесних да нямам проблем. 

# 648
  • София
Някои продавачи /предимно китайски търговци/ имат изискване да съвпадат адресите. Препоръчително е да се чете внимателно обявата, за да няма недоразумения.

В РР също може да има няколко адреса и при необходимост да се променя основният.

# 649
  • София
Благодаря за тази полезна инфорамация. Ще го имам предвид за бъдещи поръчки. Аз по начало рядко поръчвам.
Не видях в Пейпал къде мога да добавя още един адрес. Видях, че мога само да го сменя. Направих поръчката така само с добавен нов адрес в ebay. Направих го primary адреса на превозвача и ще видим. Плащането мина. Отрази се в Paypal, проверих и онлайн банкирането и сега чакам.

# 650
  • София
Здравейте отново,
съжалявам за двойния пост.
Днес продавачът ми прати съобщение, че трябва да ми направи full refund, защото когато получил продукта от доставчика си установил, че продукта не е в добро състояние и не желае да ми изпрати продукт, който не е в добро състояние. И пита как да ми върне парите. Аз съм платила с Paypal и писах, че желая по същия начин да ми върнат парите.
Това честа практика ли е?
Този продавач беше с добър рейтинг и продава близо 20 000 продукта в ebay?

# 651
Здравейте, получих крем за лице, който е без кутия и целофан, това както и да е. Проверих лота, който е на дъното на буркана в сайт за проверка срока на годност на козметика. Произведен е преди почти 4 години, а в същия сайт пише, че кремове за лице са ок за ползване до 3 години от производството. Не мирише много хубаво, също ползвам този крем от доста години и няма как да объркам миризмата му.
Писах на търговеца, че искам да го върна, ако не ми отговори, ще отворя диспут в ибей и ще му оставя коментар.
Мислите ли, че имам шанс да ми върнат парите, имали ли сте такъв случай?
Продавачът продава стари кремове за лице и го знае много добре.
Много е неприятно, кремът е доста скъп.

# 652
Би трябвало да ти върне парите без дори да връщаш крема, тъй като продуктът не е годен за ползване.
Мисля, че при евентуален диспут, ибей ще отсъди в твоя полза.

# 653
Продавачите ми отговориха, че ще ми върнат парите. Дано да няма проблем, благодаря ви.

# 654
  • Mostly in my mind
Успях да направя продажба. В ибей ми изписва "в очакване на плащане", на имейл имам писмо, че сумата е преведена. В пейпал нямам превод. Какво да правя? Blush

# 655
Лолита,изчакай да видиш превода на парите в Пей пал и в Ибей.
Някаква измама е този имейл.
Преди време така пратиха имейл на мой познат и той бързо пусна пратката.Не си проверил Пей пал-а,че няма превод...Изгоря си човека и нищо не помогна след това.

# 656
  • София
Редактирам се, видях на първа страница отговор на моя въпрос.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 01:16 от veka

# 657
  • Mostly in my mind
Лолита,изчакай да видиш превода на парите в Пей пал и в Ибей.
Някаква измама е този имейл.
Преди време така пратиха имейл на мой познат и той бързо пусна пратката.Не си проверил Пей пал-а,че няма превод...Изгоря си човека и нищо не помогна след това.
Благодаря за отговора.
Видях ги в пейпал, и в ибей излезна също. Явно минава някакво време. Но балансът ми в пейпал е 0. Пише, доколкото разбрах, че на 28.03 ще ми ги преведат. Един вид ги запорират 20 дни при евентуално неполучена пратка ли? Или някакъв друг проблем.

# 658
  • у нас
Парите се отразяват веднага в Пайпал, когато се плати. И писмо от Ибей, че е платено.

# 659
Докато натрупаш история, пейпал блокира сумата за 20-тина дни. Но в профила ти трябва да е отразено, че ще получиш сумата.

Общи условия

Активация на акаунт