ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, харесала съм някои неща от намалението, но не съм сигурна за размера, а нямам възможност да отида до физически магазин. Дали след като са от намаленое ще мога да ги върна ако не са ОК и ако ги поръчам с доставка до адрес ще мога ли после да ги върна в магазина?

# 706
Обувките им винаги са ми изглеждали много дървени. Харесвам в сайта, като ги видя на живо....скръб, а не са евтини. 100 лв за твърда, изкуствена кожа са безумие

# 707
Здравейте, харесала съм някои неща от намалението, но не съм сигурна за размера, а нямам възможност да отида до физически магазин. Дали след като са от намаленое ще мога да ги върна ако не са ОК и ако ги поръчам с доставка до адрес ще мога ли после да ги върна в магазина?
Да на всичко.

# 708
Благодаря за отговора. Направих поръчка с доствка до магазина в Мол Галерия Бургас. Явно вече приемат доставки до там.

# 709
  • София
Като стана въпрос за обувки, и в момента искам един чифт от сайта (естествена кожа на нормална цена са), но никога във физически магазин не съм виждала наличен 35 номер от каквото и да било. А в сайта си го има този номер. Винаги се налага да ги поръчвам онлайн, с карта и прочие, защото няма опция за наложен платеж при получаване. И естествено, на сляпо, без проба, защото в магазин мога само да видя как изглеждат.

# 710
В  сайта отново няма налични магазини за доставка в София. Да се надявам ли, че ще се появи някой или като изчезнат изчезват до края на намалението?

# 711
Ще се появят като им се освободи място.

# 712
В  сайта отново няма налични магазини за доставка в София. Да се надявам ли, че ще се появи някой или като изчезнат изчезват до края на намалението?

Странното е, че не става за нито един магазин.. Тоест не само за София, а навсякъде къдто се сетих да пробвам да проверя.. Дали като цяло спряха доставките до магазин по време на намалението или има някакъв проблем в сайта ?

# 713
  • Варна
По време на летните намаления ми обясниха, че изцяло спират доставката до магазин. Предполагам, важи и в момента.

# 714
  • София
Няма проблем с поръчките до магазин. Аз преди минута пуснах за София - бул. Витоша 1.

# 715
В момента има доставка до 3 магазина в София.. може би има и за други градове, не проверих

# 716
и аз получих вчера доставка до магазин от намаленията Simple Smile

# 717
Извинявам се, ако някой вече не питал, но се опитвам да пазарувам от Зара Хоум, около 40 лв. Бъркам някъде, но не мога да се оправя. Такава ли е реалната цена на доставка, няма и опция да се достави до магазин?

# 718
  • София
The ant is..., много благодаря за инфото за кашмирен пуловер от мъжката Zara  Hug Днес си го взех и е просто уникален!! Страхотен цвят, тънък и мек, размер XL ми стои като прекрасен овърсайз  Heart Eyes Много съм хепиии  Flutter

# 719
sympathy, радвам се, че ти хареса. И моите пристигнаха.
Да не би да сте си помислили, че са за г-н The ant is...

Общи условия

Активация на акаунт