ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
sympathy, радвам се, че ти хареса. И моите пристигнаха.
Да не би да сте си помислили, че са за г-н The ant is...
Тц, знам си аз, за кого са  Laughing bouquet

# 721
  • Варна
През ума ми и не мина да си взема за мен, казвайте ги тези неща по-рано. Simple Smile Браво за идеята. Simple Smile

# 722
  • при моите любими
Пристигнаха ми якетата за децата в магазина в Парадайз мол, обаче едното е много голямо. Сега не мога да го заменя, защото вече няма размери, а не мога да поръчам друг модел, защото не предлагат доставка до магазин. Ми не е хубаво така.

# 723
  • Варна
Извинявам се, ако някой вече не питал, но се опитвам да пазарувам от Зара Хоум, около 40 лв. Бъркам някъде, но не мога да се оправя. Такава ли е реалната цена на доставка, няма и опция да се достави до магазин?
Нищо не бъркаш, толкова е доставката. Когато отворят физичиския магазин, в Парадайз, може би ще са други условията..

# 724
Извинявам се, ако някой вече не питал, но се опитвам да пазарувам от Зара Хоум, около 40 лв. Бъркам някъде, но не мога да се оправя. Такава ли е реалната цена на доставка, няма и опция да се достави до магазин?
Нищо не бъркаш, толкова е доставката. Когато отворят физичиския магазин, в Парадайз, може би ще са други условията..
А ще го отворят ли скоро?

# 725
Някой връщал ли до офис на Спийди? Трябва ли да нося нещо друго освен кутията с дрехите?

# 726
Защо до офис на Спиди? С опцията безплатно връщане, идва куриер на място, поне така беше преди. Освен кутията с дрехите, трябва да има и електронният касов бон за да знаят все пак на кой да върнат парите.

# 727
  • на земята
Заявяваш връщане от сайта,куриер идва взима пратката.
Парите са по сметката ми на 5 ден.
Много са коректни.

# 728
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте! Дали може друг човек да вземе поръчката от магазин вместо мен? По какъв начин трябва да удостовери, че аз го изпращам - чрез касов бон ли? И имате ли представа дали връщането също е безплатно, ако доставката е била до магазин?

# 729
  • София
Майка ми понякога взима поръчки вместо мен от магазин. Искат последните цифри от номера на поръчката.

# 730
  • софия
Здравейте! Дали може друг човек да вземе поръчката от магазин вместо мен? По какъв начин трябва да удостовери, че аз го изпращам - чрез касов бон ли? И имате ли представа дали връщането също е безплатно, ако доставката е била до магазин?
Безплатно е, трябва да си разпечатала и попълнила формуляра за връщане. Не ги интересува кой връща.

# 731
  • София
Получаване и връщане от друг човек става без проблем, препращаш му мейлите за потвърждение, отваря кода за сканиране от мейла и им го показва.

# 732
  • софия
Имаше условие, че ако си връщаш продукт от секция, която я няма в съотв. магазин не можеш да го върнеш в този магазин. Не знам дали още важи. Визирам конкретно детски артикули. Има магазини, в които няма детски сектор и в тях не можеш да върнеш детските неща.
Сега ходих да чета - искат връщаните неща да са сложени в оригиналната опаковка.

# 733
Някой връщал ли до офис на Спийди? Трябва ли да нося нещо друго освен кутията с дрехите?
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/ShopGuideReturnsSubView?c … amp;storeId=11734

# 734
Нова тема:

http://www.bg-mamma.com/?topic=1087673.new#new

п.с Извинявам се, че малко по-рано, но сега имам време. Може да опишете тази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт