Коледа иде мое малко Априлче 2017 - Тема 6

• 41 945
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Лигавник слагам от онези с ръкавите, но вече почти не се цапа. Само от време на време му щуква да си бърка в устата, за това го слагам иначе не се капем.
И моя бебо е постоянно прав. Пуска се без ръце може би от 10-15 дни. В кошарата кляка за играчката, взима я, изправя се, изхвърля я навън, аз я подавам обратно и пак така Grinning
Одеве докато сменях памперс, малкия изпи половин флаконче физиологичен разтвор. Как го набара, лапнал да си чеше венците и докато го видя си е пийнал малко, а останалото разлял по дивана Grinning

# 676
Хахахахха,Дит,позна!Преди малко се изправи на колене 😍 сега не спира да прави опити да го направи пак 😁 само ме притеснява,че като успее хубаво да се задържи,ще започне да си подскача и ще си разбие новите зъби на кошарата 😲

# 677
И аз правя айран и давам от чаша, такъв кеф няма... после има мустак 😁
Първия път когато баща му го видя да стои прав без да се подпира, така изкряска, че детето се ошашави. Вече съм предопредила всички, че не трябва така да викат и их-ката като падне. И сега ако падне или си удари главата викаме “бравооо” или се смеем 😁 и той се кефи 😊
Иначе онзи ден се изправи на секцията и дядо му вика да дойде, обърна се, протегна ръце и се пуска да върви 🙄
Скоро ще имаме май ходещи бебоци 😁

# 678
  • София
Аз съм много изненадана! Не че не съм чувала и виждала ранно проходили деца, но от мое бебе просто не го очаквах, предвид братята му. Действително всяко си е за себе си! Ама супер, значи още лятото ще е на баланс байка, а още другата зима - на ски Joy А на мене - жална ми майка Joy Е сега вече ще отслабна...

# 679
Ехеее, за къде се разбързаха мъниците Simple Smile
Да ви кажа номера със супата не разбрах дали мина. Общо взето спинка непробудно пет часа и след това започна въртенето. В 3.30 имаше кърмене и после чак в 7.30 така че горе долу добре спахме, приплака само за сутрешното хранене явно от 3 до 7 вече не издържа. Насмука се кърлежчето, ухили се и веднага на главата на баща си, та това ни беше спането. Simple Smile

# 680
  • София
Ох, при нас беше фиаско със спането в неговото креватче. За няколкото часа, които прекара там, се буди 5 пъти и накрая към 1 през нощта окончателно кукна. Бушува около час и накрая се предадох, гушнах го при нас и тогава вече спахме. Маймуна!

# 681
  • София
Мече, браво на детето! Simple Smile
Аз се отказах да го слагам в неговото креватче все още, просто и сега едва се наспивам , представям си ако трябва и да ставам по 56 пъти...
Вчера бяхме на разходка без количката. В градинката пред блока разбира се. Обаче голям кеф. Търчане след кучетa, гълъби и какво ли не. Накрая се закачи на едка катерушка и си я обикаля половин час.

# 682
  • София
Аз ще го мъча още малко, преди да се откажа и аз 😁

# 683
Алиса как е днес половжението? Разстройството с храна успя ли да го овладееш?
В Инфекциозно отделение сме от тази нощ , Ротавирус Sad((

# 684
  • София
Ееееее, Алискааа 😯 Ужасно съжалявам! Не се плаши, бързичко ще го оправят със системите! Коварни са тия вируси, Господ да ги тръшне дано 😠

# 685
  • София
Алиса, дано бързо да минава.

# 686
Олеее ужас Sad Пожелавам бързичко да минава. 

# 687
Казаха ми тук да давам Лечебната Хумана 5 пъти по 30 мл ... Струва ми се мега малко.. Давах,  сега направих 60 мл, но на 30 мл спря..

# 688
  • София
Четох, че точно така се прави в началото се ограничава приема на каквато и да е храна. Въпреки, че то си е течно млякото, ама де да знам, те си разбират докторите.

# 689
Алиса, Вие слагахте ли Ротавирусната ваксина ?

Общи условия

Активация на акаунт