Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-22

• 86 269
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Класика по български, правиш ремонт за 20 хил лева и вдигаш цената с 30 хил евро   Stuck Out Tongue Winking Eye 
Ако не беше панел даже щеше някой да се върже
Пък като снимаш имот за продан за 300 хил лева, що не прибереш прането , обувките под масата в спалнята и кърпата простряна върху фурната. Винаги се чудя. Пък ще го накипря и подредя като за каталог това жилище. Поне за снимките. Confused

# 121
Абе не знам за кърпите, може би не са чак такава драма, ама за по-малко пари май беше онзи мезонет с двойна площ до метрото Joy

# 122
Аз направо се чудя има ли някой, който да се върже на такава обява. Онези тристайни, които коментирахме преди няколко страници в Дианабад, поне бяха ново строителство, бяха по-просторни и обзаведени една идея по-добре. Къв лукс, к'ви пета лв, мивката в банята е супер смотана, секциите ала Виденов.

Гледах и един мезонет за почти половин милион евро пак в Дианабад. Снимана беше само терасата ooooh!

# 123
Ей ви още една скъпотия, при това намалена....махнали са от снимките захабените врати на помещенията обаче. Изглед и простор - добре, ама тази цена.....http://www.ues.bg/bg/offers/7603-unikalen-imot-za-prodadzba-v-kv.-izgrev

# 124
  • София
Ааааа как ли пък не, 1 милион, нито мога да му плащам сметките на това жилище, нито ще тръгна да го чистя , нито да го обзавеждам, Та дори да имам бол пари. Пак за 1 милион ще си купя 2 други жилища и с остатъка ще отида до Френска Полинезия да обиколя там островите  Yum

# 125
Не, площта не е голяма, голяма е само цената - 200 квадрата не са толкова много, че да не може да се обзаведе, чисти и поддържа, обаче са се оляли с ценообразуването . Малко ми прилича на ритуална зала вътре - ето снимки на тези врати, които толкова много ме дразнят http://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/luksozni-imot … jba-v-sofiya.html
ама то при такава цена да ме извиняват, обаче всеки детайл трябва да е на космическо ниво

# 126
А защо го рекламират - до много магазини Пикадили, Карфур в близост?
Те нали отдавна фалираха.
Брокера нали ще вземе доста голям %, поне да се разходи и да види какво има из квартала в момента.

# 127
Този апартамент много ми прилича като разпределение на йога студиото Янтра на ул. Незабравка. Само че то е с две спални и отделна малка кухня. Имам подозрения, че е същата сграда.
Едит: май е друга сградата, сега видях, че има снимка на блока.

# 128
Това явно се търкаля от времето на съществуването на Карфур.
За тези пари ще си построи човек цяла резиденция.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 16:49 от qsenski

# 129
Ами това е по платформите за НИ. Неактуализирани обяви. Колко пъти съм срещала текст, че предстои издаване на Акт 16 през март 2017...ми сега сме декемри ако не знаят

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 16:49 от milittana

# 130
  • Най-красивата страна
За тези пари могат да се купят две прилични къщи-една до морето и една в планината...

# 131
Ей ви още една скъпотия, при това намалена....махнали са от снимките захабените врати на помещенията обаче. Изглед и простор - добре, ама тази цена.....http://www.ues.bg/bg/offers/7603-unikalen-imot-za-prodadzba-v-kv.-izgrev

Това чудо кога е строено, та е с двукатна дървена дограма в лошо  състояние и с дървена ламперия в коридора?  Shocked Ааа, сега видях, че пише 1980-та строен. Ама в много лошо състояние е фасадата.

Същата е сградата на йогастудиото, само че е огледален, гледа към високия с тухлените стени. На снимка 16 се виждат виждат чупките между терасата и фасадата. Вижда се на стрийт вю в какво състояние е - олющена фасада с пукнатини и течове.  Явно за снимките са ползвали много фотошопски техники Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 17:15 от Анонимен

# 132
Абе много го харесвам този Изгрев като квартал, ама ми е скъпо там, а и виждам, че има надценени имоти бол. Въобще не познах, че дограмата не е стъклопакет, но също смятам, че интериорът е старомоден и излишно претенциозен с този мрамор, ламперия и огледала.

# 133
Абе много го харесвам този Изгрев като квартал, ама ми е скъпо там, а и виждам, че има надценени имоти бол. Въобще не познах, че дограмата не е стъклопакет, но също смятам, че интериорът е старомоден и излишно претенциозен с този мрамор, ламперия и огледала.

Дограмата не е стъклопакет, след като е от 1980-та, и има някакви странни Г-образни скоби на дограмата отвътре, вероятно е разсъхната или ? В обявта си пише "дървена двукатна дограма".  
Адресът е ул. Незабравка 2 (според гугъл):
https://www.google.bg/maps/@42.6698366,23.3439941,3a,36.9y,97.14h,89.98t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQ6WC0qtgzzQBtyNuHj73tw!2e0!7i13312!8i6656

Вижда се входът с грапавия камък и синята елипса отстрани (вероятно реклама), гаража насреща, както и триетажната  къща отзад с дървените летви на балконите - гледката на снимка 24 от обявата съвпада с гугъл вю-то от линка  

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 17:31 от Анонимен

# 134
Дърветана двукатна си е старата двойна дървена дограма. Която след няколко години ползване духа и се разсъхва ужасно. Преди време в един с "усвоена тераса" - чудесно бил с топлината (нито вътрешна, нито външна изолация), северно изложение и дървена двойна дограма от ония, които се правеха 90те години. Това няма как да ме убедят, че се топли ефективно. А на тоя уникат в Изгрев като гледам грамадните прозорци със старата дограма, си представям какво е. Но пък винаги можеш да изгориш ламперията в камината.

Общи условия

Активация на акаунт