Голямата тема за малките масла - 19

• 97 498
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Даяна, аз бих се съобразила с кожата на лицето. Каква е тя? Ако е суха, може бадемово. Аз и за лице, и за коса ползвам арганово. Бадемово не бих си сложила на лицето, на косата - да.

# 331
  • София
Даяна, аз бих се съобразила с кожата на лицето. Каква е тя? Ако е суха, може бадемово. Аз и за лице, и за коса ползвам арганово. Бадемово не бих си сложила на лицето, на косата - да.
Кожата ми е по скоро смесена.Малко е дехидратирана,но аз ползвам нужната козметика за целта.
Просто освен рициновото трябва да избера още 1 масло,понеже поръчката трябва да е над 10 лв. и се чудя какво да е.

# 332
И моята е такава Simple Smile.

# 333
  • В къЩи.
Благодаря ви много,от Биофетиш ще поръчам. Peace
За миглите ще взема рициново,но искам и за втриване в кожата на лицето да взема някакво,чудя се какво.
Може би бадемово?Искам да мога да го слагам и в маски за коса.

За лицето- шипково. Peace За него има само добри отзиви,не съм чела,някой да се е оплакал от него.
И аз съм със смесена,акнеична и дехидритирана кожа-отразява ми се страхотно.

# 334
А на мен от шипковото ми се появиха пъпки с бели връхчета.

# 335
Шипковото и на мен не ми се отразява добре, дразни я.

# 336
  • ту тук, ту там
И на мен не ми е добре с шипково! Появяват ми се зачервявания по лицето, като едри червени пъпки. Даже щях да питам тук дали е възможно това, но сега, като и други споделиха, вече съвсем нямам съмнения.
А и моето е едно оранжево, много гадно ми оцветява кожата. Sad

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 14:09 от elleni

# 337
  • В къЩи.
Ееее,вие пък сега...бързате да ме опровергаете. Grinning  Hug
Ами,редактирам се значи: има и недоволни от шипковото масло.  Blush
Явно не съм ви чела,когато сте го споменавали. Wink

# 338
И моето така. Направих си пилинг за тялото, обаче по тялото ми се появиха червени пъпки, та няма да го ползвам вече.

# 339
Аз препоръчвам масло от тиква.
При последната поръчка си добавих за проба. Оказа се доста подходящо- по - немазно е от шипковото , моята кожа го "пие" с удоволствие. Но на мен и шипковото ми понася.

# 340
  • софия
За смесена -мазна кожа:
1.Масло от лешник
2.Масло от гр.семки
3.Масло от краставичени семки
4.Маслено измиване -ячрм/рициново масло с жожоба(Това го предложи Миоки,ако греша тя ще ме поправи)

# 341
  • София
В София къде може да се намери богат избор от качествени масла като изключим Зоя?

# 342
В София къде може да се намери богат избор от качествени масла като изключим Зоя?
Аз съм намирала в Дрогерия ПАРАМЕД

Aдрес:  ул. Дякон Игнатий 19 ( до площад Славейков )
имат доста голям избор.

# 343
Аз никога не съм имала проблеми с шипковото масло, но някога ми е оцветявало кожата.  Имам жълто на цвят и имах червеникаво. Специално това което оцветява, бих го подложила на сериозно съмнение, дали е чисто.

# 344
  • ту тук, ту там
Ами от Зоя ми е, мислех, че това, че е от там, само по себе си е гаранция за качество! 🤔😬

Общи условия

Активация на акаунт