Околоколедни бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 95 062
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Благодаря, Пейч, разкошен си!   bouquet
 В момента отстрани ми излиза реклама, ама веднага, нали всичко е една клюкарницаq книгата е в STORE.BG. Има я!

# 301
Как е по-добре да замразя свински език? Суров или да го сваря?

# 302
бих го замразила сварен, обелен и нарязан на подходящи парчета в порции за едно готвене

# 303
бих го замразила сварен, обелен и нарязан на подходящи парчета в порции за едно готвене
Благодаря, той е за едно ядене, но тези дни няма да му дойде реда.

# 304
  • При елфите ...
Въпрос към Пепи... Мога ли да заменя сухото мляко в рецептата със сладкарска метана или с кондензирано мляко, ако да... кой от 2-та варианта да избера и какво количество горе-долу да сложа от заместителя?!?

http://pep-4o.blogspot.bg/2014/09/blog-post_8.html

# 305
Въпрос към Пепи... Мога ли да заменя сухото мляко в рецептата със сладкарска метана или с кондензирано мляко, ако да... кой от 2-та варианта да избера и какво количество горе-долу да сложа от заместителя?!?

Не съм Пепчо, но я цитирам.  Mr. Green
анономен
С какво може да се замени сухото мляко, тъй като не мога да намеря? Ели

Отговори

pep-4o24 септември 2014 г., 10:52 ч.
със сметана замених преди седмица, като правих пак. Изобщо няма да им търся сухо мляко вече. 100 мл. течна сметана сложих, ще го допълня горе.

Отговор

Анонимен25 септември 2014 г., 9:47 ч.
Сладкарска сметана нали? Наистина ли излизат 50 бонбона? Благодаря за бързия отговор.Ели

Отговор
Отговори

pep-4o25 септември 2014 г., 10:11 ч.
сладкарска, да. Около 50 бонбона са да, с големина като монета от 1 лв. Ако ти са по-големи - естествено ще са по-малко Simple Smile

# 306
  • При елфите ...
Скрит текст:

Не съм Пепчо, но я цитирам.  Mr. Green
анономен
С какво може да се замени сухото мляко, тъй като не мога да намеря? Ели

Отговори

pep-4o24 септември 2014 г., 10:52 ч.
със сметана замених преди седмица, като правих пак. Изобщо няма да им търся сухо мляко вече. 100 мл. течна сметана сложих, ще го допълня горе.

Отговор

Анонимен25 септември 2014 г., 9:47 ч.
Сладкарска сметана нали? Наистина ли излизат 50 бонбона? Благодаря за бързия отговор.Ели

Отговор
Отговори

pep-4o25 септември 2014 г., 10:11 ч.
сладкарска, да. Около 50 бонбона са да, с големина като монета от 1 лв. Ако ти са по-големи - естествено ще са по-малко Simple Smile

Благодаря... нямах време да видя коментарите!

# 307
  • here and now
Ориза за суши мога ли да приготвя от предния ден? А готовото суши до колко време е добре да се консумира?

# 308
  • София
Оризът дори е добре да престои 1 ден.
Готовото суши - колкото по-бързо, толкова по-добре

# 309
  • here and now
Много благодаря за бързия отговор. Ориза овкусен престоява нали? Логично е, но все пак да си попитам.

# 310
  • София
Да, овкусен. Той се овкусява още докато е топъл. Съхранява се в затворен съд.
Не в хладилник!

# 311
  • София
Момичета, може ли да сваря заедно постните зелеви и лозови сърмички? А постните сухи чушки? Искам наведнъж да ги сваря в тенджерата. Може ли?

# 312
Може. Нареждай всичко. 

# 313
  • София
Може. Нареждай всичко. 
++1 Винаги така ги мяткам.

# 314
  • Калифорния, САЩ
   Здравейте!

Имам бонбони "Лакта"и искам да ми дадете изпитана рецепта за слакиш с тях, моля.

Предварително благодаря, светли празници за всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт