Магията на изтока - тема 52

• 64 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Честита Баба Марта, другарчета. Вие и близките ви да сте живи и здрави Flowers Four Leaf Clover.

# 541
Честита Баба Марта. Живи и здрави!

Шо,...

Скрит текст:
Цитат
I’m not saying I’m already retiring, because I have no intention of doing so and I have more things to do, but if I were to simply say “I’m retiring!” I feel that I could leave it to Shoma. I feel that he’s reliable. But… He’s a little… He sleeps when he has to appear in front of others and such, so he still has a little to learn. I think I have to look after him for a little longer.

Yuzuru on Shoma, 2.27.2018 (Translation by @yukirin1408)

Юзу отново е директен, хаха.

Много спи това дете. Горкото. Само го бъзикат, Юзу най-много май, хехе. Клипчета, снимки, гиф-ове в интернет...

Final Cut ще бъде 9 епизода. Обявиха го вече и официално.
Малко ни остава до развръзката.

Похвално е, че най-после започна с Anone.

Още ли не си изгледала Close-Knit? Този твой бан на филмите ти се отразява зле - така изпускаш страхотни японски филми.
Тома Икута направи поредната си силна роля.
Аз вече приритвам за My Teacher с него, който е обявен да излезе на DVD/ Blu-ray на 14 март. Все се надявам на китайците, да го пуснат малко по-рано и всеки ден се оглеждам при тях.

# 542
Честита Баба Марта Flowers Seedling
Не съм гледала нищо от нашия фронт,но два сериала много ми харесаха The OA (Петя,отново огромно мерси,много ми хареса и си има нужда от втори сезон) и Counterpart .
И испанския филм El olivo
Това е.

Rage
Защо никой не каза,че Мартин Гарикс е миксирал на финала на ЗОИ ???

Може нищо да не разбирам от корейски поп,но за бога Мартин Гарикс Musical Keyboard

# 543
  • MJF
Аааа гледайки оли-закриването като чух този звук и приказките на "дървените философи" на бълг. евроспорт се сетих , че туй е от блендата на 2в1 и Tuon. Но аз и помнене на имена нали сме различни категории а и мързел при това , та реших да не споменавам. Още повече че k-pop нещо почти и не чух.  Blush Laughing. С едната китара си минах закриването  Laughing

Мда ,  Blush Embarassed най -после започнах. А за киното още се откопавам. Айде след като се стопи снега/сваля кънките. Така като те чета "Още ли не си изгледала Close-Knit?" се обнадеждавам че вече го има за мен.
 Laughing оправдавам се че им давам време да преведат , качат и т.н. осигуряване на моята картина. Че като почна съм ----- Спиди Гонзалес.  Laughing Wink

# 544
Така като те чета "Още ли не си изгледала Close-Knit?" се обнадеждавам че вече го има за мен.
О,има го - заповядай
Още не съм го гледала.
Гледами се нещо испанско или латино.Горещо,без азиатски предразсъдъци.
Бразилско от типа на - Тhe Way He Looks няма да откажа.
Лежерно,топло,малко драма,готин край. С повече слънце,пясък,вода и без аджуми.

# 545
Tuon, радвам се, че сериала ти е харесал Simple Smile

rossonera, този трейлър ме заинтригува. Харесвам Тома Икута и сериалът изглежда ненатоварващ, въпреки любовната драма. Представям си коментарите на американците за този тип сюжет)) От клипа не можах да разбера дали сенсей ще отговори на любовта на младата девойка, или само тя ще въздиша по него Flushed

# 546
Това не е сериал, а филм. Сложила съм линк към него.
По манга е и e на Warner Bros. Излезе в Япония на 28 октомври, а след две седмици, както съм написала, и на DVD/Blu ray.
Американците започнаха да правят все повече филми с японците. Наливат много пари, а и нормално - предвид бизнеса, който има на островите в тази индустрия, особено във филмирането на хитови манги и анимета. Warner Bros. направиха преди години и Кеншин. Sony Pictures също започнаха все повече да правят филми със самураите. Чакам с нетърпение и Revenge Girl.
В последните 6-7 години такова масово филмиране на манги започна, че...

През нощта Шу (Уатанабе, сигурно само 2в1 го помни, моята голяма любов) ми пусна една нова японска муха. Публикува някъде към 4 часа сутринта и си чух телефона, като получих известието. Отворих и видях, че е споделил снимка на анимето Yuri on ICE. Гледал го вчера. Реших и аз да хвърля едно око, нали сега съм на вълна фигурно пързаляне.
Доста добро - рисувани японци и руснаци на лед. Добре направено. Помня, че имаше голям успех преди две години, но нали не гледам анимета, рядко ми се случва и то покрай филмирането на някои от тях.
Но пък миналата година, когато разбрах, че ще филмират Nijiiro Days, а е в една от ролите е Тайши Накагава, заедно и с Рюсей Йокохама - многоооо бързо изгледах анимето. Нямам търпение това лято да пуснат и филма.

# 547
Днес се видях с малко повече свободно време и се порових из далекоизточните клюкарски сайтове. И там ги е разтресла вълната за сексуалния тормоз. Гледам доста популярни актьори са изгърмели, че и текущи сериали са засегнати и сменят изпълнителите на някои от ролите. За момента са все от по-възрастното поколение аджушита. Дано само не тръгнат и с фалшиви обвинения към известни и популярни лица в търсене на моментна слава и финансова изгода, както се случи преди време.

Няколко любимци, които се завръщат тази година на малкия екран в нови сериали:
Джи Соп ще го гледаме в Terius Behind Me
Джи Сонг и Хан Джи Мин - Wife That I Know
Джун Ки и Со Йе Джи - Lawless Lawyer
И Донг Ук и Че Сънг У - Life
Пак Со Джун - Why Secretary Kim. За партньорка му спрягат Пак Мин Йонг, но тя все още не е потвърдила участието си.
Канг Со Ра и Юн Хьон Мин - Tale of Gyeryong Fairy
Со Канг Джун още не сме го видели в Are You Human Too?, но вече има следващата главна роля в Something About Us.

Ето и няколко, за които все още нищо не е потвърдено.
Бини се спряга за две заглавия. Едното е мелодрама с евентуалното участие и на Пак Шин Хье. Другото е екшън-трилър с фантастични елементи Мemories of the Аlhambra.
Чу Джи Хун и Ха Джи Уон са получили предложение за "епичния екшън-блокбастър" Prometheus.
Британският сериал на BBC "Живот на Марс" ще получи и корейска версия, а потенциалният каст включва Чонг Кьонг Хо и Пак Сонг Унг.
И за Намгунг Мин мярнах предложение за роля.

Сега малко от скоро започващите заглавия на корейския фронт:
Queen of Mystery 2 започна миналата седмица. Първият сезон не беше лош. Главните са същите, дано и сега се представят по същия начин.
В събота-неделя започват 4 нови драми, но не са от многосерийните семейни сапунки.
Канг Джи Хуан ще е детектив в Children of A Lesser God, а партньорката му, която има способността да вижда момента, в който жертвата умира, ще му помага да разрешават случаите.
След близо 4 години И Да Хе се завръща в Good Witch, където ще изиграе ролите на две близначки, които ще си сменят местата.
Любимецът на Тупи и Tuon - Чо Санг Ук ще сбута кратуна с един от корейските любимци на Рос - Юн Ши Юн за трона и сърцето на Джин Се Йон в Grand Prince.
Ким Канг У и Юи ще търсят любовта в My Husband Oh Jak Doo.
OCN продължават романтичната си серия с That Man Oh Soo, в който любимата синя китара на Рос ще е едно от главните действащи лица.
Рос, знам, че не си по корейското Hug, но този месец двама твои корейски любимци ще са на екран. Шу си го помня, даже скоро рових дали няма нещо нова да излиза с него, но не открих.
По късно през месеца ще започнат още Live, който ще е за ежедневието на редовите полицаи. Great Seducer, където ще видим някаква младежка корейска интерпретация на Опасни връзки. В Shall We Live Together И Санг  У и Хан Джи Хье ще откриват любовта между задълженията си на лекари и объркани семейни връзки. Хан Хье Джин и Юнг Санг Хьон ще преоткрият любовта в брака си в Let's Hold Hands Tightly And Watch The Sunset. Аю и И Сън Кюн ще търсят подкрепата един в друг, която може да доведе до нещо повече в My Ajusshi. А в края на месеца Тайна ще може да гледа любимецът си Гън Сок в Switch: Change the World

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 18:31 от 2в1

# 548
Знам, 2в1, но само като ги видя и двете партньорки на синята китара и на Хе Ин, ми идва и двете да ги отнеса с нещо по главата.
Почивам си трайно от корейското в момента (най-вече от влудяващите женски корейски образи на екран), но може някой ден да ги погледна. Сериалът на китарата знам, че стартира на 5 март, а на Хе Ин май няма още дата, но е през март след като приключи Misty, нали?

Ммм, Шу си снима, не е спирал, но последните две години се заби в 16-ти и 17-ти сезон на лекарския Kasouken no Onna, за това не ти е попадал. Поддържа си най-редовно IG и от там знам какво става с него. Има и нов филм с него, който излиза на 24 март - The Final Parting.
Той се изявява повече на театрална сцена, снима, но не е като приятелите си Шухей Номура, Такеру Сато, Рюноске Камики и другите турбо-снимащи-машинки от Amuse.
Дори и Харума се изгуби, а така ми липсва. Искам да го гледам и не в тъпотии като последния му сериал от есента Otona Koukou.

Гън Сок-а няма ли да влиза в казарма? Набор '87 е, а '88 влизат от миналата година. Да не се е уредил без казарма, мм?

# 549
Тупи ми липсва Cry
Джи,нова драма,текущо,до есента може да се появи.Дано се появи.

Аууу Prometheus, дано имат повече екранно време от Франко в Alien: Covenant.
Дали Ридли Скот ще го снима? А Фасбендър щял да си дава почивка от киното (тук се цензурирам) и щял да се съсредоточи към ралитата.Пфу,кой знае кога ще има нов Пришълец.

Най се зарадвах на новината за новата драма на Канг Джи Хуан .Последно го гледах в някаква тъпотия, а имам такъв сантимент към него. Наскоро си мислех дали да си пусна Hong Gil Dong,но не посмях,защото е много вероятно чувството да не е същото:blush:

# 550
  • София
Олеле, в единия филм видях,че ще участва това,мудното,  безизразно момиченце, от "Само между влюбени".Направо ме задушаваше, като я гледах.

Скрит текст:

# 551
Тайна, и ти ли?
И аз! В първи епизод, който изгледах явно съм била с температура, дори я харесах. И като се започна след това...
Тя също беше причина да се откажа да гледам корейско. Влуди ме този сериал, не ми издържаха нервите да й гледам заспалия поглед и реакции.
И верно е безизразна, никакви емоции. Като статуя.

# 552
Tuon, тоз корейски Прометей ще е сериал, не филм  newsm47.

На мен пък ми харесва Уон Джин А. Много ми прилича на Су Е. И Just Between Lovers ми допадна, ако ли и да нямаше кой знае какво действие. Явно бях настроена за такъв тип драма.

# 553
Tuon, тоз корейски Прометей ще е сериал, не филм  newsm47.
Срамувам се,но помислих,че са получили покана за американския филм. Викам си - лошо няма и без това всички накрая умират,а и завъерши доста интересно.Пфу,за миг си помислих,че има надежда по-бързо да дойде нов филм.
Мама има израз за подобна ситуаци "Гладна кокошка,просо сънува",та и аз така,въобще не помислих,че може да става дума за корейска версия.
Вероятно няма да е и корейския прочит на трагрдията от Есхил.

# 554
Прочетох резюмето - южнокорейски шпиони ще търсят информация за изчезнали севернокорейски учени, които са работили по ядрената програма. Откриват мистериозно гениално момиче. Звучи смело, но накрая сигурно пак ще се окаже любовна драма...

Общи условия

Активация на акаунт