Магията на изтока - тема 52

• 64 979
  • 731
  •   2
Отговори
# 555
......................
Вероятно няма да е и корейския прочит на трагрдията от Есхил.

Тц, шпионски екшън ще е, но има надежда, защото режисьорът е този правил Ирис и Ловци на роби.
Севернокорейски топ учени, които са наясно с ядрената програма на страната си изчезват, докато са на тайно посещение в Пакистан. Заинтересованите да ги открият са много, а между тях са южнокорейска агентката и севернокорейски беглец и бивш офицер от армията, играещи ролята на женена двойка в операция наречена "Прометей".

# 556
Петя, пропуснах да ти допълня за My Teacher (знам, че спойлерите не ти пречат).
От ревютата, които съм чела за мангата, която е приключила през 2003 г., знам, че сенсей и девойката имат връзка (то това е и в основата на развитието на мангата, както и тайната, която са принудени да крият близките им/ съучениците), но дали на финал се събират, така и никъде не съм попадала на отговор. Според мен, да, но ще видим и като излезе филма. Може и да прегледам последната 87 глава от мангата и да разбера.
Много са ми я хвалили самата манга и дори за мнозина тя е многоooooo по-добра от другата от този жанр Hirunaka no Ryuusei, която също беше филмирана миналата година - Daytime Shooting Star. Тук обаче, сенсей беше бита карта на финал. Реално и нищо не се случи между двамата, освен някакво привличане.

Японците имат доста манги на тази тематика "сенсей - ученичка" и преди известно време говорих в един мой пост за live action-ите, които направиха миналата година. Модерно е. На вълна са.
Също така преди 4 години филмираха и Close Range Love, също по известната манга (която дори все още излиза?!?!), но той беше доста слаб. Ямапи не беше за тази роля. Елементарни диалози, изсмукано от пръстите развитие на действието. Нищо. Доста плоско бе представено всичко.

Лично от My Teacher очаквам много повече. А и вече ми го похвалиха, та чакам сега.

# 557
  • BG
Честита Баба Марта и от мен, нека да сме живи и здрави.
Аз съм още на Father is strange, вече на 28 еп. с попревъртане, ту ми става интересен, ту доскучава, на периоди ми е някак.

# 558
  • MJF
Евгения Медведева и далекоизточния фронт https://youtu.be/YfniK7_W76E?t=829   Laughing

# 559
Знае каква музика да слуша - само корейска и японска. Нищо руско. Приличаме си с нея.
Тя днес пак качи снимка с Юзу. Голяма руско-японска любов усещам между двамата. Онова малкото няма да ревнува, то ще спи.
Ягудин остарял.

Гледайки анимето по фигурно японско катание - вече наредих актьорите, евентуално, aко решат да направят сериал. Много е трудно и едва ли биха го филмирали (на кънки - абсурд), но все пак аз вече си наредих япончетата в главата, които ще паснат точно за ролите.
Ще намерим и един японец да изиграе руснак. И за там имам готов вариант.

# 560
Тц, шпионски екшън ще е, но има надежда, защото режисьорът е този правил Ирис и Ловци на роби.
Севернокорейски топ учени, които са наясно с ядрената програма на страната си изчезват, докато са на тайно посещение в Пакистан. Заинтересованите да ги открият са много, а между тях са южнокорейска агентката и севернокорейски беглец и бивш офицер от армията, играещи ролята на женена двойка в операция наречена "Прометей".
И двата съм ги гледала Smiley
Пфу,ще ми разрушат романтичния спомен за Пакистан.Що не си избраха Индия или някое по-екзотично място с ядрена програма като Франция (примерно).
Ако има превод и някой каже,че го бива,може и да го видя.
Ако има снимки от Пакистан дано е от Карачи,че е по-хубаво от Исламабад.

Петя,разбира се,че ще има любовна история.Все пак става дума за кореска драма,няма как да минем без любов. Съвсем друг въпрос е дали някой от главните ще оживее.

# 561
Миналата година доста се колебаех дали да прочета "Юри на лед", понеже е една от най-популярните манги, но от коментарите на различни места си направих извод, че ще има прекалено много момчешка любов и се отказах (поне за сега).
Шпионският бих го гледала; всъщност, като се замисля, май повече ми се гледа историческа драма от тези с многото серии...Но и те понякога разочароват - например, от по-новите тази за маскирания крал не ми хареса (средна работа), а тази за лейди Саймданг - да...

# 562
Няма такова нещо. Чак пък BL не е. В 7-ми епизод имало само някаква целувка (не съм стигнала още), но нищо повече. Аз колко момчешки целувки/прегръдки съм ги виждала из японските сериали, ехее, това не може да ме откаже.
Сега, като споменах целувки, че се сетих как Шота Мацуда мацна едно хубаво Хироши Тамаки в Love Shuffle, хаха. И колко други още... Много са.
За мен това е нормално. Все пак е японско, свикнала съм и не ме учудва, дори да има и нещо повече.

И няма манга. Нещо се бъркаш.

# 563
Малко музика за лека нощ от ОСТ-а на "Корейската Одисея"

NU`EST W - Let Me Out
JIMIN, YuNa (AOA) - If You Were Me (Feat. Hwe seung of N.Flying)
leeSA - Always You
Ben - If We Were Destined

# 564
Нещо петъчно с Хироши Тамаки, а и да ви представя новия му сериал, който тръгва през април в Япония.
Хироши този път ще изневерява на съпругата си в Anata niwa Kaeru Ie ga Aru. Попаднал е на страхотни партньорки в лицето на Мики Накатани и Тае Кимура.
Този сериал е задължителен за Шо.

Скрит текст:

С Анемия в Kyou wa Kaisha Yasumimasu. На финал тук тя избра Сота Фукуши. Грешен избор. Трябваше да вземе и двамата (ще ги редува). 2 е много по-добре от 1.

И отново нещо с японско участие на Netflix, но този път филм - The Outsider, чиято премиера ще е на 9 март.
Лентата е американо-японска, а в главните роли от американска страна са - Джаред Лето, а от японска - детектив Югами, който е задобрял с английския.
История за Якудза и това как винаги тя търси своето, щом е направила "услуга" на някой.
От японска страна са включили тежка артилерия - Таданобу Асано, Нао Омори (познавате го от финала на Border, той беше мъжа, който Шун хвърли от сградата), Мин Танака, Кипей Шийна и Шиори Куцуна. Шиори предполагам, че е избрана, защото говори отлично инглиш, тъй като е отраснала в Австралия.
Обичам ги тези японски колаборации с Netflix. Така и веднага излизат английските субтитри. Отварят се японците, все повече и повече, като тръгнаха по-сериозно и американските долари.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 09:42 от rossonera

# 565
  • MJF
Шоши бе решила да не пише докато не изгледа поне  Close-Knit. Tuon  и наготово линк за гледане ми даде. Хвана ме голям  Embarassed от себе си вече на кино-фронта.
Ама нали е Мара-подробната и сега гледа Хироши Тамаки и всички новини от rossonera и ..... не става  Blush.  Тамаки го гледах сравнително скоро - в Career . Мда , преводача на Anata niwa Kaeru Ie ga Aru да му мисли  Thinking.
Е добре щом са си намерили мотив за "отваряне" японците. Знаем че "не са лесни".
Изчетох и новините от 2в1. Все пак не съм загубена каузна на кор-фронт  Blush, въпреки че и там съм като на  кино-фронта.
 Thinking зимата е виновна , по-точно моя зимомраз  Crossing ArmsWink Laughing
Аз само мяркам от тук от там по нещо за туй аниме за фигурното, но съм повече от загубена кауза за него. Аз даже към момента ледена гала не мога да гледам  Whistling. Ама така е като сме в разгара на състезателния сезон.

# 566
На Хироши всичко му превеждат на английски. Нямай грижи. Той е един от големите любимци, има си стабилна фен-база, а и с такъв сюжет... Ще го преведат - та как не.
А и все пак Хироши е кантабилето на нодоме-то, хаха. Ух, Джури Уено я гледах онзи ден, че пак се сетих за култовият им сериал.

Шо, чети за гордостта на нацията.

# 567
В такъв случай страниците, на които си следя манга поредиците са ме объркали (следя две-три страници във Фб, за да ми показват кога излиза новия брой на "моите" манги, но откакто Фб си смени политиката, почти не ги виждам)  - непрекъснато пускаха реклами и мемета на Юри, които бяха изключително заблуждаващи.

# 568
Цитат
И отново нещо с японско участие на Netflix, но този път филм - The Outsider, чиято премиера ще е на 9 март.
Лентата е американо-японска, а в главните роли от американска страна са - Джаред Лето
Ох, много се надявам по време на премиерите Джаред да се откаже от стила си на кичозен месия,но .... едвали.
Ще се мъкне с този вид все едно е решил да покръсти в нова религия цял Холивуд.

Случайно попаднах да трейлър и то на последния филм с Lee Byung Hun - Keys to the Heart
Още не съм търсила дали го има с четими букви,но определено ще го гледам.

21 януари е бил по кината.Би трябвало да е преведен.

# 569
  • MJF
Прочетох за японската почетна награда. Мен ако ме питата е заслужил. Аз само от затворения кръг на самото фигурно, без другите подробности- земетресения и т.н., мога да преценя какво явление е за нас във фигурното Юзу. Знаем го отдавна. И към момента просто му се радваме, тъй като отдавна ни е показал и доказал кой е наш Юзу.
То пък Загитова си чака от Япония подарък куче порода акита.  Simple Smile пътува към нея. Руските фигуристи се готвеха пред и по време на самата О в Ниигата и там от дума на дума ..... цяло акита вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт