Магията на изтока - тема 52

• 64 977
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Оо, акита ину ли? Трябвало е да си поиска шиба ину, те са малко по-нисички от акита. С акита ще трябва много да се бори, то кучето като се изправи ще е колкото нея, хаха. Шегувам се, но съм виждала доста едри мъжки екземпляри на акита ину. Но пък може нейното да е женско...
Аз обичам много червената шиба ину. Следвам в IG две много популярни шиба ину.

Ето ги - госпожица Могу и другата гордост на японската нация - Марутаро. Мару е и най-популярното куче с профил в IG. Над 2,6 милиона последователи. Участва и в сериали, в много реклами. Той е направо легенда в Япония. То календари с него, картички, голям бизнесмен е, хаха.

Прекрасни са шиба ину. Страхотни японски кучета. Обичат много децата, то за това и Могу си има сестра, тя е кака, хехе. Завиждам й на Мики-чан. Расте с куче и то толкова добричко, като Могу.
Често се и карат, има и много рев, но нормално - като във всяко семейство, хаха.
Апропо, семейството на Могу-чан са фенове на фигурното катание, та следват и те профилите на Алина и Женя. Всичко е навързано, Шо, хаха.
Утре в Япония се отбелязва Хинамацури (Денят на момичетата), а Могу и Мики от вчера вече се настроиха за празника.
Големи са сладурани.

source: the shiba mogu

# 571
Племенницата ми има акита. Един хубав бял мъжкар. Вече май е на година.

# 572
  • MJF
За кучкар като мене лошо куче няма. Мда, към Загитова пътува дама- акита. По -добре да го спасят от Москва в Ижевск. Че иначе баба ѝ ще трябва да го разхожда  ooooh!. То голям шум с туй куче ама като е казала ..... Laughing този път не се мина само с плюшени играчки  Mr. Green. Внимавай какво ще си пожелаеш..... че не се знае.
Дете и куче , куче и дете, 2  в  1.  Simple Smile

Оххх  Joy иди кажи че животните не разтопяват човешкото сърце. За първи път виждам нещо такова на сайта на руската федерация по фигурно пързаляне  Joy- туй не е киноложки сайт определено - http://www.fsrussia.ru/news/3616-glava-assotsiatsii-sokhraneniya … -sportsmenka.html
След четири години някой да не си пожелае панда, че тогава някоя градска зоолог. може "да го отнесе". Сега с едно акита се минаха нещата.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 13:30 от Шошулчо

# 573
Наистина се усеща огромната любов между руснаци и японци, покрай фигурното пързаляне. Има нещо много специално между тези съседи.
Гледам и анимето, а и там е същото. Историята е за приятелство между японски и руски фигурист (който е идол на японеца).
Пирожки ядат дори и казват "вкусно" вместо "ойшии".
То как няма и Женя да лудне по всичко японско. Това е отпреди две години, но много добре произнася култовият първи куплет от опънинг-а на Sailor Moon.
"Gomen ne sunao janakute, yume no naka nara ieru..." Обичам го това аниме, израснах с него - брат ми му е голям фен.

И култовото й вече изпълнение от миналата година, с което спечели съвсем японците.

# 574
Посрери от новия сериал (исторически) с Вик - The Flame's Daughter - на 1.03. е излъчен еп.1 от общо 52
An Ye Luo (в ролята Lai Yi) е изпълнен с омраза,защото жената,която обича ( Gong Beibi) се е омъжила за друг Zhan Fei и за това отвлича малката им дъщеря (освен любовна,ще има и семейна драма).Момичето израства като  Lie Ru Ge ( Dilmurat Dilraba-китайска актриса от уйгурската етническа принадлежност) и като единствен налседник на богатствата на Liehuo.В семейството и пък живее Zhan Feng ( Zhang Vin) и наследник на императорското семейство,който не може да ходи Yu Zi Han ( Liu Wayne).Тримата растът и са привлечени към бойните изгуства.Разбира се  Ru Ge и Zhan Feng се влюбват.
После се появява An Ye Luo и казва на  Zhan Feng,че семейство Liehuo са виновни за убийството на бащата му (ето тук ще е драмата).  Ru Ge - наранена и отхвърлена среща Yin Xue (Вик),който ще направи всичко възможно,за да я защити.
С малкото ми опит мога да твърдя,че ще има и други герои,сюжетни линии,сълзи,любов,някои и друга целувка.Също и борба за власт,за Тя и сигурно ще разтягат локум,но ако някой го гледа ще се радвам да споделя.
Скрит текст:

трейлър - 1 и  2

Dilmurat Dilraba е много красива Heart

# 575
Мммм, не е чак такава невиждана красавица. Тук е много гримирана и е играл фотошопа. Виждала съм я покрай моите две китайчета, из разни предавания. Различна е, с по-изчистени, неазиатски черти, затова се котира там.
На Олимпиадата видях една от най-красивите и естествени жени, без грим и подобрения, и естествено тя отново бе рускиня - Анастасия Бризгалова, състезателката по кърлинг. Виждала съм какви ли не жени, най-различни раси, но по-красиви от рускините за мен няма.

Аз да си покажа корееца, с перфектният японски. Нов японски филм с корейско участие тръгна днес по кината в Япония - Ikuri Machi. Обожавам перфектният му японски, а и винаги съм го приемала много повече като японец, отколкото като кореец, заради годините, в които е отраснал там.
Да вземе да си остане предимно я Япония, то и без това с групата му вече е свършено, след поредната издънка на псевдо-лидера им и бързото покриване в казарма, което ще се случи в понеделник.
Мъжкият каст в този филм все едно аз съм го избирала - Джонги и Арата Хории. Mмм...

Корейците пак посягат на Zettai Kareshi. Помня, че преди години щяха да правят римейк, но се провалиха нещата, а сега OCN били на финала в преговорите за правата от японците. Ох...

Шо, ето ти модерен дезодорант, с помпичка, като за миене на прозорци, хаха. Интересно японско решение.

# 576
  • MJF
Рекламите по нашите ширини са ме направили направо загубена кауза за реклама но както знаем по "нашите" пък ширини тези неща дооооста повече ги умеят. Ей на , гледам я тази позната скица и мога да поддам. Не е  проблем да намеря приложения и на такава джаджа дезодорант. Ама стимула да е поднесен като хората.  Simple Smile
Напредвам с Anone -  доста зарибяващ кино-сериал бих казала. Все едно гледам нарязан на няколко части кинофилм- каста и атмосферата-кинематографията много допринасят за това ми усещане, кеф. За това посмях да се разпиша. Още не съм гледала  Close-Knit Embarassed

# 577
Ей на , гледам я тази позната скица и мога да поддам.

Вярно? Наистина ли позна кой е японския актьор от рекламата?
Браво, като включиш понякога - няма спирачки и паметта работи на пълни обороти.

# 578
  • MJF
 Е досуш прилича на себе си в тази реклама. Съвсем скоро го гледах някъде и сега  Close, че не мога да се сетя къде.  Praynig жокер, че ще се пръсна от яд. Не е за похвала паметта ми.

# 579
Тези дни показах с него един трейлър на нов японски филм, но едва ли оттам го помниш последно...
Да не би да си гледала този сериал с него - Aishite tatte, Himitsu wa Aru?
Той има много филми, но ти скоро и филм не си гледала. Не знам... Напъни Шо-клетките.

Пропуснах да ви кажа победителите от японските Оскари вчера.
Те могат да се обобщят и само така: Корееда, Корееда, Корееда, хаха.
Но да ги напиша все пак:

Най-добър филм за 2017 г. - The Third Murder на Хироказу Корееда (филмът излиза на 7 март на DVD/ Blu-ray, така че другата седмица ще го видим)
Най-добър режисьор - Хироказу Корееда за The Third Murder
Най-добър сценарий - Хироказу Корееда за The Third Murder
Най-добра актриса - Ю Аои за Birds Without Names - този филм го чакам с нетърпение, защото и тя и Тори Мацузака са направили страшни роли. Филмът излиза на 25 април на DVD/ Blu-ray.
Най-добър актьор - Масаки Суда за Wilderness: Part One
Най-добър актьор в поддържаща роля - Коджи Якушо за The Third Murder
Най-добра актриса с поддържаща женска роля - Сузу Хиросе за The Third Murder
Анимация на годината - The Night Is Short, Walk on Girl

Изводът на финал - Корееда си взе своето. Очаквано.

И трейлър на Birds Without Names с Ю Аои, Садао Абе и Тори Мацузака. Тори голям любовчия го раздава в последните му филми.

# 580
  • MJF
 ooooh! оххххх точно. My Lover's Secret
 Hug Hug eй направо се изприщих преди защото гледайки рекламата и самия Sota Fukushi образа му от този сериал пред очите ми но застинал, никакви подробности не ми идваха на ум та да се сетя от нещо кое е заглавието  Whistling Blush
Интересна психологическа драма бе това заглавие и завърши малко "отворено" като за продължение един вид. Мда.
Браво, браво на нашия Корееда. Рядко да имам съвпадение със съдии. Хем филма не съм гледала  Mr. Green.

# 581
А аз още не съм го гледала, т.е изгледах първи епизод лятото и го зарязох, да хваща прах за дни, в които нямам какво да гледам.
Може и да го придвижа скоро.

Сота гледа Медо-чан тук миналата година.

Йош! Натискай газта с Close Knit, тъкмо ще влезеш във филмова форма и другата седмица ще се пояи The Third Murder.
Ще го преведат веднага на английски. Чакат го.

# 582
  • BG
Честит празник!

# 583
  • MJF
 bowuu кино. И то от моята кръвна група. Close-Knit
E много се радвам за и на Naoko Ogigami. Успява да остане вярна на себе си толкоз дълго време, от филм на филм.
Пак букет от емоции в комбинирания фон на реализъм - човеколюбие, топлина, жизнеувърждаване. Някаква такава чаровна комбинация от емоции успява да забърка тя във всеки филм, въпреки различната/ите основна/и тематика /и. Гледах снощи филма и може би ако бях писала веднага щеше да е повече. Но сега отлежало по-скоро филма се гледа и чувства отколкото коментира. Напълно доволна т.е.   Simple Smile
Като страничен ефект от - https://seattlescreendraft.files.wordpress.com/2017/10/close-knit-2.jpg и на мен ми се доплете направо  Laughing. Аз съм спец с една игла. С 2 имам трудности.  Simple Smile
6+ на Наоко и целия екип. Ема много добре снима тази дама. Пожелавам ѝ следващ филм в по-кратък срок от този м/у Rent-a-Cat (2012) и Close-Knit 2017  Praynig

# 584
  • София
Гледам Хваюгито и се чудя на акъла на сценаристките.Всеки път успяват да ме изненадат, не само тези, всичките. Какви са тези небеса,какво е това чудо.Не им разбирам намеренията. Joy И спецефектите много се изложиха. Злия черен дракон прилича на дим от цигара. Joy

Скрит текст:
Първо позволяват злото да се събуди, после жертват някой, за да го унищожи, при положение,че както се оказва в последствие, са можели да унищожат хиляди пъти злото в зародиш, без да се налага някой някого да пази или убива..

Общи условия

Активация на акаунт