Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Поръчах в четвъртък вечер, празниците свършиха а все още никой не ме е потърсил от въпросния сайт Grinningявно са много натоварени

ПП. Да, много са любезни. До края на седмицата обещаха и моята да я доставят. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 13:27 от Chocolat_

# 271
Аз като поръчах,ми изписа очаквана доставка 16април.И на мен не са ми се обаждали за потвърждение.

# 272
  • Бургас
И мен никой не ме е потърсил,но моята поръчка е по-късна от вашите  от 7-и е.Май аз ще ги потърся! Звъннах им,жената беше супер любезна,попита ме за имената и какво съм поръчала и каза,че Клое е и неин любим.Simple Smile Разбрахме се да ми го изпратят в четвъртък по моя молба директно до адрес.Сподели,че имат ужасно мн. поръчки от 7-и и ги обработват.Ами това е като пристигне пак ще пиша.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 12:36 от Bright Crystal

# 273
Моята пратка от elinor пристигна. Поръчах Xerjoff Shunkoin с идеята, че не е мейнстрийм и може би би се фалшифицирал по-малко. За съжаление, не познавам този парфюм, беше сляпа поръчка, само по хубавите описания на дами от парфюмната тема и по предположения, базирани на пирамидата му. Така че не мога да сравнявам и да преценя читав продукт ли съм получила, или не. Ароматът е много странен, ама много, има сериозна вероятност човек да удари на камък с него, ако го поръчва, без да го познава. Аз съм на границата - като клоня все пак към харесване, защото оценявам необичайността, смелостта, тоест проблем с аромата като цяло нямам и бих го ползвала с удоволствие.

Обаче намерих капачката отделена от парфюма.
Получих продукта в такава опаковка:

Виждам из нета, че има и друга, моята е като на показаната по-горе снимка. Опитах да затворя капачката, но тя пада, сякаш изобщо не е за този парфюм, не прилепва плътно към него, не може да се задъжи. Това нормално ли е? Не вярвам да е. Иначе ароматът е интензивен, с всички атрибути и кодове по кутията, с нещо като картичка вътре. Обаче тази капачка...

Друго: няма касова бележка. Има само лист с "Поръчка номер" и бележка от Спиди, залепена на кутията на пратката. Друг път от Спиди ме карат да се подписвам. Сега такова нещо нямаше, просто ми дадоха кутията.

# 274
Здравейте.

Включвам се със сайт за черния списък: https://www.parfium-shop.com

Качеството е под всякаква критика. Абсолйтно неоткриваеми са за рекламация, въпреки че преди поръчка те убеждават, че няма никакъв проблем. В сайта има на две места се описват с различно име на юридическото лице - и двете са невалидни. Изключително разочарование беше опитът ми с тях 😯

# 275
  • София
Това с липсата на касова бележка, поне на мен ми прави много лошо впечатление. Наскоро ми се случи от един друг сайт за парфюми.

# 276
Касовата бележка не е ли тази от Спиди, някой сайтове така работят.

# 277
  • София
Според мен е до конкретния продукт - шишетата на Xerjoff са различни по форма и би могло за това капачката да не се затваря плътно. Аз бих им се обадила, за да им обясня и да ги попитам тях.

Относно касовата бележка - практика е при много онлайн магазини, които имат голям брой пратки, изпращат стоките не с услугата наложен платеж, а пощенски паричен превод. По този начин не е небходимо да издават касов бон за всяка единична продажба. Аз бях много възмутена от това, че не получих касова бележка при покупка от ЕМАГ и след като се поинтересувах, разбрах, че това е нормално и не значи, че търговецът е нередовен.

Дано да съм била полезна.

Моята пратка от elinor пристигна. Поръчах Xerjoff Shunkoin с идеята, че не е мейнстрийм и може би би се фалшифицирал по-малко. За съжаление, не познавам този парфюм, беше сляпа поръчка, само по хубавите описания на дами от парфюмната тема и по предположения, базирани на пирамидата му. Така че не мога да сравнявам и да преценя читав продукт ли съм получила, или не. Ароматът е много странен, ама много, има сериозна вероятност човек да удари на камък с него, ако го поръчва, без да го познава. Аз съм на границата - като клоня все пак към харесване, защото оценявам необичайността, смелостта, тоест проблем с аромата като цяло нямам и бих го ползвала с удоволствие.

Обаче намерих капачката отделена от парфюма.
Получих продукта в такава опаковка:

Виждам из нета, че има и друга, моята е като на показаната по-горе снимка. Опитах да затворя капачката, но тя пада, сякаш изобщо не е за този парфюм, не прилепва плътно към него, не може да се задъжи. Това нормално ли е? Не вярвам да е. Иначе ароматът е интензивен, с всички атрибути и кодове по кутията, с нещо като картичка вътре. Обаче тази капачка...

Друго: няма касова бележка. Има само лист с "Поръчка номер" и бележка от Спиди, залепена на кутията на пратката. Друг път от Спиди ме карат да се подписвам. Сега такова нещо нямаше, просто ми дадоха кутията.

# 278
Аз съм пазарувала от 3 сайта досега парфюми, така че нямам чак толкова широк поглед, но и от 3-те съм получавала касова бележка винаги. За първи път сега ми се случва да не полуавам, което веднага ме настройва подозрително.

Това, че капачката не се затваря, също ме кара да се съмнявам. От друга страна, този продукт спокойно можеше да мине за тестер на тази цена, на която го взех; тоест, можеше изобщо да не се занимават да правят кутии, капачки, картични (като пластика е, прилича на дебитна карта) - та ако е менте, защо е цялото това старание, което се проваля с капачката, но пък е твърде пунктуално в детайлите, кутията и пр.

Така че не знам какво да кажа. Какво, ако се обадя, ще ми кажат, че капачките са си такива. Не биха казали, че парфюмът не е оригинален. По-скоро би било полезно, ако някоя дама, познаваща парфюма точно в тази опаковка от снимката, която съм дала, напише някакъв отзив за капачките.

# 279
А проверили  ли кодовете в някой от сайтовете за проверка, ей така от любопитство напр. checkcosmetic , checkfresh

Редактирам. Сладури, явно толкова са се ошашкали от бг мама инвазията ,че са ми пратили парфюма 2 пъти. Сутринта го получих, и току що получих известие от Спиди да чакам пратка в сряда. Обадих им се да си я изтеглят , мацката явно е една ,защото се сети за мен , взе да се извинява и да благодари.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 16:05 от alayne

# 280
Ей сега се опитах да направя проверка в тeзи 2 сайта: изглежда, че този бранд не се поддържа при тях. А може и да не проверявам както трябва. Кодът е: 1303351A.

# 281
  • София
Аглая, аз получих днес точно Shunkoin oт Елинор, първа поръчка ми е от тях. Сега нямам време да пиша обстойно, но обещавам днес или утре по някое време да се включа с подробен коментар по всяка от точките, които си изброила по-горе. Аз познавам парфюма от тест в бутик, включително имам на разположение мини отливка от 1 мл от бутилка пак от бутик, така че довечера ще направя паралелен тест, като мога да ти пратя остатъка от виалчето, за да си сравниш и ти сама, ако желаеш. По моята капачка също има забележки, но пък пасва плътно и се чува характерното за тези капачки щракване при затваряне. На този етап и на твое място бих се обадила да попитам защо капачката е хлабава, само това е смущаващо. На първо четене ароматът в моята бутилка е, както трябва да бъде, но пак казвам - довечера ще направя паралелен тест задължително и ще се включа с повече детайли относно бутилка, капачка, пластиката, която прилича на кредитна карта и касовите бележки.  Peace

Бач кодовете ги гледах и аз - в тези 2 сайта не се поддържа брандът и няма да излязат резултати за бач код. Баркодът е валиден, него успях да го проверя.

Имам бутилка от друг парфюм на тази серия (Fatal Charme), лично купена от мен от бутика на пл. "Света Неделя", така че ще мога да съпоставя довечера двете бутилки като изработка; за произхода на Fatal Charme не може да има съмнения.  Peace

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 16:24 от Klodilia

# 282
  • София
Пишете какво си искате, но един търговец е длъжен да прилага касов бон или фактура! И документът от Спиди е нещо съвсем различно, но не замества касовия бон. При рекламация с бележката от Спиди ли ще търсите правата си? Успех с това.

# 283
Ей сега се опитах да направя проверка в тeзи 2 сайта: изглежда, че този бранд не се поддържа при тях. А може и да не проверявам както трябва. Кодът е: 1303351A.
Не зная дали ще ти помогна,но намерих същия бач код на същия парфюм тук-https://shophelp.ru/other/parfyumernaya-voda-xerjoff-shunkoin-50-ml.html

# 284
  • София
Ето малко повече за метода на разплащане пощенски паричен превод и защо не е нужен касов бон-от сайта на Еконт (ако може да се приеме за меродавно).

http://www.econt.com/2012/02/cod/

Стоките от много сайтове идват само с документ от самия търговец за съдържанието на пратката. Това е практика на много онлайн търговци. Можете да напишете пощенски паричен превод в гугъл и да прочетете по въпроса, ако ви интересува да се инормирате.

Пишете какво си искате, но един търговец е длъжен да прилага касов бон или фактура! И документът от Спиди е нещо съвсем различно, но не замества касовия бон. При рекламация с бележката от Спиди ли ще търсите правата си? Успех с това.

Общи условия

Активация на акаунт