Х Фактор България, сезон 5, тема 3

• 73 219
  • 471
  •   1
Отговори
# 105
  • DE
Нямам търпение Крис да разкара русото. Слушах само него, Йана викаше, отново.

# 106
  • София
Ужасен е с тази коса, наистина.  Sick

# 107
  • Испания

аки е много впечатлен

Много точно.

# 108
Концертът е по-добър от предишните, но не ми е много интересно, тъй като си мисля, че нещата са нагласени и моите фаворити нямат шанс.
От време на време превключвам и одеве видът на Кристиян малко ме шокира Stuck Out Tongue Closed Eyes На корейски идол ли е искал да се направи, или на Драко Малфой?

# 109
Не ми хареса и този дует. Но аз не съм от фенките на Кристиян, да има глас, но нещо в него ме отблъсква.

# 110
  • София

Joy Joy Който бърза, така се получава!  Peace Поправих се после, но май с грешката попаднах право в целта!  Joy

# 111
  • тук, на мястото си
И аз мисля, че Йоана ще е победител.
Кристиян щеше да направи  по-добър дует с Мирослава, че двамата си приличат в гласовете, лигавят се.

# 112
  • София
Християна!!!! Невероятна! И чудесно помогна на квартета!
Аз искам да попитам някой знае ли от къде е гащеризонът на третата мацка от 4меджик?

# 113
  • София
Аз искам да попитам някой знае ли от къде е гащеризонът на третата мацка от 4меджик?

Да не искаш да я конкурираш с гащеризона?! Smile   hahaha

# 114
Питай стилистката Grinning

# 115
  • София

Да не искаш да я конкурираш с гащеризона?! Smile   hahaha

С пеене няма да мога, поне с тоалет да опитам Bowtie

# 116
Сигурно от Мегз, Нова работят с нея. Кристиян да не е от Евровизия, че ми замяза на него. С чудесен аутфит беше, но пак Пепко  ooooh!

# 117
  • София
Сигурно от Мегз, Нова работят с нея. Кристиян да не е от Евровизия, че ми замяза на него. С чудесен аутфит беше, но пак Пепко  ooooh!

Да, той беше на Евровизия.

# 118
  • DE
Не само кпоп изпълнителите се изрусяват  Rolling Eyes
Не разбирам какъв е тоя негативизъм към тях, там има такива невероятни таланти  Heart Eyes не случайно завладяха световната сцена. Аз дори разпознавам на кого е фен Крис  Mr. Green

# 119
Е, аз не коментирам пеенето (на Кристиян или на корейците), но външния вид е доста характерен - буен перчем в странен цвят, слаботелесен и с много женствено излъчване (харесвам корейците на външен вид, но някои са като момиченца - прекалено е).

Общи условия

Активация на акаунт