Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 369
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 270
Точно заради това. Гечо за мен беше женомразец, злобен, отмъстителен и с леко ограничени разбирания.
Изобщо не е женомразец.Ако жените не бяха толкова мързеливи той нищо нямаше да им каже.Нито е злобен нито е отмъстителен.Grinning
Това видяхме от него - той смята жените за нещо по-малко ценно от мъжете. И злобен, и прост, ако се сетя и друго, ще ти кажа. 😂
Добре Joy
То с тези "жени" коита бяха  във фермата какво очакваш Grinning.

# 271
СетИх се, бе, и страхлив мишок. Толкова трепереше да не иде на дуел, голееем мъж. 😂 А, и на думата не си държи.
Станко требваше да викне Яни на оня дуел, та Яни да го измете още тогава, ама как ще посмее, Гечко му беше удобен тогава и подръка.

# 272
  • София
Не издържах и превъртях, че голямо напрежение Grinning Много се радвам за Яни. Алек и да отиде на финал няма кой да гласува за него.

# 273
Гечо е природно прост и много дразнещ тип,брр, добре,че не ми се налага да го гледам и слушам повече:joy:

# 274
Ама ще се наложи да го видим пак, утре ще влизат отпадналите участници.  Mr. Green

Нали и Маринка и Станко трябва да са там?

# 275
  • София
Е даа, би трябвало. Ще е интересно утре, нямам търпение. 🤪

# 276
  • Варна
Алек е толкова жалък, изключително недостоен финалист, позволи на увлечението си по една жена да бъде водещо във всяко негово действие! Дори не се съобрази с желанието й да я прати на дуел, което ще отдалече Валерия още повече от него! Изгуби много с поредната си 'женска' постъпка!

# 277
Яни направи хеттрик....най-накрая някой да преодолее бариерата. Grinning Sunglasses Но и много добра подкрепа получи. Виолета вече твърдо не е карък за дуелистите. Laughing  
Имаше ли изискване отпадналите фермери да изберат мъж и жена за първи финалисти или може и двамата да са от един пол? Защото според спойлерите
Скрит текст:
не чети, ако не искаш да си разваляш изненадата Twisted Evil
Скрит текст:
Яни и Калоян са първи финалисти

# 278
Много съм щастлива за победата на Яни, защото "мъжкарите" се държаха лошо с него и се мислеха за голяма работа, а то какво стана - алманахаджията победи на цепене на дърва. Но поведението на Яни адски ме издразни с тази пораженческа психика. Физически е силен и умеещ, и ако се беше стегнал, и първата игра щеше да вземе.

Алек във всеки следващ епизод се закопава все повече и повече. Когато говориш гръмки думи и правиш генерални обобщения, си носиш последствията. Ако си беше стоял кротко, без да обещава какви дуели ще прави и да "мъжкарее", сега нямаше да изглежда смешен в очите на хората. А гласът зад кадър последните епизоди направо го закопава. Grinning А най-жалкото накрая беше, че Валерия страдаше за Станислав, а Алек страдаше, че Валерия му е сърдита и не иска да говори с него. Като цяло жените не обичат такива лигльовци, които през две минути казват "обичам те", та Валерия няма да го издържи дълго.

# 279
  • out of space
Аз съм за Коки, само Яни да не победи, че...ега ти рева ще му ударя

# 280
Вече си мисля, че Яни е фаворита за спечелване. Повечето зрители най-вероятно го виждат като  човека който най се доближава до представите им за фермер. Макар да няма вина за това много хора ще определят Калоян като недостоен за победа понеже не е ходел на дуел.

# 281
  • София
Дори и хората да гласуват за Яни, старите фермери биха избрали Калоян, така че ще зависи от дуелите.  Който се представи по-добре, той ще е победител. Поне така ги виждам аз нещата. Но не съм сигурна, че най-много гласове ще има за Яни от публиката. Калоян също е много харесван, а и все пак и момичетата имат близки, роднини, приятели, така че ще се поразмие вота.

# 282
Аз мисля, че Яни ще има повече гласове при вота на старите участници. Калоян по-скоро силата му е в зрителския вот. За игрите на самия финал нищо не можем да гадаем. Всичко може да се падне.

# 283
  • София
Може и да си права. Аз съдих по последните участици, които казаха, че са за Калоян, но от по-старите има и такива, които биха подкрепили Яни.

Ще е оспорван финал, но положителен. И двамата са добри мъже.

# 284
Тази вечер се получи идЧиално, както би казала Бентлито.  Flutter Обаче до самият край на дуела бях на нокти хем бях чела спойлерите и знаех, че Яни ще бие. В къщи никой не ми повярва, още повече като видяхме какви ще са игрите. То и той не си вярваше де. Направо ми идваше да го плясна зад врата когато се разхленчи преди третата игра. Браво, че се стегна и победи в най-решителната игра. За Станко няма как да ми е мъчно. Не го харесах още от самото начало, така си остана и до края.  
Нямам търпение да влязат отпадналите фермери и да видим дали са си променили мнението за тези които са останали. Надявах се онова врескало Каролев да не се връща, но Андрей попари надеждите ми. Чудя се Ласкин дали ще влезе също?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт