Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 301
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Gotham City
Да се изкажа, относно финала.
Бях по равно и за Яни и за Калоян, всеки със своите си плюсове, разбира се. Говорехме си вкъщи с ММ, че ако бяха пропуснали да ни преразкажат целия сезон в тези 3 часа, то самата игра щеше да е максимум 30 минути. Ако Валерия не беше на финал игрите щяха да са в пъти по-интересни, но така трябваше да се съобразят, че тя е жена и получихме тези смешни игрички.
Относно зрителския вот, със сигурност догодина, ще имат по-малко гласове чрез смс-и, защото хората видяха, че е  без значение какво са гласували...
Калоян според мен не се справя под напрежение и за това и слабата му игра снощи, елементарни грешки направи

# 1 981
  • Вестерос

Резултати от Анкета:

Кого ще подкрепите на финала тази неделя?

Гласували: 166
    Яни - 66 / (39.8%)
    Калоян - 72 / (43.4%)
    Валерия - 7 / (4.2%)
    Виолета - 21 / (12.7%)

Честито на Яни!
    Колко ли пъти в темата казавах, че победител ще е Яни? 😂 И днес - пак, абе, много познавам, бе.
    А колкото до пратените СМС-и - и за тях си казах мнението няколко пъти, но наивни хора винаги е имало и ще има, които не осъзнават, че правят добрина само на продуцентите и мобилните оператори с гласувснето си. Насила някой кара ли някого да гласува? Кое не е честно? Че Яни спечели ли? Ми, добре, да бяха подарилии на Калоян победата. 😂
    Eнзим, защо трябва да обиждаш на наивници всички гласували?

# 1 982

Победителят на зрителите също ще се помни. Победата на Яни ще остане във времето защото за първи път май предаване в което се гласува за победител от зрителски обаждания не се печели от човека събрал най-много смс-и. Куриозно е и ще се запомни.
    Не е за първи път. В единия от сезоните на сървайвър имаше такъв случай. Този, за който гласуваха най-много хора стана просто любимец на публиката, но не взе финала
    Говориш за сървайвър 5 и за Митко, но там беше друго. Гласуването не беше за победител, а за един допълнителен глас към тези които пускат отпадналите участници за финалистите. Регламентът на сървайвър е друг. Там по правило няма зрителски гласове.

# 1 983
    • Gotham City
    И друго се сетих сега, само на мен ли ми направи впечатление как накрая Алек дори не припари до голямата му любов? Директно отиде при Яни, а нея дори не погледна? Или вече сте го обсъдили?

# 1 984
    Такъв "невиждан" финал, че ... заспах. Сега ви изчетох. Честито на Яни! Да е жив и здрав.
    И опосумите със здраве да си харчат паричките. Повече едва ли някой ще им се върже. Толкова нагласено и предвидимо след промяната на регламента не  е било до сега. Та чак прозрачно.
    Да сме живи и здрави! както казва победителят.

# 1 985
    • Вестерос
    Яни - учител по история, а не знае с колко държави граничи България. ooooh! И реч не умее да съставя.
    Там е работата, че е бил учител изключително кратко време - завършил е през 2012 г, а спомена, че през 2014 г. за последен път е бил някъде си на гурбет (не запомних на колко места е бил, много), тогава се е прибрал окончателно тук. Всички са много критични към Яни, сякаш е трябвало да даде 7 верни отговора на алманаха, иначе не му се признава, ха-ха. А специално за границите беше ощетен - явно Иван разбра въпроса на Яни, но не и Андрей, явно и много зрители не са го разбрали. Яни попита дали да посочва Изцяло сухоземни граници, кой е виновен, че отговорът на Яни не е верен? Със сигурност не е Яни, а вероятно Андрейчо.
    Ако беше изцяло сухопътни, така щеше и да пише, а не пишеше. Яни тук сам се обърка.

Калоян трябваше да бие в 2 игри , за да задмине точките на Яни от фермерите.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 09:13 от Tiffany А

# 1 986
    Бях по равно и за Яни и за Калоян, всеки със своите си плюсове, разбира се. Говорехме си вкъщи с ММ, че ако бяха пропуснали да ни преразкажат целия сезон в тези 3 часа, то самата игра щеше да е максимум 30 минути. Ако Валерия не беше на финал игрите щяха да са в пъти по-интересни, но така трябваше да се съобразят, че тя е жена и получихме тези смешни игрички.
    Относно зрителския вот, със сигурност догодина, ще имат по-малко гласове чрез смс-и, защото хората видяха, че е  без значение какво са гласували...
    Калоян според мен не се справя под напрежение и за това и слабата му игра снощи, елементарни грешки направи
    И според мен беше много нервен и пренавит. Осъзна почти веднага грешката си за Самуил, но беше много късно. Просто получи brain fart. Дано някое от следващите си видеа го посвети на фермата и ни разкаже по-подробно за преживяванията си във фермата и на финала.

# 1 987
    • Пловдив
    Догодина ще променят правилата, правят го всяка година. Според някои, за да нагласят любимия си участник Laughing , според мен, за да не може човек с една и съща стратегия да побеждава всяка година. Да има разнообразие, да не знаят участниците какво ще има значение накрая и да не се "отпускат". Така и трябва. Wink

# 1 988
    • Вестерос
    Това, че опосумите решиха в последния момент да удвояват точките на изгонените фермери си беше показателно за това кой гласят за победител. То е ясно, че е в услуга на Яни. Видяли са, че Коко води в зрителския вот и удариха едно рамо на любимеца си.
    И пак да припомня, че опосумите най-нагло излъгаха нас зрителите. Казаха, че зрителския вот ще има най-голяма тежест, а точките от трите игри са общо 108. Така, че реално най-голяма тежест имаха игрите (2 от които бяха чисто късметлийски).
    В началото първият беше с 43-46%, вторият с 35-38, нещо такова.

# 1 989
    • София
    Калоян трябваше да пие в 2 игри , за да задмине точките на Яни от фермерите.

Съжалявам, не се сдържах, Тиф, много забавно се е получило.  Mr. Green

# 1 990
    Не съм съгласна, Люба Ризова. Миналата година техният фаворит бе Финци, но не можа да спечели. Колкото и да го бутаха. Сега направиха така, че 100% да са сигурни. И мен ме губят!

# 1 991
    • Буркина Фасо
    Ако беше изцяло сухопътни, така щеше и да пише, а не пишеше. Яни тук сам се обърка.
    по-скоро го подведе Иван. Яни попита за уточнение, но ако му го бяха разяснили, реално щяха да му дадат правилният отговор.  и 1 м  да е границата по суша значи трябва да се брои.

с пиене нищо не се постига  Joy

# 1 992
    • при късмета

Победителят на зрителите също ще се помни. Победата на Яни ще остане във времето защото за първи път май предаване в което се гласува за победител от зрителски обаждания не се печели от човека събрал най-много смс-и. Куриозно е и ще се запомни.
    Не е за първи път. В единия от сезоните на сървайвър имаше такъв случай. Този, за който гласуваха най-много хора стана просто любимец на публиката, но не взе финала
    Говориш за сървайвър 5 и за Митко, но там беше друго. Гласуването не беше за победител, а за един допълнителен глас към тези които пускат отпадналите участници за финалистите. Регламентът на сървайвър е друг. Там по правило няма зрителски гласове.
    Говоря за финала с двамата Жоровци /Този за който гласуваха най-много хора със сигурност беше Жоро и беше летец. Другия мисля, че му беше адаш, но имам проблем с помненето на имена и не съм сигурна/. Летеца стана просто любимец на публиката, а мисля, че и тогава гласуването на зрителите уж беше важно.
    Както и да де, няма общо с темата.

За протокола и Яни и Калоян ми бяха еднакво заслужили да спечелят, та нямам драма

# 1 993
    • София
    Яни е сега в " Тази сутрин". Каза, че с всички е в добри отношения и се радва, че всички са се зарадвали на победата му.

# 1 994
    • Вестерос

Съжалявам, не се сдържах, Тиф, много забавно се е получило.  Mr. Green
    хахахаха спяяя, тъкмо го оправих

Общи условия

Активация на акаунт