Повечето акушерки там не могат да посъветват качествено за кърмене, за
съжаление. Но има консултанти за това, важното е че персонала съдейства при желание всячески. Съвет от мен при секцио родилите - не се спичайте от глупостите че ако дори и ден го хранят с АМ това после ще провали кърменето, от мой опит не е вярно.
Колкото до др Ганева, убедена съм че ще направи всичко възможно да я кърмиш веднага след нормално раждане. Невероятен лекар и човек който прави всичко възможно да се съобрази с желанията на пациентките си.
Какво трябва за секцио раждане - ако ти е за първи път там, да разтовариш всички страхове, защото само си разваляш невероятното изживяване 😀Дават ти всичко необходимо, но е добре да си носиш джапанки за къпане, бельо еднократно, козметика. Чисти нощници и консумативи осигуряват колкото са необходими. Пък и да забравиш нещо слизаш долу до аптеката и си взимаш.
Благодаря ви за информацията
днес мина моето секцио като се има предвид колко ме беше страх, всичко мина идеално и бях с усмивка в операционната.Честитооо! 😊😊😊 Бързо възстановяване, здраве и много щастие! ❤🌷🌸
Естествено, че по празник/отпускарски сезон е твърде вероятно да отсъства, а за това нововъведение - хем ти казват, че плащаш 900 лв. специално за избора си, хем обаче, ако не го изпълнят - извинете.