Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 629
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Напълно съгласна с KoiKoii. Ако искате да кърмите нямате никакви проблеми това да ви се получи в Щерев. Не е сложно, но в началито просто трябват съвети от някой с опит. Така или иначе при оперативно раждане трябва да мине определено време за да се изведат медикаментите от анестезията, та след 2 дена като дойде кърмата може тогава да се почне.

Повечето акушерки там не могат да посъветват качествено за кърмене, за
съжаление. Но има консултанти за това, важното е че персонала съдейства при желание всячески. Съвет от мен при секцио родилите - не се спичайте от глупостите че ако дори и ден го хранят с АМ това после ще провали кърменето, от мой опит не е вярно.
 Колкото до др Ганева, убедена съм че ще направи всичко възможно да я кърмиш веднага след нормално раждане. Невероятен лекар и човек който прави всичко възможно да се съобрази с желанията на пациентките си.

Какво трябва за секцио раждане - ако ти е за първи път там, да разтовариш всички страхове, защото само си разваляш невероятното изживяване 😀Дават ти всичко необходимо, но е добре да си носиш джапанки за къпане, бельо еднократно, козметика. Чисти нощници и консумативи осигуряват колкото са необходими. Пък и да забравиш нещо слизаш долу до аптеката и си взимаш.

Благодаря ви за информацията Simple Smile днес мина моето секцио като се има предвид колко ме беше страх, всичко мина идеално и бях с усмивка в операционната.

Честитооо! 😊😊😊 Бързо възстановяване, здраве и много щастие! ❤🌷🌸

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 18:15 от Lait

# 421
Честита рожба!!! Затова ти писах , нормално е човек да се е спекъл от страх, а не трябва. Имат страхотна анестезия, обгрижване и отношение и всичко минава чудесно, та няма смисъл да се тормози човек със страхове Sunglasses

# 422
Честито и само радост и здраве желая!

Бе на мен малко тъпо ми стана, терминът ми е около Великден. И се оказва, че в определени дни, аз не мога да разчитам на АГ-то си, което ми следи бременността, а ще родя при който е там на смяна... Ама то супер, но плащаш 2200 лв., за да те изроди, който се падне. То в другите болници това е безплатно. Ясно ми е, че в такъв период, човек си взима отпуска, само не мога да разбера защо след като няма да е твоя АГ, условията са същите. Повечето лекарти там са чудесни, но едно че на мен няма да ми е толкова спокойно, заради липсата на моето АГ,  която е запозната с цялата ми бременност, второ, че има няколко АГ-та при котио не искам. И какво правим сега...

# 423
  • София
Това, че в Щерев има избор на екип си е предимство, но определено не се плаща за това. В Надежда си плащаш и нищо не си избираш. И все пак смятам, че е излишно да се притесняваш, мисли позитивно, не е задължително да отсъства, когато ти раждаш. А има вариант, като при мен, АГ да отсъства само за три дни и аз точно тогава родих, но така се случиха нещата, че лекарят при който родих се оказа невероятен, внимателен и в пъти по- загрижен от следящата ме АГ. 

# 424
Съгласна съм с koikoii, за Надежда наистина е така - изражда те който е на смяна. Това е една от основните причини, поради които предпочетох Щерев, но същевременно наистина няма как да очакваме, че следящите ни лекари ще са на разположение 24/7... И те са хора все пак 🙂
Наистина мисли позитивно, не е казано, че няма да бъде на разположение твоят лекар, но и дори да не бъде той - всички там са професионалисти 🌷

# 425
Това, че в Щерев има избор на екип си е предимство, но определено не се плаща за това. В Надежда си плащаш и нищо не си избираш. И все пак смятам, че е излишно да се притесняваш, мисли позитивно, не е задължително да отсъства, когато ти раждаш. А има вариант, като при мен, АГ да отсъства само за три дни и аз точно тогава родих, но така се случиха нещата, че лекарят при който родих се оказа невероятен, внимателен и в пъти по- загрижен от следящата ме АГ. 
Е, те в пакета са ти го разбили вече - 900 лв. е, нали днес попълвах декларации, там си пишеш и името на лекаря и колко струва това вписване. Вероятно е заради допълнитеното здравно осигуряване, но е факт, че по документи вече го водят избор на екип със съответната цена.

Ама аз не се оплаквам, че излиза отпуска жената, моля ви четете Wink Естествено, че по празник/отпускарски сезон е твърде вероятно да отсъства, а за това нововъведение - хем ти казват, че плащаш 900 лв. специално за избора си, хем обаче, ако не го изпълнят - извинете.

И интересено пак от днес - таксуваха ме 16 лв. за потвърждаване на кръвната ми група - аз казах коя е, те погледнаха в документацията ми, където е изследвана веднъж и потвърдиха, че виждат, че съм познала кръвната си група...

# 426
  • София
Не я гледай тази разбивка, само и единствено за фондовете е, понеже не възстановяват ако няма избор на екип и ВИП услуга.

Да коментирахме го назад това за кръвната група, потвърждава се отново, презастраховане е.

Иначе споко, никой не ражда на термин 😉

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 22:01 от Мацето

# 427
Е, те как я потвърдиха? Не са ми пускали нови изследвания, просто ми погледнаха изследванията в досието Wink Т.е. ако са ми я объркали на единственото изследване за кръвна група, не мисля, че повторно поглеждане в картона ще оправи работата Joy

Това са малки неща, но понякога дразнят. Иначе до момента съм повече от доволна и от следенето на бременността, и от отношение и т.н. Просто си коментирам. Иначе разбивката е за фондовете, но е факт, че я има черно на бяло какво плащаш, аз фонд не ползвам и за мен си е декларация, че си избирам екип за 900 лв. Чисто документално е повече от ясно.

# 428
  • София
Не ти ли взеха кръв?? Мен ми взеха повторно в 36та седмица за кръвната група

# 429
Не ти ли взеха кръв?? Мен ми взеха повторно в 36та седмица за кръвната група
Не... Гледам какво е чекнато, досега повече за кръвна група квадратче чекнато не съм имала, пък и нали си виждам изследванията в системата. Вчера пусках последните кръвни.

# 430
  • София
Много странно, помислих че са ти взели кръв, питай главната сестра като ходиш, тя ми взима кръв на мен

# 431
И на мен не ми взеха кръв, а мв таксуваха за кръвна група. Точат някаква пътека пак 😂 А за разбивката - заради фондовете е. Ако някоя мама ползва и е към Булстрад, да знаете от 2018г. не издават от Щерев допълнителен документ с разбивка на фактурата и реално възстановяването на разходи без него е невъзможно. Аз родих юли и ми го дадоха след като го заявих допълнително при изписването. Но моя близка роди Януари и на нея отказаха с аргумент, че вече не правели такива разбивки.

# 432
Някой знае ли нещо за изпращането на болнични по куриер? Току що ме сюрпризираха, че скоро ще трябва лично да си ги вземаме, което ме затруднява безкрайно много.

# 433
Пращат по куриер. Не само болнични, но и други документи. На мен ми пратиха уведомителния документ за работодателя.

# 434
Ама знам, първичният болничен така го изпратиха миналата седмица! Сега от кол центъра ме застреляха с това, че не можело на 3ти лица да се дава.

Общи условия

Активация на акаунт