Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 156
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Странно. Защо не се обадиш на жените, които издават болничните директно? Може би си попаднала на някой, който не е толкова запознат.

# 436
Не вдига никой цял ден. Писах им мейл, пък дано някой го види..

# 437
Момичета, да ви кажа с ръка на сърцето, ако някога пак се навия за второ, отново ще избера Щерев и д-р Манчев! За мен това е най-добрата болница и най-добрият лекар. Имах чудесна, спокойна бременност, прекрасно отношение и невероятната увереност, че всичко ще е наред. Докторът ми вдъхна страхотно спокойствие, всичко беше чудесно. Никъде другаде не съм срещала такова отношение. Иначе и за раждането - е, боли си, няма какво да се лъжем, но отново целият екип се постараха толкова много и бяха толкова мили всички... Един съвет - давайте без упойката, няма смисъл. Слага се късно и спираш да усещаш напъните, което само забавя нещата. Да не говорим, че изобщо не спря да ме боли. Така се сдобих и с епизиотомията.Но пък след 2 часа обикалях смело и нямах проблем. 20 дни по-късно нямаше дори белег. Бях също през Булстрад, покриха всичко, фактура и нещо като разбивка също дават, така че не е вярно, че са спрели. Трябва да си поискаш обаче, родих на 02.02., дадоха я слвдващата седмица.

# 438
Забравих да спомена, че никога не съм чакала за часа си, доктора винаги е бил навреме. Раждането ми беше през нощта, както още няколко други едновременно, та и него го извикаха. Въпреки че на другия ден щеше да е от обяд до вечерта в болницата, та не знам какво искате.. тия хора реално не почиват изобщо, а са нон стоп на линия..24 часа в денонощието.
А да, стаите също са повече добре, акушерки и тн, единствено за кърменето наистина могат да се подобрят нещата.. На втория ден пт престоя даже дойде физиотерапевт да се понтересува как сме, та и с 45 минутен масаж се сдобих, както знаете положението с гърба е мн зле накрая.

# 439
  • София
И аз съм на същото мнение, за мен няма съмение, че Щерев е страхотно място за следене на бременността и раждане. Отношението, грижите, обстановката всичко е чудесно, а и постоянно се опитват да надграждат, което е още по-хубаво.

# 440
  • срещу двата комина :)))
идвам да се оплача от паркинга на болницата вчера ... по-точно от охраната. До сега никога не ми беше случвало подобно нещо и ми стнаха много криво и неприятно.
Бяхме с детето на преглед при Стаменов и винаги паркираме там. Този път охраната ни спря, че уж нямало места, въпреки че се виждаше че има , но после реши да ни пусне заради детето. Всичко ок за сега, обаче като решихме да си ходим започна да се мотае около нас и поискал от мъжа ми " да го почерпи с нещо " затова, че ни пуснал в паркинга .
Аз разбрах чак след като си тръгнахме, иначе сигурно щях да се скрама с него, но мъжа ми му дал 50 ст. , а оня даже бил недоволен ...
Писах до болницата, надявамс е да вземат някакво отношение, защото хич не им отива на всичките претенции ...

# 441
  • София
Радвам се, че при теб всичко е минало чудесно. Но лично аз колкото и хубави думи да чуя за Манчев никога не бих отишла при него.

# 442
Един съвет - давайте без упойката, няма смисъл. Слага се късно и спираш да усещаш напъните, което само забавя нещата. Да не говорим, че изобщо не спря да ме боли. Така се сдобих и с епизиотомията.
Аз не мога да се съглася с това твърдение. Аз бях с епидурална и разликата беше чувствителна. Болките спряха изцяло, но въпреки това усещах напъните и си родих съвсем лесно и без никакъв проблем. Също имам епизиотомия, но тя не е непременно нещо лошо, когато има потенциал за разкъснвания, даже обратното.

# 443
Може би е индивидуално, не знам. Мен не спря да ме боли, а вече бях с 9 см разкритие, та за себе си поне смятам че нямаше никакъв смисъл. Иначе супер, че е подействала при теб, в този момент е божи дар 😃

# 444
Може би е индивидуално, не знам. Мен не спря да ме боли, а вече бях с 9 см разкритие, та за себе си поне смятам че нямаше никакъв смисъл. Иначе супер, че е подействала при теб, в този момент е божи дар 😃
Аз не съм чувала да слагат упойка на 9 см. Rolling Eyes

# 445
Да не би да е била някаква локална упойка свързана с епизиотомията? Защото епидуралната се слага на 5 см, знам за някакви единични случаи, на които уж са им слагали на 6-7 см, но 9 вече ми звучи като да е друга упойка...

# 446
Да и аз така мислех, но се оказа че не е така. Очаквах на 5-6, но и с други познати е било същото - на 9 см, буквално час след нея родих. Точно епидурална в гръбнака, дори в епикризата ми пише същото.

# 447
  • София
И аз не съм съгласна за епидуралната, но явно е до организъм.
Мен ме притесняваше дали ще усещам напъните с упойка, обаче толкова зверски ме болеше, че си я поисках в крайна сметка. Отшумяха леко болките, не докрай. Усещах много хубаво напъните и напъвах супер ефективно.
Момичето, което роди след мен, ткаа яко я хвана упойката, че нищо не усещаше. Ми болка, ни кьорав напън.

# 448
Егати, само при мен ли единственото което спря бяха напъните.. а болката си беше същата ☹

# 449
Може би не е поставена правилно. А може би и вече на 9 см разкритие няма особен смисъл от нея.

Общи условия

Активация на акаунт