Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 147
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
И аз искам да изразя възмущението си от паркинга. Когато родих (януари) отидохме в 1 през нощта и служителя едва ли не ни правел услуга да ни пусне. Преди това за прегледи пак с уговорки, а имаше случай, в които не ни пуснаха и казаха, че е само за лекари. Ядосана отидох и се оплаках на информация, а после ме пренасочиха и уж към някой по- главен, не си спомням кой беше, просто бях яко под пара. Днес ходихме пак до болницата и видиш ли почти празен паркинг и служителя не иска да ни пусне, откачих... А не съм от хората които се карат, но там някакви деградирали типове си мислят, че са шефове и притежават паркинга. В крайна сметка влязохме, но няма да оставя нещата така, все пак си плащам и ако има място и съм с дете няма сила, която да ме спре да спра вътре, било то и бариера. И така, оплаках се. ^_^

# 451
  • София
Да ви питам има ли записани при педиатъра др Стаменов и доволни ли сте?

# 452
Да ви питам има ли записани при педиатъра др Стаменов и доволни ли сте?
Просто за информация - на Отворените врати казаха, че не поставя ваксини и не води детска консултация. Ако е за друго, може.

# 453
  • София
 Т.е не може да ти е личен лекар.

# 454
Т.е не може да ти е личен лекар.
Според мен, да. Информацията, която имам е от м. февруари 2018 г. Може обаче да попиташ, възможно е да има промяна.

# 455
  • София
Аз доуточних твоето мнение. Simple Smile И аз така знам.

# 456
  • срещу двата комина :)))
аз си водя детето при него за консултации, но не може да е личен лекар, както и не става да отидеш по спешност при него. Много е внимателен и много обяснява, което за мен е важно. Когато детето беше бебе ми помогна много, като цяло съм изключително доволна  Peace

# 457
Аз също водех малката при него, когато живеехме в София. Много съм доволна. Подкрепя кърменето, привързаните форми на родителство, отглеждането с емпатия и т.н., тоест, импонира на моите възгледи и темперамент.
Но както са казали, не може да бъде ЛЛ и не поставя ваксини. Също така не си вдига тел. в извънработно време.

# 458
С паркинга наистина е сложно. За прегледите изобщо не се опитвах да влизам в паркинга, винаги се намираше място откъм другия вход. След това за раждането влязохме безпроблемно, но беше 6 сутринта в понеделник и беше празно. После започна да се пълни и реших да не преча на лекарите, та се изнесох на улицата. През другите пъти като ходех на свиждане едва ни сместваше човека, налагаше се да се запушваме един друг и да оставяме листче с телефонен номер. Единствено за изписването не ме пусна пазача, едно че пак беше пълно, другото е че бяхме два автомобила и може би не му се занимаваше да ни търси места.

# 459
нямам никакъв проблем ако няма места да паркираме някъде другаде, но и да ни пусне с условието  " да почерпим нещо " след това  Wink

# 460
  • София
Ние винаги отсрани сме паркирали, само като ни изписваха си спомням, че колата беше на паркинга. Но като гледам въпросът не е за паркирането,  а за нагло отношение, така че пишете да се вземат мерки.

# 461
Еййй от две години съм пациент на клиниката и сега от вас разбирам, че имат паркинг! Винаги съм паркирала от страни Simple Smile
Много съм застреляна!

# 462
Ние винаги отсрани сме паркирали, само като ни изписваха си спомням, че колата беше на паркинга. Но като гледам въпросът не е за паркирането,  а за нагло отношение, така че пишете да се вземат мерки.

писах веднага, но още нямам отговор ...

# 463
Момичета, до колкото знам има и някакви пакети за проследяване в първата годинка при д-р Стаменов. Запознати ли сте?

# 464
Момичета, до колкото знам има и някакви пакети за проследяване в първата годинка при д-р Стаменов. Запознати ли сте?

има да, излизаше доста по-евтино , но аз го ползвах преди две години, сега може и да има промени

Общи условия

Активация на акаунт