Коледата чука на вратата, юнчето подарък чака под елхата!

• 60 671
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • България
Преди малко, докато се търкаляхме със Стела по спалнята,в опит да я приспивам,забелязах,че най-накрая се е показал 4-ти резец отдолу Simple Smile
Има няма половин година след третия:)
Вече изравниха- и двете имат по 15 Simple Smile

# 151
  • София
Кити, пробвах, но уви. Опитах с какви ли не плодове, но го хвърля. Simple Smile
Моята девойка е луда. Simple Smile Започна да пищи от ваната и затова минахме на душ. Сега сама си дърпа ваната и се залива от смях, дори косата и къпах без дори да се разсърди. Чудя се дали пък не и се е струвала много голяма и затова да не я искаше.
Kityty, и Марина не иска на гърне, ама не я и карам. Както е с пелената сяда на него на голо не.
Нинив, благодаря за успокоението. Simple Smile Лошото е че при нас не е имало момент в който да е готова да спре с кърменето, но когато тогава. Ако до края на годината не спре ще започна да пия чай от мента. Един ден ми беше свършил шампоана и се изкъпах с този на малката /Бочко/, толкова люти на очите това говедо, че нямам идея децата как го понасят.
Някое друго бебе което да има пристрастия към песни? От около месец Марина се е влюбила в една песен на Шакира - waka, waka. Вече като чуя гласа на Шакира и ми става лошо. Преди това беше Мики маус на Роси Кирилова. Най-лошото е че като не и пусна песента и си пее "лака лака ее ее" и танцува като певицата /с ръцете де/.

# 152
Оо Мити е същия, ама песента ще ви изуми хаха. Чу новата песен на 100кила - Няма такава жена , и като я чуе танцува подскача и се смее.🤣 🤣 Чесно казано не му харесвам песните , тази е изключение, същото е и с  Мики Маус на Роси Кирилова.
Иначе постоянно му пея, даже навън се е случвало да му пея за да го успокоя. 🙃Тананика си после всичко което пея 1:1.   
Мити е пристрастен към къпането. На излизане от банята е голям рев. Даже се хваща за вратата и не я пуска..

# 153
  • Русе
Милена, може чай салвия - градински чай и ментови капки. Аз и с двете за всеки случай пих пет дни по 20 ментови капки, три пъти на ден, разтворени в малко вода. А и мента със спрайт се, че беше лято. И лимонче  Laughing Че пусто уж сучеха по веднъж на ден, после през ден  и пак имаше кърма.... Но понеже видях, че са склонни да ме заменят за шише АМ си викам - до тук с кърменето.
Вярно ли Бочко люти? Хич не съм се срещала да го пробвам Rolling Eyes Тео бебе съм, не ми е лютял. Но и аз къпя с Бочко, че ми харесва как измива, ще опитам...
В нас има различни песни на почит, сега покрай голямата е руската Елочка. Нищо, че Нова година мина. Гледат едно клипче и са големи танци. Вчера обаче си счупиха таблета, да видим кога ще го оправим. И дали.
Йоана има голямо желание да сяда на гърнето. Не е слагана досега, но от няколко седмици само се държи за памперса, вика "ама" и ме кара да я слагам. Не прави нищо, стои и не иска да става. Но забелязвам, че като ми каже, че и се ама, но не я сложа ( тая вечер примерно готвех и не я отразих) пълни памперса. Та май се усеща. На лято ще пробвам да махам памперс.
Речникът й се увеличава ежедневно Simple Smile Като папагал е, няма спокойствие вече. Двете говорят една през друга или едновременно Mr. Green

# 154
Момичета ще се женяя .😃 Сватбата е март месец.
  Понеже ви чуствам близки за тези 2години в които си пишем , та исках да ви споделя. ☺

# 155
Много хубава новина Маги, честито много радост и любов ви желая.

# 156
  • София
Маги, честито. Много семейно щастие и любов ви пожелавам Simple Smile

# 157
  • Стара Загора
Маги честито! Пожелавам ти с лекота да преодолявате проблемите и винаги да се обичате и уважавате.

# 158
  • Русе
Маги, честито! Много търпение и любов! Желая ви прекрасна сватба, с чудесни спомени и лек семеен живот!
На мен от баницата на Нова година ми се падна сватба, та доста се посмяхме - аз казвам - ще се омъжвам, бащата на децата ми - а, така ли,за кого  Mr. Green Никога не сме имали такива желания с него, ей на - март стават десет години от както живеем заедно, но не ни се подписва. Но много обичам да ходя по сватби - за съжаление най- близките ми приятелки и те предпочитат да живеят в грях Joy

# 159
Маги, честито ! Разкажи как ти предложи половинката. Сигурно е било романтично. HeartHeart Eyes

# 160
Благодаря ви !! 😊😘
Той ми предложи миналата година март месец. Беше много романтично наистина, и понеже изобщо не съм си и помисляла нещо подобно , че ще се случи , изненадата беше голяма. Преди няколко месеца решихме и да сключин брак. 3 години сме заедно. Общо взето сега вълнението ми е много голямо и нямам търпение да стане март месец. Ние няма да сме типични булка и младоженец.Роклята ми  не е типична булчинска, не харесвам големите булчински тип торта и грам. И ММ няма да е със  класически сватбен костюм 😃.
Ще видим дребния как ще се държи, само дано не надуе гайдата пак, че той все на такива места или поводи реве до хълцане.🤣🤔
Извинявам се за разводняванвто на темата момичета, няма да се сърдите.😘 Simple Smile))

# 161
Иии да питам за децата, Митито се сърди за всичко, реве до зачервяване, дърпа ме, чак започна и да посяга , че и през лицето. Нещо което никога не съм му правила на него. Не знам от къде се е научил или защо го прави. Понякога си дърпа и неговата косичка или се тупа по главата. Направо съм озадъчена каква е тази промяна в него. Иначе все повече неща разбира, мъчи се да говори , на “команди” катп добеси това или онова и къде е топката примерно отговаря и показва. Но тези неща ,които започна да прави се чудя дали може да са от тоя бебешки пубертет..🤔

# 162
  • Русе
От бебешкия пубертет е Sad Стават ужасни! Йоана също ни бие, гони ни като реши - преди малко изгони баба си от кухнята "маш, маш" ( марш т.е.), след това я и наби Mr. Green Никой не ги учи, от вътре им идва. Взех да се притеснявам, че ще бие децата в яслата и се чудя как да стопирам такова поведение. Говоря й, ама тя ме гледа и вика "А?" ( Така прави когато не разбира какво й говорим).
Маги, подсигурете за подписването някой, който да реагира бързо и ако малкият се разплаче да го изнесе отвън. Баба, приятелка, на която можеш да разчиташ. Че няма да е никак приятно служителката да ви жени на фона на дерящо се човече...Пък и на теб няма да ти е толкова притеснено.

# 163
Свекърва ми ще го държи, той с нея е много кротък 😃, разбират се добре. Че ще е много “весело” докато свирят на флейта да приглася с рев и той .🤣 😷
И аз се притеснявам в яслата да не беснее, въпреки , че с деца се разбира много.
Обаче забелязвам, че с деца на неговата възраст си играе и не си дърпа играчките, обаче като имаме гости с по-малкия дечица от него не им дава играчките си, направо отива и им ги вьима от ръчичките. А доскоро не беше така. 
И на мен не ми дава играчките си, наскоро му сложих пред масичката една играчка на друг стол, и се правя че храня и нея , ейй какъв рев дръпна.. Отиде блъсна стола в земята, метна играчката в къщичката си и отказа да се донахрани.. Голям кривчо е.. С характери са от сега. То от една страна в добре , но в някои моменти ми кипва канчето.

# 164
Маги, много се радвам за вас. Ние подписахме в много тесен кръг, без помпозности. Роклята ми беше умишлено семпла - дори я скъсих, за да не се влачи по земята. Но емоцията беше същата, а спестихме доста пари.

И при нас се наблюдава бебешки пуберитет и синдроми на растежа. Нощем продължават да се будят със силен рев. Особено младежът, скача изведнъж от леглото и започва да се дере и да се мята в ръцете ми. Момата също се буди с рев, но нея поне бързо я успокоявам и заспива отново. Юнакът върти големи номера при храненето - иска и купичката на сестра си или избутва своята незнайно защо и започва да се тръшка. Понякога нарочно се храни с опъкото на лъжицата или мята храната по таблата, или пъха ръце в купичката и после се маже по лицето и главата. Като му се скараш, започва да се гъне и се изправя на столчето. На моменти не издържам и положението става истерично. Weary

Общи условия

Активация на акаунт