Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 329
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Според мен Радина играе по-добре отколкото в първите сезони. Няма го този меланхоличен кравешки поглед, усмихва се повече (като изключим срещите с майка й). Пък и нали отиде да вземе само Гошко и се връща, все пак по думите на баща й, Виолета не е на смъртен одър. Аз се позачудих как последната успя да прочете вестника и да остави бележка, след като веднага след заминаването на Биляна й сложиха маска и уж е много зле.
И последно за сурогатната майка. И тук сценаристите не са си чели много урока. Дори там, където е разрешено, има условие жената да е раждала и да има собствени деца. Това един вид като допълнителна застраховка, че няма да реши да си тръгне с бебето.

# 706
  • София
Имаше няколко епизода, които не съм ги гледала целите. Калин и Наталия преди обсъждали ли са да се махат от България?

Не са. Поне така мисля.

# 707
Не са говорили за заминаване досега, Наталия също беше изненадана. На мен това ми говори единствено, че си отварят вратичка за излизане от сериала.
Сетих се защо ме подразни вчерашната серия- защото просто нищо не се случва. Виолета е болна, продължава да е болна, все още е болна. Биляна, Петър, Галя страдат, продължават да страдат, все още страдат. Вече и Банков дори страда. Биляна ходи на вечеря, нищо не се случва. Е това беше целия епизод. Единствено покрай робота имаше лека интрига.

# 708
  • Разпиляна във въображението
Само аз ли забелязах закачките между Галя и Петър в операционната, пак изглаждайки отношенията помежду си? Да вземат да се женят  Laughing

# 709
Егати скуката, значи ! Нито Биляна роди, нито Виолета умря, нито Банков и Огнянова показаха, само се мотаят в тази болница и си разменят безсмислени реплики.
Според мен това ще се случи едновременно, заради кръговрата на живота. Но за кога го пазят, не знам. Не искам сезонът отново да завършва със смърт. Последните серии и без това са ми много тежки заради Виолета.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 10:50 от pip4i

# 710
Само аз ли забелязах закачките между Галя и Петър в операционната, пак изглаждайки отношенията помежду си? Да вземат да се женят  Laughing
По-скоро Пешко се мазнеше на Галя след като не стига, че й изневери, ами постави и професионализма й под съмнение.

# 711

Според мен това ще се случи едновременно, заради кръговрата на живота. Но за кога го пазят не знам. Не искам сезонът отново да завършва със смърт. Последните серии и без това са ми много тежки заради Виолета.
Няма не искам. Традициите трябва да спазват. В петък Вили умира, Наталия ражда! А васко и магда се женят.

# 712

Според мен това ще се случи едновременно, заради кръговрата на живота. Но за кога го пазят не знам. Не искам сезонът отново да завършва със смърт. Последните серии и без това са ми много тежки заради Виолета.
Няма не искам. Традициите трябва да спазват. В петък Вили умира, Наталия ражда! А васко и магда се женят.

Ха-ха, да. Joy Даже само Вили малко ми се вижда. В Анатомията бяха по двама, трима на сезон. Може да измислят още някой, за да имаме повод да си чешем езиците. Satisfied Васко все се надявам да го разобличат още този сезон.

# 713
  • Разпиляна във въображението
По-скоро Пешко се мазнеше на Галя след като не стига, че й изневери, ами постави и професионализма й под съмнение.

Възможно е, но всичките им караници все завършваха със сдобряване. 

# 714
Отношенията между Банков и Огнянова тотално ги замразиха и останаха да висят във въздуха - уж тя му прости и до там.
Никой не знае тази голяма любов между тях съществува ли вече или не ?
Така и не се разбра жена му от какво е изпаднала в кома, той все още не се разкрива, абе мъка !

# 715
Имаше няколко епизода, които не съм ги гледала целите. Калин и Наталия преди обсъждали ли са да се махат от България?
Калин само използва случая за да си го върне на Наталия заради избора на име, когато тя също каза, че така са решили, а в действителност така беше решила само тя. Не вярвам да говореше за заминаване изобщо.
А за избора на името на починал и аз си помислих, че го вкарват умишлено и го повтарят за да се запомни защото ще ни очакват неприятности, но не ми се пишеше за това тогава. Надявах се премеждията на картонената Наталия вече да са приключили, но май не са.

# 716
  • София
И аз така предположих yahoo, но реших да попитам все пак, защото наистина съм изтървала някои неща.  Simple Smile

# 717
картонената Наталия
В смисъл?

# 718
Доколкото си спомням в промото за този сезон Наталия накрая на общата снимка също беше картонена фигура и засега установихме, че това не значи смърт, а сериозни неприятности.

# 719
Разбрах какво имаш в предвид. Аз съм запомнила само картонена Хининова. Сега изгледах промото отново и наистина има доста картонени (Калин и Наталия, Добрева, Стилиянова, Хинова).

Общи условия

Активация на акаунт