Hell’s Kitchen България

• 116 982
  • 901
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Ако ти трябва да повтаряш, като изоглавен „да, шеф“, сигурно ще те дразни. Но те нали драпат, да станат шефове и ще се кефят, като им говорят така.

# 271
  • 221B Baker Street
Сценарий, какво да правиш. Мен баш шефът малко ме дразни, защото коопира Гордън. Ама Гордън крещи, та се не трае. Преиграва нашенецът.
Еее, не пръска слюнки, не изсипва чинии в боклука и не вика колкото Рамзи.
Ааа, не е вярно! До сега изсипа поне три в коша...

# 272
Какво е това унижение - да, шеф, не, шеф, извини ме, шеф...като някакъв сексуален фетиш на строги господари ми звучи. Тия малоумни готвачи нямат ли капка достойнство...да, шеф, извини ме, шеф, искаш ли да духам, шеф  Laughing

Ти няма ли да викаш - да шеф - ако ти кажат че може да спечелиш след 2 месеца 100 000 лева и договор за готвач в ресторанта на шеф Ангелов - тоест още по 2000+лева на месец?
Не! Себеуважението ми е над всичко.

# 273
Егото долу, либидото горе. Предлагам пухкави белезници в розово, в комплект с камшик. Хайл шеффф hahaha hahaha

Шефът е строг господар. И май младежите повече го възбуждат, защото с повече хъс ги унижава, докато те пелтечат "да, шеф, извини ме, шеф". Дамите не ги закачаше толкова.

Печикамъков, не, няма да викам, разбира се. Как ли няма да пълзя като гол охлюв пред някакъв позьор с килийно образование, в национален ефир, за евентуални пари. Имам си достойнство.

# 274
Гичка е не само проста, но и нагла.
Тя не е за това предаване, не знам как са я избрали!

# 275
Нямам си идея какви професионални готвачи са това . Съпругът ми е готвач в ресторант тук  във Франция и 5 ма човека обслужват между 150/ 200 души  на вечер . Не ги преброих колко човека са , но със сигурност са повече от 5 ма и   не могат да обслужат 20 човка . Тук ще загинат от глад .

# 276
  • Испания
Нямам си идея какви професионални готвачи са това . Съпругът ми е готвач в ресторант тук  във Франция и 5 ма човека обслужват между 150/ 200 души  на вечер . Не ги преброих колко човека са , но със сигурност са повече от 5 ма и   не могат да обслужат 20 човка . Тук ще загинат от глад .

18 души готвеха за 100 гости.

# 277
Simple Smile Гичка явно е избрана да внесе интрига

# 278
  • София
И да покаже колко е злобна Нина.

# 279
Гичка е роля според мен. Подставено лице – да саботира отбора. Подозирам, че и при мъжете има такава скрита лимонка.
Така ми изглежда, нямам вътрешна информация.
(Това беше вместо "запис". Laughing)  

# 280
Тя не е за това предаване, не знам как са я избрали!
Е как не знаеш пък ти ?! Simple Smile
Само пет приказки като каже и се сещаш, че е магнит за сеир.
Това е достатъчно.

# 281
  • зад кестените
Дами, присъединявамсе към вас!

# 282
  • 221B Baker Street
Естествено, във всяко предаване има по една Гичка...

# 283
  • Испания
Хареса ми епизода. Очаквах професионални готвачи на високо ниво и се чудех откъде ще ги намерят. В едно интервю Виктор каза, че имало много кандидати на ниво, които са се явили на кастинга. Това, обаче, не пролича.

Може би са избирали по-малкото зло. Представям си какви са били отпадналите.

"Да, шеф" е запазена марка и в МастърШеф по целия свят. Така че не става въпрос за самочувствие, гордост и каквото и да било друго.

# 284
Неприятни  участници, особено жените. Толкова неподходящо облечени, рошави коси...Ужас!
Нина- доста злобна, Гичка- като паднала от Марс. И Божидар и той същия...

Общи условия

Активация на акаунт