Hell’s Kitchen България

• 116 733
  • 901
  •   1
Отговори
# 705
Като цяло никоя от участничките не е достойна за мис България, та даже и за мис Мездра. А и не са там за това. Sunglasses

То никой и не иска това от тях, но поне да се привеждат в приличен вид, храна приготвят, а създават усещане за нечистоплътност повечето, поне у мен. Но в трети епизод като че ли имаше малък напредък в това отношение.

# 706
  • Испания
но поне да се привеждат в приличен вид, храна приготвят, а създават усещане за нечистоплътност повечето, поне у мен.

Абсолютно.

Нора Шопова се обясни в любов на шеф Ангелов

http://life.dir.bg/news.php?id=26931084

Гледам снимката и се смея, защото се загледах в шева на сакото на Виктор. В Испания започна нов формат "Майстори на шева", та затова.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 08:59 от smileys

# 707
  • somewhere near the sea
...сами са избрали да са обект на публичен линч, сигурна съм, че като са подписвали, не са имали хомот на шията. Peace
Съгласна съм. Като са се кандидатирали не може да не са изгледали поне един сезон на оригинала. Не може да не знаят на какво ще са подложени. Че той Виктор направо е душичка в сравнение с Рамзи. Ами ако беше истински ресторант?  Направо си подписват фалита.

# 708
Жените в това предване са тотал щета.. направо съм отвратена. И в мен предизвикват ужасното чувство за тяхната нечистоплътност. Смееха се на Мариела, че иска да се гримира, ама пък да ходиш като чучело също не е работа. А и то външния вид даже е нищо. Като ги гледам са абсолютно некомпетентни относно готвенето, всичките до една. Тази Гичка е със сериони психчеки отклонения, а Нина е най-злобното същество, което съм виждала по ТВ-то. Голяма готвачка се извъди, а в Мастър шеф я изгониха заради едни зле направено сърми ( иначе е топ майка, топ домакиня, топ готвач). Жалка картина. От мъжете виждам 2-3, които са в час. Като цяло и те са много хаотични, но св поддържат. Типично по мъжки. А не като женския змиярник... Тодор специално добре, че го махнаха, че по-депресиран и неадекватен човека не бях виждала, то дори не е смешно...
А относно „викането” на Ангелов, което така възмущава всички...явно аз не съм в час, защото въобще не ми прави впечатление това, че „вика”, че ги „унижава”... да бяха се записали в Семейни войни като не искат да им викат.. то за това е кухнята от ада 😀

# 709
  • София
В тези формати все за нещоо трябва да ги изгонят, така че се намира и за сарми. Не знам, не съм гледала МШ, вчера хванах явно повторението на сещашния сезон. Не им вярвам много-много на оценяващите, защото има и сценарий, и може вътре да остане човек, който доста се е издънил, обаче изглежда интересен за предаването. всичко е сеЙр.
В някой от сезоните на НК Рамзито остави една готвачка, която извади спагетите от боклука и ги върна в чинията, а вместо нея изгони друга, която така и не разбрахме какво толкова сбърка.

Със сигурност от нашенското ще излезе още някоя тъпня като муйката.

# 710
Предаването си е бай брадър в кухнята.
Като телевизионен продукт е с ниско качество. Нямам идея колко пари трябва да ти предложат, за да подпишеш.
Разчита се на сеир, няма мотивирани и интелигентни участници за да е интересно.Махленски сбор.
Този Тодор, например. Той едва говори, не знаел, че ще има индукционни котлони?! Нямам думи.
Идеята на формата не е едно бясно крещене,а съревнование, работа под стрес и бързи реакции.С тази „селекция” ми е Съдби на кръстопът в кухнята.
Изумява и бедния речник на участниците.

# 711
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си. Тези пишман "готвачи" са най-големите мазохисти. Да се подложат на стресиращото отношение на крещящия Шеф Ангелов, за да спечелят наградата - работа в неговия ресторант  Shocked
Точно такава селекция нарочно ли е търсена, за да видим как постепенно грозното патенце се превръща в лебед. За сега е муйка...

# 712
  • Sofia
Не ми стана ясно как са избрани точно тези особи,какъв е бил кастинга,...Ангелов не ги ли е виждал предварително колко са зле във всяко едно отношение!?!

# 713
  • Испания
Това ни обещаха от Нова ТВ:

Най-обещаващите професионални кулинари на България ще се впуснат в надпреварата на живота си, за да се докажат и да разберат кой от тях е най-добрият. Победителят ще определи шеф Виктор Ангелов.

"Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство - както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател се изискват различни качества", споделя шеф Виктор Ангелов, за който Hell’s Kitchen България е следваща стъпка в безупречната му кариера.

Това ни обещаха, но реалността е мнооооооооого различна.

# 714
  • София
Не пиша във форума, но от години следя и чета теми тук. Фен съм на предаването с Гордън Рамзи и съм изгледала всички сезони без последните 2. Мога да кажа, че предаването по Нова е абсолютно копие на американското и за сега на мен много ми харесва.
Относно подбора на участниците и в американското подбират хора, които готвят само вкъщи или не са особенно добри като Гичка и Тодор и в отбор има по 1-2 такива. Освен това там повечето не са главни готвачи, а помощник, студена кухня и т.н. Външният вид на готвачите и там не е особено спретнат, постоянно им се карат да си прибират косите, никой не си прави прически, защото ще го снимат (има малки изключения). Доста пъти се е случвало готвачи, които са кръгла нула в началото да стигнат много далеч в предаването.
Относно Виктор Ангелов съгласна съм с някои от мненията, че е по-добричък и мек от Рамзи. Той ги прави наистина на нищо. Готова храна я слага на плота и я размазва с ръка, кара ги да сядат отстрани и да си ядат гадното ядене и т.н. В първите серии винаги затваря ресторанта и оставя гостите гладни, защото и там не могат да преминат от стартери към основни. Постоянно се случва да гони по някой участник в общежитията.
Относно това, което готвят: Няма как да се сравнява с МШ, тук всеки готви само по един компонент от ястието: един прави месото, друг соса, трети гарнитурата, а начина на поднасяне зависи от Ангелов, тъй като той слага всичко в чинията. Изобщо няма място за идеи, собсвени решения и оригиналности. Менюто винаги е едно и също, но напред в предаването има тематични вечери в които правят нови рецепти. В състезанията през деня има най-различни изпитания и там правят по-завъртяни неща измислени от тях. Но като цяло това предаване не е за креативност, така че не очаквайте чудеса.

Обобщено концепцията е едно към едно с оригиналната и вече е въпрос на вкус дали ви харесва или не. За мен с много леки забележки, българското предаване е направено така както трябва да бъде. За мен щеше да е разочароващо да се различава много от оригинала.

# 715
Не ми стана ясно как са избрани точно тези особи,какъв е бил кастинга,...Ангелов не ги ли е виждал предварително колко са зле във всяко едно отношение!?!

Според мен са ги избрали продуцентите, а не Ангелов. Същото е и с Черешката на тортата. Надали Манчев си е казал ще викна в предването проста плеймейтка и откачен транс-гей.. Та и в това предаване. Шеф Анегелов също е участник. Той ще вземе едни пари за това си участие ( явно са му предложили по-добри условия от МШ) и за тези пари трябва да навиква уж професионалните готвачи. Всичко е цирк и шоу, както бяха написали по-горе Биг брадър в кухнята. Ако участват нормални и можещи готвачи, Ангелов няма за какво да ги нарежда.

# 716
  • Другата България
Естествено, че е така. Затова и не разбирам постоянно хейтващите в темата - ами не си го причинявайте, хора.

# 717
  • Буркина Фасо
по-точно си задай въпроса какви са били отпадналите от кастинга готвачи  Laughing
от всичките добри или лоши готвачи трябва да се изберат няколко. по време на предаванията трябва да отпаднат всичките за да остане само победителя.  почти съм сигурен , че първият отпаднал е доста по-добър от нас като готвачи.

# 718
  • Sofia
по-точно си задай въпроса какви са били отпадналите от кастинга готвачи  Laughing
........почти съм сигурен , че първият отпаднал е доста по-добър от нас като готвачи.

....ааааа,не съм съгласна,аз поне знам какво е мисирка Grinning

# 719
  • Испания
........почти съм сигурен , че първият отпаднал е доста по-добър от нас като готвачи.

....ааааа,не съм съгласна,аз поне знам какво е мисирка Grinning

Не се знае дали Тодор по сценарий не знае думата. Много ме съмнява действително да е така.

Общи условия

Активация на акаунт