Лакове за нокти - 117

• 85 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
И аз препоръчван на мамите без време да лакиране бързосъхнещ топ или капките на Есенс. Аз ги открих точно когато се роди дребната, дълго ги използвах, чудни са и стигат за много време.

Аз позакрепих Искрен и изкарах някой и друг ден с него, но определено при мен не траен. За утре още се чудя какво да спретна, най-вероятно ще е нещо блестящо 😁

# 421
  • Тра-ла-ла

# 422
  • Пловдив
Честито бебче! Напълно те разбирам. Аз също с първото почнах по-рядко да се лакирам. За мен спасението бяха пясъците на перфект. Хем съхнеха бързо, хем не им трябваше топ, хем ако се развали леко, не си личи. А вече с второто се научих да се организирам по добре и се лакирам  по-често. Е не като преди всеки два, три дни, но гледам поне един път в седмицата да си оправя ноктите и да се лакирам.

# 423
  • Кюстендил
Честито,да ти е живо и здраво бебчето.Аз с близнаци не си и помислях за лак,само за спане Laughing

# 424
Честито бебче! Да е здраво и послушно, да спинка и да има мама време за лакиране Hug Grinning

Аз хич нямам идеи за новогодишен маникюр, нещо не съм на кеф да го мисля и да измислям декорации. Confused Лакирах се с Черния лед на Джесика и на един нокът Деница, че е лъскава и шукаритетна -за берекет Mr. Green
Скрит текст:

# 425
Честито бебе, да ви е живо и здраво!
И аз съм се зачудила какво да слагам за утре. Нещо не ми се носи червено, нито розово или зелено...златисто и сребристо нямам, не се възприемам с тях. И тотално ме мързи да правя декорации Grin

# 426
!
И аз съм се зачудила какво да слагам за утре. Нещо не ми се носи червено, нито розово или зелено...златисто и сребристо нямам, не се възприемам с тях. И тотално ме мързи да правя декорации Grin
Е, точно така бях и аз, и затова намацах сега нещо набързо колкото да не е без хич Laughing

# 427
Осмичке,  много е хубаво,  и шукаритетната Деница ми харесва. Бях я избрала нея за играта на Снб, но не пожелаха да ми я подарят Simple Smile))

# 428
Осмичке,  много е хубаво,  и шукаритетната Деница ми харесва. Бях я избрала нея за играта на Снб, но не пожелаха да ми я подарят Simple Smile))
Благодаря, Леми Hug Деница е толкова лъскава и блестяща, че нямаше как да не си я взема още като излезе. Е, и други причини има Laughing Зорница е същата, но златна и тя не е за пренебрегване.

# 429
Златен имам Sunglasses един Буржоа.

# 430
Осмичка, красота!  Страхотно ти стои.

Аз се омазах го ушите. Удължих малко ноктите пък сега се чудя дали не прекалих с всичко. Принципно не съм фен на популярни комбинации като черно и бяло, черно и червено и т.н. та малко ми боде очите и се чудя дали да не махна черното?

Ще почистя после около нокътя, ако реша дали да остана така.

# 431
Деница я взех само защото ми е адашка. Heart Eyes

# 432
Благодаря ви, много за съветите. Успях да се организирам днес, намазах се с един почти телесен цвят и отгоре сложих топ лак. Така че не съм без лак от месец насам. 😊

# 433

На моя приятелка, която й направих това. Но на снимката изглежда не толкова добре, но на живо е по-добре.

# 434
Така съм за утре. Не е лъскаво, но ми е снежно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт