Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 135
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви за подкрепата и хубавите думи! Стана ми гадно,когато разбрах,че едното бебче е спряло да се развива ,защото си помислих,че и аз съм повлияла,защото леко се уплаших ,като разбрах,че ще са 2чки.А сега ми е тъжно...много съм смотана май! Ще трябва да се концентрирам и да мисля за човечето,което избра да остане в отбора ни❤

# 91
да мисля за човечето,което избра да остане в отбора ни❤
Точно така ! Сега само за него мислиш - как всичко ще е наред и ще го гушнеш само след няколко месеца.

# 92
Русалия напълно подкрепям Жана. Мисли за човечето, което расте в теб и ще видиш колко бързо ще мине времето и ще гушкаш едно сладко ангелче. Явно при повечето ни се е случило да спре развитие едното ембрионче.
Прегръдки!

# 93
Здравейте 🤗

Имам въпрос.  Трябва ли предварително да си запазя час за лабораторията? 

# 94
Не. Отиваш, минаваш през регистратурата на 4 етаж, за да те вкарат в системата, слизаш в лабораторията и си чакаш реда. После слизаш, плащаш и туй то. Simple Smile

# 95
  • София
Здравейте момичета,
Радвам се за хубавите новини около вас. Макар при някои да е имало и известни не особено приятни преживявания. Crowned и Русалия със сигурност емоционално сте преживели отпадане на едничко ембрионче. Важното е, че с останалите всичко е наред. Да продължавате така до край. Лека и от тук нататък безпроблемна бременност ви пожелавам.
Пожелавам на всички ви хубави и светли празници. Здраве и късмет на вас и семействата ви! На бъдещите мами да им е леко до мечтаната среща. На нас останалите нов късмет и скоро да се присъединим към техните редици. Да се ползваме вече от бременелския им опит. Хубави празници и много късмет и успех по трудния път на всички ни!

# 96
  • pLOVEdiv
Mapiap, благодаря ти за подкрепата и разбирането. Разбира се, че трябва да се гледа напред и да се радваме на шанса, който все пак имаме. Аз също ти пожелавам вълшебни празници, сбъднати мечти и нека 2018г да е годината, в която ще се случат най-красивите неща. Hug

# 97
Здравейте момичета ! Днес , на 10 ден от трансфера си направих тест Sure check-отрицателен с една единствена самотна черта! От снощи имам силно изразен ПМС и тъй като за 5 години бебеправене познавам много добре тялото си, съм наясно , че цикълът ми ще се появи скоро! Ще продължа с лекарствата до понеделник , когато е кръвния тест. Явно ни се случва поредния неуспех! Най- гадното е, че е на Коледа точно и тъй като сме в България този път нямаше как да го спестим на семействата си!

# 98
  • pLOVEdiv
Клео, съжалявам да го чуя... надявам се да грешиш и кръвния да покаже друго!

# 99
Клео, съжалявам ...дано  кръвния ни зарадва в понеделник.

# 100
Много ги мразя уринарните тестове и никога не бих направила такъв преди кръвния. Излишни тревоги само предварително. Чхг навлиза в урината доста по-бавно отколкото в кръвта и при по-късна имплантация уринарния не би показал коректно.
Дано кръвния покаже друго Hug

# 101
Клео, дано кръвният тест покаже друго! Много се надявам да се зарадваш в понеделник!
Момичета, благодаря ви за хубавите думи! Пожелавам на всяка една от вас светлите празници да донесат в домовете и сърцата ви само щастие, любов и сбъднати мечти! 🎄❄❤

# 102
Клео дано кръвния в понеделник покаже положителен резултат. Стискам палци!
mapiap  прекрасни пожелания, пожелавам ти 2018 година да е годината на сбъднатите ти мечти и ти да влезеш в редиците на бременните. Пожелавам го и на всички останали. Скоро с Теди ще се преместим в редиците на мамите така, че трябва да ни запълните местата.
Пожелавам ви светли коледни празници, нека вие и семействата ви сте живи и здрави, обичани и щастливи!
Прегръдки!

# 103
Момичета желая ви светли празници

# 104
Момичета, аз също ви пожелавам Весели Празници ! 🎄🎅🎁
Бъдете здрави и щастливи ! На чакащите своите съкровища - да минава леко и безпроблемно до финал, на неуспелите и на скоро започващите - да се сбъдне мечтата им през новата 2018 година, която категорично ще е по-добра и по-успешна !
Клеопатра, успех утре ! Силно стискам палчета ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт