Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 145
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Явно пак аз ще пиша. Laughing
Бианацид много ми помагаше и много ме е яд, че късно го открих.
Оставя се таблетката бавно да се разтопи в устата. По принцип по 1 на ден се смуче, но като имах адските киселини в 8 и 9 месец смучех по 1 табл. и сутрин, и вечер.

# 136
При мен никак не помагаше Бианацид.Иначе се смучи и се разстваря в устата.Пиех по 4-5 дневно основно след ядене и преди лягане.Пробвай може да има ефект и при теб както при Жанчето.
Жане, как е бебо, минаха ли коликите?

# 137
Явно пак аз ще пиша. Laughing
Бианацид много ми помагаше и много ме е яд, че късно го открих.
Оставя се таблетката бавно да се разтопи в устата. По принцип по 1 на ден се смуче, но като имах адските киселини в 8 и 9 месец смучех по 1 табл. и сутрин, и вечер.
преди или след храна се смуче

# 138
Не съм се съобразявала, честно казано. Усетех ли, че ще става нетърпимо и лапвах хапчето. Обикновено след хранене ми се засилваха, та по-често след храна ги взимах.
Дано ти помогнат, аз бях много доволна.

Краси, болен е звяра. Със сополи е, едвам диша, изнервя се, плаче постоянно. Коликите бяха позатихнали за 2-3 дни и тъкмо се зарадвах, а те се върнаха с пълна сила. Цирк. Sad
Ивчо получи ли много подаръци ? Hug

# 139
Моми4ета ,дайте малко информация за донорската програма на яйцеклетки ! Как става и колко време се 4ака ?Ако на някоя мама и  е неудобно да сподели  тук     ,може и на ли4ни .

# 140
Момичета, имам един въпрос. Цветната снимка задължително ли се прави? И фонда ли я поема или си я плащаме ние? Аз започвам в началото на януари, първи опит при д-р Ставрев и д-рЧалова.

# 141
  • pLOVEdiv
Дани, снимката не се поема от фонда, също лапаро ако се наложи! Цената и е 400лв. Не мисля , че е задължителна, но нали сте отишли при Ставрев , за да установи къде е проблема, без снимка как да разбере състоянието на тръбите,
За да реши какво да предприеме?
Вие имате ли заповед вече? Трябва да се разчетеш и да проучиш от кога поема фондът и колко, за да не останеш неприятно изненадана... ще се радвам да ти помогна, ако имаш нужда пиши на лично! Simple Smile

# 142
Жанче, бързо да оздравява зверчето и да минават вече тия колики! Иначе ние се позарихме с играчки, ама той твърде не им обръща внимание и си играе с глупости ...

# 143
Краси,  благодаря, дано да минава по-бързо, че днес е даже още по-зле от вчера Sad .
Иначе закон е да играят с всичко друго и най-малко с играчките. Опасни фоги са Grinning Hug

# 144
Момичета, днес направихме SDI теста, цена-190лв. Резултатите ще са готови по някое време другата седмица. Иначе с Топалова съгласувахме плана за действие,скоро трансфер няма да правим, ще съхраняваме останалото ни ембрионче. Аз трябва да си почина 3 цикъла, да се възстановя и да започна евентуално следваща стимулация в края на март! Трябва да съберем около 10 ембриона, което ако не стане с една стимулация, ще се наложи втора и тогава да правим предимплантационна диагностика и ако ни останат ембриони след това, ще има трансфер!
Общо взето нещата доста ще се проточат във времето, а така ми се иска всичко да е по-скоро! Но.....дотогава ще се вълнувам с вас и ще чакам хубави новини от
Деси, Дани, Live Live,Вlisss
и всички други момичета , които ще имат трансфери или ще започнат процедури в началото на новата година!

# 145
Успех и на теб, Клео. Ей сега ще дойде март. Пролетта е друго нещо- носи живот и радост.
На всички момичета весело посрещане на 2018г. Аз смятам да си пийна и хапна Simple Smile

# 146
Клео , важното е , че имате план 🤗
Наистина 3 м са си време, но ако това е цената и аз бих я платила.
За март месец се нареждам и аз .
Дано да се засичаме по коридорите с добри новини 🍀
Късмет на всички 🤗

# 147
Клео важното е, че имате план и ще работите по него. 3 месеца ще минат неусетно и на пролет с нови сили ще продължите борбата. Стискам палци тогава да се похвалиш с положителен резултат.
Ливче успех и на теб, ако това е цената, която трябва да платите с Клео ще я платите, но после ще бъдете възнаградени с щастие.
Успех на всички момичета,  на които след нова година им предстой трансфер.
crowned как си?
Жанче как е малкия?
Прегръдки на всички.

# 148
Весело посрещане на Новата година! Нова година - нов късмет! Пожелавам на всички много здраве и всеки да сбъдне своята най - съкровена мечта!

# 149
  • pLOVEdiv
Весело посрещане и от мен , сладурчета! Нека 2018 бъде нашата година! Някой да родим здрави и красиви деца, а други да заченем! На мамите желая да не слизат усмивките от техните лица и тези на съкровищата им! И понеже съм сигурна, че идната, ще е една чудесна година, ви желая от сърце да и се насладите!
Благодаря на всички, които мислят за мен- добре съм, онзи ден бях на ж.к. при Дани Ставрев - страхотни впечатления! Увери ме, че двете бебчета се развиват добре и ще успея да изнася близначета, ако е казал Бог! Третото ембрионче още е налично, без сърдечна дейност и малко се притесних от думите на док - "дано не създаде проблем". Да се надяваме, че няма да се стига до усложнения! Желая на всички ви да чуете скоро звука от туптящите сърчица в коремчето - незабравимо е и не мога да го сравня с нищо друго! Наистина беше доста емоционално - просълзих се, а тези, които ме познават , знаят, че съм кораво копеле! Joy
Прегръщам ви силно и ви желая една страхотна вечер и незабравима година! Heart

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 14:41 от crowned

Общи условия

Активация на акаунт