Съпруги на военнослужещи - 24

• 81 915
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМАТА ВИКИ! ЗА РАСТЕ ЗДРАВА И ПАЛАВА! ПОНЯКОГА И ДА СЛУША Simple Smile.

ДИМИТРОВА, весел празник newsm18 Party Time costumed034 Party Time newsm18

ДЖУЛИ,  Hug Как са твоите сладурчета?

Отивам да поспя, а после ще чета wavey

# 661
  • Пловдив
Минавам само на бегом, докато чакам тортата за празника на буквите...

Димитрова, жива и здрава да е Вики!
Много щастие и детство изпълнено с бели и верни приятели и пожелаваме!

# 662
Димитрова, честит рожден ден на Вики и от мен!
Да бъде здрава, много послушна и да има прекрасно детство изпълнено с много усмивки и веселие.
Весел празник от мен!

# 663
  • Пловдив
Да е здрава, Весела и усмихната Вики. Как лети времето! Все едно вчера се роди, с тя стана на 2. Да са здрави мама, тате и кака. Да е весело в дома им.
Аз си почивам. И малко по магазини обикалях. То голям кеф през седмицата да пазаруваш. В някои магазини почти няма хора. 😁
Лека вечер на всички.

# 664
Честит рожден ден на малката Вики! Нека бъде здрава, палава и да радва с успехите си мама, кака и тате!

# 665
В последните минути от днешния ден се включвам, за да пожелая на Вики да расте здрава и жизнерадостна! Честит празник на цялото семейство!🎁🎂🌈

# 666
С леко закъснение, да е здрава и безгрижна малката рожденничка.Да расте безгрижна и добра.

# 667
Благодаря ви от името на Вики за пожеланията
Благодаря и за палчетата,вече мога да споделя-ходих на събеседване за работа в НОИ,реших теста,който беше част от събеседванео иии сега чакам класирането.Там малко с връзки става,аз не съм пуснала,но разчитам на късмета

# 668
Добро утро,
Димитрова,успех! Дано се получат нещата! Hug
Мъниче, браво на Дидко, все така да постига върхове!
Дунди, как си? Вече по- добре надявам се! Blush
Аз не поствам такива хубави думи като Дафиново листенце,но слагам едно кафенце за разбуждане.. усмихнат ден от мен!

# 669
Мис Ю, много хубава картинка! Ти как си?

Да ви кажа, че хич не ми се пише. Ядосана съм, безсилна и т.н. С дребното имам чувството, че се въртим в някакъв омагьосан кръг - след като 3 седмици беше у нас и го лекувахме, вкл. и 10 дни с антибиотични капки в носа, то след втория ден на ясла отново е със сополи. Утре пак ще го водя на УНГ. Забелязах и че започна да се поти като спи, може и в яслата да се е изпотил и никой да не го е преоблякал. Но каквото и да е станало, сополите са вече факт. и така. Надявам се вие да сте в добро здраве! Поздрави

# 670
  • Пловдив
Сети, има едни сополи, на които им казвам градински, т.е. вървят заедно с градината. Дано да са такива. Иначе е неприятно това постоянно боледуване, но ще го израсте.
Иначе аз съм добре, ама гледам да не се меся много с хора, да не лепна някой вирус. И си почивам, доколкото е възможно. Вчера си помързелувах, но днес имах за писане. Добре че са дребни неща.
Приятен слънчев ден на всички.

# 671
  • Пловдив
аааау, днес и кафе няма кой да сложи... И понеже вече времето за кафе мина, ще пльосна по еднa биричка аз:

# 672
  • Пловдив
Мъниче, биричка не отказвам.
Как мина празникът на буквите?
Трябва да измислим забавления за детски рожден ден. Дзверът пак ще е аниматор. И сме в размисъл. Чудя се как мога да използвам водни бомби. РД ще е на открито, ако времето го позволява, има и улица с хубав асфалт пред къщата. Приемам идеи.
Днес съм в почивка. Вчера се наложи да ходя до центъра с автобуса и после имах болки. Рано ми е за далечни разходки.
Лека вечер желая.

# 673
Здравейтее,

Сутринта не успях да сложа кафенце, но сега ви пожелавам лека и спокойна нощ... Heart
Не знам как успях да се привържа толкова към хора,които едвам познавам, а някои даже и лично не познавам, но повярвайте ми - успях! Извинете ме за спам-а, но така съм си- трябва да кажа поне две думи всеки ден, не мога да пропусна.. Grin
Емоционално ми е днес нещо..и както казва ФЛО - днес някой каза ли ви, че ви обича... е, аз ви го казвам за лека нощ!

# 674
  • Пловдив
То бива почивка, то бива мързелуване, но това моето на нищо не прилича. Как ще вляза после в ритъм, не ми е ясно. Вечер чета до късно книжка, сутрин се излежавам, не пазарувам, не чистя, глезотия отвсякъде. Само заповеди раздавам. Идва ми отръки някак си. Joy
Но и няма какво интересно да кажа.
МисЮ, в старата версия имаше емотикон гуш. Blush
Лек ден на всички, аз тепърва ще пия кафе.

Общи условия

Активация на акаунт