Книгите със списание Журнал - тема 2

• 190 254
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 975
  • Плевен / София
Тази Ленора Бел все я оставям за по-нататък и аз не знам защо. Не съм прочела и една нейна книга. Явно е време за поправка. Smile
Ами хич не е кой зне какво, но това е любимия ми жанр и затова .....
Абе, и аз в последно време клоня към по-леки книги, та ще взема да ѝ отделя време.
Тя е идеална за четене на плаж или почивка

# 976
  • София
Скрит текст:
Тази Ленора Бел все я оставям за по-нататък и аз не знам защо. Не съм прочела и една нейна книга. Явно е време за поправка. Smile
Ами хич не е кой зне какво, но това е любимия ми жанр и затова .....
Абе, и аз в последно време клоня към по-леки книги, та ще взема да ѝ отделя време.
Тя е идеална за четене на плаж или почивка
Точно за лятно време, каквито аз търся сега.
Скрит текст:
Лятото го карам лежерно с леки книжки и прибавям сериалите по романите на Розамунде Пилхер. Smiley

# 977
Знае ли някой дали ще има още книги на Лиса Гардън?

# 978
Знае ли някой дали ще има още книги на Лиса Гардън?
Следващата седмица ще излезе тази:

Специалният агент на ФБР Кимбърли Куинси и сержант детектив Ди Ди Уорън са създали работна група, която да наблюдава дигиталните следи, оставени от починалия сериен похитител Джейкъб Нес. Когато в хълмовете на Джорджия е открито обезпокояващо доказателство, те водят Флора Дейн и любителя детектив Кийт Едгар в малко градче, което очевидно е много сбъркано. Това, което първоначално изглежда като тежък готически декор, бързо кристализира в нещо много по-зловещо и те откриват, че въпреки цялото зло, което Джейкъб е извършил приживе, най-мрачната му тайна тепърва предстои да бъде разкрита.

# 979
24 август

Марго Харт пътува до Ирландия, за да напише биографията на семейство Деверил. Ако наистина иска да разкрие тайните на рода, тя трябва да говори с изпадналия в немилост настоящ лорд Деверил – Джей Пи – и знае, че това няма да бъде лесна задача.
Поел изцяло вината за натрупаните дългове, които го принуждават да продаде семейния замък, Джей Пи е гневен и отчужден. С помощта на красивия му син Колъм, изглежда
Марго е единствената, която може да възстанови богатството и предишния му блясък, но за целта той ще трябва да и сътрудничи.

# 980
Отивам за книгата + Бърборино за детето. Simple Smile
Объркала съм се, книгата била другата седмица.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 17:46 от Dareland

# 981
Аз я взех "Когато ме видиш" въпреки, че бях на кантар след последната, която четох наскоро "Без страх" и въобще не ми хареса.

# 982
Следващата седмица:

Жертва на онкологично заболяване, Оливия Маккензи прекарва по-голямата част от детството си в принудителна изолация от семейството и приятелите си, подложена на експериментално лечение в частна клиника. Благодарение на сестрите си по съдба – Джейн, Саманта и Колинс, тя успява да преодолее скукатата, страха и самотата, докато четирите заедно погаждат всевъзможни номера на болничния персонал и кроят невероятни планове за бъдещето си.

Дванадесет години по-късно момичетата са красиви и здрави млади жени с кариери и все по-смели мечти. Юрист в Националната агенция по приходите, Оливия тъкмо разследва сложна схема за финансови измами. В основата и се оказва баща и – Робърт Маккензи, който управлява голям инвестиционен фонд. Въпреки че е преборила коварната болест, той не спира да и напомня, че е непълноценен човек. Оливия е готова на всичко, за да докаже вината му и да го види зад решетките. Без да подозира, красивата млада жена се оказва въвлечена и в тайна операция на ФБР. Операция, която я превръща в мишена!

# 983
Еха, директно от 10-та книга. Браво!
Не ги разбирам с това преиздаване, кому е нужно.

# 984
  • Плевен / София
Следващата седмица:

Жертва на онкологично заболяване, Оливия Маккензи прекарва по-голямата част от детството си в принудителна изолация от семейството и приятелите си, подложена на експериментално лечение в частна клиника. Благодарение на сестрите си по съдба – Джейн, Саманта и Колинс, тя успява да преодолее скукатата, страха и самотата, докато четирите заедно погаждат всевъзможни номера на болничния персонал и кроят невероятни планове за бъдещето си.

Дванадесет години по-късно момичетата са красиви и здрави млади жени с кариери и все по-смели мечти. Юрист в Националната агенция по приходите, Оливия тъкмо разследва сложна схема за финансови измами. В основата и се оказва баща и – Робърт Маккензи, който управлява голям инвестиционен фонд. Въпреки че е преборила коварната болест, той не спира да и напомня, че е непълноценен човек. Оливия е готова на всичко, за да докаже вината му и да го види зад решетките. Без да подозира, красивата млада жена се оказва въвлечена и в тайна операция на ФБР. Операция, която я превръща в мишена!
Любима книга и поредица.
Еха, директно от 10-та книга. Браво!
Не ги разбирам с това преиздаване, кому е нужно.
Поне да бяха започнали от първата за хора, решили да започнат да купуват поредицата.

# 985
През септември:

# 986
  • Плевен / София
Първата и последната книга  вече са издавани....

# 987
И "Клопка" също.

# 988
  • Плевен / София
Да....И какво остана ново за м. септември.....

# 989
На Ленора Бел не виждам добре заглавието, от коя поредица е?

Общи условия

Активация на акаунт