Книгите със списание Журнал - тема 2

• 190 256
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Здравейте,

Някой знае ли кои са книгите със списание Браво? Simple Smile

Доколкото разбрах, към момента с 3 книги се среща - "Накрая и двамата умират", "Първият, който умира накрая" и "Семейство лъжци", като последната днес я видях и взех Wink

За "Ледоразбивачка" сигурно ли е? Понеже това е една от последните им книги на Егмонт, а обикновено със списанията пускат малко по-стари. Simple Smile

# 961
А от къде купувате списанията? И Журнала и Браво... Аз съм в София и наоколо никъде не виждам да продават списания, има някакви вестници в Била, но това е.

# 962
  • На изток от Ада
В Кауфланд има imedia там има или др име беше. Вестници списания , кафе безалкохолни ..
Или от бензиностанция.  Има и сайт
https://shop.sbb.bg/

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 17:31 от nasito8988

# 963
  • Бургас
За "Ледоразбивачка" сигурно ли е? Понеже това е една от последните им книги на Егмонт, а обикновено със списанията пускат малко по-стари. Simple Smile

Или стари, или дефектни. Аз си бях взела веднъж. Вътре имаше книга с корична цена 20лв. Оказа се че на 2-3 страници има дефект с печата.

# 964

Доколкото разбрах, към момента с 3 книги се среща - "Накрая и двамата умират", "Първият, който умира накрая" и "Семейство лъжци", като последната днес я видях и взех Wink

Аз видях на сайта, че е дадена тази книга със списанието. Не знаех, че е нова.
 Аз проверявах на две места - в Инмедио и пощенския клон. На двете места беше другата книга. В пощата жената беше така добра да попита дали има и Ледоразбивачката в някои издания. Уж получих потвърждение..

# 965
  • София
А от къде купувате списанията? И Журнала и Браво... Аз съм в София и наоколо никъде не виждам да продават списания, има някакви вестници в Била, но това е.

Аз си ги взимам от едно квартално магазинче, иначе освен в Кауфланд, както обясни nasito8988, във Фантастико също могат да се намерят или по спирките на метрото, където също има IMEDIA. Wink

# 966

Аз си ги взимам от едно квартално магазинче, иначе освен в Кауфланд, както обясни nasito8988, във Фантастико също могат да се намерят или по спирките на метрото, където също има IMEDIA. Wink

Явно спирките на метрото които ползвам са някакво изключение Joy
Благодаря ви момичета, ще пробвам във Фантастико, че нямам удобен Кауфланд.

# 967
# 968
Следващата седмица:

Изтънчената Лейди Беатрис Бентли копнее да остане в дивата природа на Корнуол, за да завърши своя етимологичен речник. За беда готическото имение на брат и е в ремонт и в краката и постоянно се мотае досадно арогантен и прекалено красив негодник, въоръжен с инструменти.
Военноморският служител Стамфорд Райт скоро се е уволнил от флота и обновяването на имението е просто преходна работа, докато си стъпи обратно на краката. Не го интересуват префърцунената сестра на херцога, нито нейната ослепително огнена коса. Още по-малко го вълнуват уроците по етимология, които дръзката и примамлива дама настоява да му даде. Проблем са единствено забранените неща, на които би искал да я научи. Времето, прекарано заедно, ще възпламени кръвта им отвъд границите на поносимото!

# 969
  • Бургас
Ура! Най-после СББ започват нова историческа поредица Wallflowers vs. Rogues Series
Момичета, прочетох "Завръщане в Аляска" на Кристин Хана. Жестока книга! Жестока, буквално и преносно. Много ми харесва и горещо препоръчвам.
Поръчах от Озон и четирите от поредицата на "Хрониките на Деверил" на Санта Монтефиоре. Вълзагам големи очаквания и на тях, но като ги започна ще дам отзив.

# 970
Ура! Най-после СББ започват нова историческа поредица Wallflowers vs. Rogues Series
Момичета, прочетох "Завръщане в Аляска" на Кристин Хана. Жестока книга! Жестока, буквално и преносно. Много ми харесва и горещо препоръчвам.
Поръчах от Озон и четирите от поредицата на "Хрониките на Деверил" на Санта Монтефиоре. Вълзагам големи очаквания и на тях, но като ги започна ще дам отзив.
Много се радвам за Аляска, че ви е харесала. Аз си я взех, но я оставих за зимата. От Деверил прочетох само 1-та част. Давам й оценка среден 3, не е лоша, аз очаквах повече сякаш...
А тази новата поредица кога се очаква?

# 971
  • Бургас

А тази новата поредица кога се очаква?
На 10.08.2023 год.

# 972
  • София
Тази Ленора Бел все я оставям за по-нататък и аз не знам защо. Не съм прочела и една нейна книга. Явно е време за поправка. Smile

# 973
  • Бургас
Тази Ленора Бел все я оставям за по-нататък и аз не знам защо. Не съм прочела и една нейна книга. Явно е време за поправка. Smile
Ами хич не е кой зне какво, но това е любимия ми жанр и затова .....

# 974
  • София
Ами хич не е кой зне какво, но това е любимия ми жанр и затова .....
Абе, и аз в последно време клоня към по-леки книги, та ще взема да ѝ отделя време.

Общи условия

Активация на акаунт