Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета Simple Smile

Лейди, как точно ги правиш овесените ядки? С вода или сок?

Овесените ядки могат да се правят по 3 начина.
1. - 150 гр. овесени ядки се накисват в 2 кофички кис. мляко 2 %, добавят се сушени червени боровинки /малко/ и течна Стевия.

2. 150 гр. овесени ядки се разпределят на 3 хранения, киснат се в прясно мляко 1,5 %, добавят се червени боровинки и течна Стевия

3. 150 гр. овесени ядки се кипват във вода, след това се изчеждат, слага им се масло и малко сирене и се разпределят на 3 хранения

Аз лично в момента ги правя така:
В приготвям ги на момента - Закуска в 10.00 ч. - 9 с.л. овесени ядки, сушени червени боровинки, 1 с.л. мед, няколко капки Стевия и прясно мляко 1,5 %. Вечеря в 17.30 ч. - същото, но 10 с.л.. овесени ядки. Задължително се пие много, много вода

Мога да се похваля, че от вчера до днес съм - 1 кг. Вода е и това много ме радва, защото съм, като воден матрак - ходя и се люлея Joy

Благодаря! Зоната наистина е уникална диета. Досега карам основно на готовите рецепти на Катина, доста са и много вкусни, така че скоро едва ли ще ми омръзнат.
Между другото аз съм ходила на канго в Славия и съм доволна. Ти степ аеробиката ли препоръчваш?

Аз преди също ходех на Канго, обаче нещо не ми харесва как я води тази мацка. Бърка стъпките, прекалено много обяснява, а през това време всички стоят и нищо не правят. Не ми допадна. Аз препоръчвам и гледам редовно да ходя на Комбинирана гимнастика със Злати. Понеделник, сряда, петък, събота и неделя от 12.00 ч. има. Понеделника го пропускам, защото правят упражненията с едни ластици и не ми харесва. Сряда и събота си е нормалната гимнастика, а петък и неделя първата половина е, като нормалната гимнастика, а втората половина е Фит бол, което страхотно натоварва корема, дупето и бедрата. Ако искаш пробвай - може да ти хареса Simple Smile Но е доста натоварващо да знаеш

И така - аз днес по режим продължавам с овеса и се чувствам страхотно Simple Smile
Успех на всички

# 211
Благодаря ти, Лейди. Ще си взема овесени ядки и кисело мляко и ще пробвам. Определено имам да изкарвам вода, защото съм надута като балон.

# 212
Онзи ден - провал! Никакво лунуване не направих ама поне другото беше добре.
Вчера - 'прозореца' беше голям ама храната беше 6+ Simple Smile
За днес - свинско бон филе на скара за обяд със салата, а за вечеря - скумрия, отново на скара и салата.
За утре - на обяд пак риба и салата, а вечерта може и една пица с блат от тиквички да спретна.

Вчера и движението ми беше супер. Днес ще повторя. Не съм за спорт сега - болна съм и дори до моите леки упражнения не ми е, но за да не е без хич ...

# 213
  • София
Аз съм трети ден на измисления ми режим, първият ден псевдолунуване - плодове и айрян, вчера ядох една салата, пиле със зеленчуци и айрян и днес съм плюс 1 кг в сравнение с преди режима. Може би айряните не ми действат добре, но и хормонално не се чувствам добре.
Тази вечер имаме празник и ще има капама,  решила съм нищо друго да не ям през деня, както и вечерта. Дано се поизчисти поне малко задържаната вода.

# 214
ЧНГ и запис да ви следя. Имам да чистя 1-2 кила вода и сланина и да се стягам, малко по малко ми идва мотивация. Само храненето трябва да пооправя.

# 215
Аз мисля, че изчистих водата. Вече си усещам по нормален начин всички дрехи. Но при мен беше и по-гадно - хем празници, хем ПМС и цикъл после Grinning

Днес изневерих на обяда от яйца и бекон и ядох пълнени със сирене, извара и яйца чушки. Е, и малко бекон Grinning Довечера ще правя кошнички от кайма. Вътре ще сложа каквото намеря в хладилника, плюс яйце Heart Eyes

Уикенда ще е по-трудно, защото ще съм при баба ми. Тя ме подкрепя и винаги има нещо и за мен, но си има и за тях - ориз, боб, картофена яхния. И ме изкушава това. Ще видим какво ще е.

От понеделник - при Beeps Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216

2. 150 гр. овесени ядки се разпределят на 3 хранения, киснат се в прясно мляко 1,5 %, добавят се червени боровинки и течна Стевия

И така - аз днес по режим продължавам с овеса и се чувствам страхотно Simple Smile
Успех на всички

Лейди, колко дни ти продължава диетата?

Аз се върнах на работата и изкушенията около мен. Пак трябва да си припомням как се каляваше стоманата...ха-ха

И едно четиво: http://www.eatthis.com/walking-for-weight-loss/?utm_source=MSN&a … p;utm_medium=feed

# 217

Успех на всички

Лейди, колко дни ти продължава диетата?

По принцип диетата се прави 5 дни, но ако не ти е трудна за правене може да я продължиш още няколко дни. Или да направиш малка пауза и после да я повториш за още 5 дни Simple Smile

# 218
  • Козлодуй
siska79, какъв протеин послзваш? Може ли линк? Simple Smile

Аз от 1-ви съм на тренировъчна програма ChaLEAN Extreme която отначало ми се стори лесна но вдигането на тежести се оказа трудна работа но съм много развълнувана, че започнах нова програма с любимата ми треньорка направо надъхана Simple Smile
Обаче с храната не мога да се оправя Sad Започнах на 1-ви от 63 килограма и вече съм 62 но целта ми е 56 а днес се изкуших и вече обядвах някакви наденици с топено сирене от Лидл ама в тях има мононатриев глутамат и може би ще се надуя от него Simple Smile
От 10 -ти започвам моя японска диета стига до тогава да съм снабдила продуктите за нея вече се чудя дали да не го отложа още Simple Smile

# 219
Зизу :*
Бийпс какъв Ел карнитин пиеш?
Никакво спане... И днес съм все гладна. Ужас е. От вчера не съм ставала от компютъра, ни тренировки, ни сън, а децата бяха в нас, майка някакви закуски им прави и аз се подхлъзнах. А сутринта бях на минус. Ще гледам да направя тренировка и да компенсирам с лека вечеря.

# 220
  • Велико Търново
siska79, какъв протеин послзваш? Може ли линк? Simple Smile

)

От много години пия тозиhttp://mybody.bg/Scitec-100-WHEY-PROTEIN-PROFESSIONAL-2350gr-SUROVATYChEN-PROTEIN
Днес отчитам 1 час кардио на пътеката, 7.5 км. и 700 калории, но сутринта у нас правих силова, но кратка.
Аз нали съм всеизвестна с лудостта си, та днес, докато бягах на пътеката реших, че през тази календарна година няма да излизам вечер на ресторант, бар, коктейл и т.н.Второ лично предизвикателство Peace

# 221
  • София
Ей това вземам, но колкото по-голяма е концентрацията, толкова по-къс период на приемане е хубаво да има. Аз не съм много редовна и май само преди тичане пия https://www.silabg.com/bg/20746-MEX-Liquid-LCarnitine-5000-500ml-.html
Мноого е лошо Сила.бг да имат магазин до вратата ти:) Протеин пия на Оптимум Нутришън- блудкав ми е нещо, скоро пробвах Амикс Whey Fusion- много е добър вкусово, пила съм и Батери Нутришън- много сладък и много наситен; БЦАА-то ми е Екстенд; Биотин 5000 мг на Нау Фуудс, както и магнезий с мелатонин хахах
Ходеща аптека съм!
Ааа, и този уау чай дето мъкна заедно с кутиите с храна и спортната чанта...освен, че тежи, откровено май ме мислят за луда.

# 222
Интересно за първа година не качих по празниците. Явно добре съм се превъзпитала последните няколко години. В  момента се храня прилично, но включвам хляб, който ще махна от менюто си, когато се прибера на 14 в Германия. Иначе си продължавам с йогата и моята любимка Ейдрийн.

Благодаря! Зоната наистина е уникална диета. Досега карам основно на готовите рецепти на Катина, доста са и много вкусни, така че скоро едва ли ще ми омръзнат.

Тони, били споделила къде са тези рецепти..

Хареса ми режима с овесени ядки на Лейди. Може да го пробвам за малко отводняване или просто за пречистване.

# 223
  • Варна
Иначе си продължавам с йогата и моята любимка Ейдрийн.

Тони, били споделила къде са тези рецепти..

Не съм Тони, но има сайт и фейсбук група на Катина: https://www.kakvodaqm.bg/ и https://www.facebook.com/www.kakvodaqm.bg/

А коя е Ейдрийн? Simple Smile

# 224
Да, точно тези, посочените от gpym4e следя. Меpи, браво, че не си качила по празниците. А дано догодина и аз да се похваля с това.  Laughing

Lady Cassiopeia Duval, не е имало такова нещо при моите посещения на кангото. Но си права, поведение като описаното от теб и мен ме отблъсква и отказва от тренировки, на които иначе бих ходила.

Аз продължавам да съм болна, чувствам се като отровена, а мускулите - като желе, и ме е яд. Искам отново да съм във форма!

Общи условия

Активация на акаунт