Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното гладуване?
Какви са различните протоколи за гладуване?
Какви са целите на участниците за 2018 г.?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното гладуване?
Интервалното гладуване, известно още като фастингиране, е група от диетични режими, които споделят идеята, че периодичното въздържане от храна подобрява инсулиновата чувствителност на организма, подпомага загубата на тегло и позволява на клетките да се „поправят“ сами. Най-известният протокол е 5/2 - пет дни с нормално хранене и два дни с ограничено хранене.
-
Какви са различните протоколи за гладуване?
Протоколите за гладуване варират в зависимост от продължителността на периода, през който се ограничава храненето или се позволява хранене. Те могат да бъдат ежедневни, като всеки ден се ограничава времето на хранене, или седмични. Най-известният седмичен протокол е 5/2 - пет дни с нормално хранене и два дни с ограничено хранене.
-
Какви са целите на участниците за 2018 г.?
-
Какви са някои от стратегиите, които хората използват за постигане на целите си?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците?
Още лятото като бяхме на море, тогава бях изкарала страхотна преса се хранех точно така.Споделяла съм как сутрин като отидех в ресторанта и напълнех чинията с яйца и бекон, ама буквално пълна чиния и то от големите събирах погледите.Хората гледаха мен, гледаха чинията.Аз първо ходех тренирах и след това по екип се качвах да закусвам.На обяд отново пълнех чинията я с кренвирши варени/тогава тук някой се беше възмутил/, я с паниран кашкавал, но едно нещо, към 19.00 ходех да правя кардио и си пиех протеина.Та смятам аз, че намерих моя начин на хранене.Остава да го спазвам.Единственото нещо, което категорично знам, че ме дърпа е междинното хранене, ами не е за мен тази работа
Затова няма да си взимам в офиса такива изкушения.
. Закуските тези дни са зонов тутманик с овес.трици и филе елена, обедите са пилешко/пуешко с любимата ми зелева салата и маслини. Най-редовно междинките са ми кисело мляко (много обичам) и всичко ми е много вкусно. Пия си редовно хапчетата
витамините де и всичко е точно.
Успокоявам се само с това, че все пак ми става 
Безвкусните от Кора ги бях взела до колкото имам спомен.Не съм виждала тук на Benlian foods.
Днес -400г