Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Козлодуй
В тази диета която аз ще карам от другата седмица не се чувства глад а се отслабва доста добре така че не съм съгласна че чувството на глад е гаранция за отслабване напротив когато все съм гладна дебелея а не отслабвам защото съм яла нещо което ми образува глад като слакиши или ябълки или някъкви подобни гадории с истинска храна не се чувства глад и се сваля лесно Simple Smile

# 301
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре Simple Smile
Като отслабнеш се обади ... Много добре би било да е истина, но докато не видя с очите си- няма да повярвам...

Успяват онези, които правят неща, които останалите отказват да направят... Не е моя мисълта и не помня от къде е този цитат, но е истина.

# 302
Клишета.

# 303
Здравейте момичета
Ех как се радвам, като стана сутрин и има много за четене. Явно сериозно сме се надъхали за новата година Heart

И така - минавам на важните теми и аз

За овесените ядки - с мляко не ги дават, защото хората нямаме ензими, които да го преработват и така се натоварва стомаха. Само бебетата имат такива ензими, но след определена възраст изчезват и край.
Иначе и аз се чувствам пълна с енергия, не съм гладна и се чувствам леко и ефирно.

За монодиетата - и аз да питам това, което вече са те питали. Няма как за 2 дни картофи и 2 дни пиле да нямаш минус. Картофите също отводняват, а в дните на пиле минусите са най-големи. Разкажи как си ги правила, за да видим дали някъде нещо не си сбъркала. Пи ли много вода? Кафе пи ли - ако да как го пи? Как ги яде тези картофи и това пиле? Аз съм я правила няколко пъти и винаги е имало ефект

Сега да се отчета за днес - не съм се мерила, но дрехите ми се отпуснаха сериозно. Даже ММ забеляза сутринта, че съм свалила. Днес минавам на режим подобен на Пепе, но не точно. Ще се храня 2 - 3 пъти на ден /днес и утре ще е два пъти/. Закуска овесени ядки с прясно мляко, червени боровинки и мед, и ранна вечеря пиле със зелена салата или само салата - както дойде. Решила съм ядките да ги правя два пъти седмично - веднъж на луната и още един път 3 дни след това. Та значи пак във вторник.

Вчера четох много интересни неща в нета за храносмилането. И как хората, които са свикнали все да им е пълен стомаха започват за изпитват глад не защото  наистина са гладни, а защото стомаха е празен и това чувство го приемат, като глад. Четох също, че е много хубаво да се храним 3 пъти на ден, през по-голям интервал от време, за да може след преработването на храната стомаха да почива преди следващото хранене. Също така се препоръчва и хранене в едни и същи часове. Така тялото се настройва, в кои часове се приема храната и през останалото време спира да изпитва глад. Разбира се трябва време за това настройване. Интересното е, че това доста сериозно опровергава твърдението, че трябва да се храним по малко и на често през 3 - 4 часа.
В момента нямам възможност, но по-късно /ако не забравя де Simple Smile/ ще потърся статията, за да ви я покажа. Много е полезна. Обясняваше и това, че проблемите с WC-то също помагат за натрупване на килограми и задържане на вода

# 304
  • София
И бебетата нямат:) Две деца с вече преминало АБКМ имам. То не че бебетата и възрастните нямат, но не са достатъчно. ММ отказа прясното мляко покрай диетата на децата и твърди, че животът не е същия вече Simple Smile
Разбира се, че се отслабва без да се чувства глад! Камон, що за твърдение...Simple Smile Сега ще дойде и Амур да потвърди Simple Smile

# 305
Здравейте, момичета!
Аз започнах Зоната. 66,7 кг. показа кантарът сутринта. 60 кг. крайна цел... може и 62, но твърди. Годинки 39, вече нищо не е същото с отслабването...

Закуска - супена лъжица чия, накисната от снощи, супена лъжица лимецови ядки, 110 гр. извара и 80 грама боровинки. Получи се доста голямо количество. Това са 2 блока.
Обяд - към 1 часа - макарони по тази рецепта - http://www.vzonata.com/zonovi-spageti-karbonara/. 3 блока
Следобедна закуска - смес от настъргана ябълка, 2 с.л. кокосови стърготини и две яйца, подправки - 2 блока. Стана доста солидно количество и ако ме засити много, довечера може да изкарам само на айран. Ако не - салата Цезар от сайта на Катина.

Mother of PrincesS, не се отчайвай. Преди празниците карах 2 седмици на Зоната, нищо не отслабнах, но се чувствах добре и знам, че ще има резултат, дори и да е по-бавен. Избери си режим и го спазвай стриктно без да следиш всеки ден кантара. Ще успееш, но трябва воля.

# 306
Децата до 3-4г имат само ензими
 дa разграждат прясно мляко.
КМ всеки човек може да яде стига да няма непоносимост към лактоза.
Вие какво мляко всъщност имате в предвид?

# 307
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ох, да...дрън- дрън...
Освен ако на човек не му липсва лактаза, не виждам проблем с яденето на мляко.

Изнамерих и линк...макар да не съм запозната с този сайт, според това, което съм чела, статията е абсолютно вярна:
https://zdravbadi.com/hranene/vitamini/154-laktaza

# 308
Лейди, писах. Картофите варени или печени.  Единия ден правих на децата чипс да си пробвам новото ренде, взех си няколко кръгчета. Кафето с лъчичка кокосова захар, не мога да го преглътна без Sad

Вода пия, с тоалетната нямам проблем. Пилето беше пиле на грил. Първия ден му оглозах крилца, бутчета и малко от билото месо. Втория ден накъсах останалото бяло месо, добавих му лимонов сок,чесън, лъжичка зехтин и много копър. Това го ядох през деня без никакъв апетит вече.  Омръзва така една и съща храна.

# 309
Когато въобще се сетя за пия топла вода с лимон сутрин, след това задължително изплаквам устата с вода. Със сламка също е идея, но не обичам да пия така, още повече пък по- топли неща. Ще пробвам тези дни, обаче.  Peace
Моето режимно хранене определено дава резултат и здраво източвам вода.
В името на душевния си комфорт съм взела решението вече да се меря в четвъртък. Имам предвид играта с метъра, на кантара така или иначе в процес на отслабване стъпвам всяка сутрин, за да следя кое как ми влияе.
Ако някой държи да отслабва с оцет, но се е стреснал след прочетеното- да провери в аптеките за оцет на хапчета.  Wink

# 310
Радвам ви се на минусите, аз пък си нямам. Няма да си играя с вас.
Спортувам редовно и съм в ПМС, надявам се това да е причина. Ама и онзи ден си хапнах доста, факт Simple Smile
Приясно мляко и млечни не ям от вече около 60 дни, никаква разлика нямам. Човек ще каже, че като огранича мазнини, млечни, захар ще има ефект, ама за сега йок.
Вяра, за 90 дд ядките са в плодов.
Сутринта опитах 20 гр овесени трици и 50 мл., Прясно "мляко" от овес, 3 гр. Орехи много вкусно стана Simple Smile може и аз да пробвам един ден само на това.
Та това беше закуската,
Тренировка, много лека а се разтреперих, исках да спра и да ям сладко... Луда работа.
Обяд филийка хляб от лимец (35 гр), хумус (50гр), супичка, бистра, с костен бульон, моркови, целина у картофи. Картофите не бяха повече от 30 гр.

Мадър, аз пробвах моно, в деня с картофите на сутринта бях с 1 кг отгоре, разревах се и се отказах Simple Smile)

# 311
  • София
Една приятелка има режим правен от диетолог за много пари. Стартирането започва с 1 или 2 картофени дни. Картофите са варени, без сол, мазнина или подправки. Тя сваля по 2 кг с това. Казва, че след 2 порции не ще да погледне картоф повече.

# 312
Ох,това с картофите е страшна мъка...

# 313
Забравих да похваля Lady Cassiopeia Duval, няма по- голям стимул от това близките, които ни виждат ежедневно да забележат разликата.
Бийпс, браво и на теб. ДЖелЕзна си!!!

Една приятелка има режим правен от диетолог за много пари. Стартирането започва с 1 или 2 картофени дни. 

Кое е това светило?

# 314
  • София
Една приятелка има режим правен от диетолог за много пари. Стартирането започва с 1 или 2 картофени дни. 
Кое е това светило?

Не знам, някаква клиника, правят се специални изследвания и се назначава индивидуална диета. На мен ми изглеждаше много комерсиално, но тя наистина свали.

Общи условия

Активация на акаунт