Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Роузи, действа супер как?
На мазнините искам да действа, не на wc- то

# 286
Следя от балкона. Simple Smile

...........как може след два дни само на пилешко месо да не съм свалила нищо?  Моето тъпо обяснение е че за голямото ми тяло това е стрес и "стиска" всеки грам, пази се един вид, съхранява се понеже умира от глад. Възможно ли е? Ще се отприщят ли нещата или няма смисъл?

Може, може. Не ти е тъпо обяснението, не умира от глад тялото, но му трябва време. Пропадала съм се с по 1.5- 2кг, и 2.5кг когато свалях бременните килограми. И пак задържаш 2 дни и пак пропадане.
Два дни са нищо. Голямото пропадане е накрая. Не бой се, давай! Peace

Мери, честит рожден ден!  bouquet Обожавам тирамису!

Галче, Лейди, аз започвам 3ти ден на овес, страхотно ми действа, защото ме засища, вкусно ми е, и имам енергия. От салата с филе/кюфте освирепявам от глад и съм като бик на червено, чак на агресия ме избива.
Овесените ядки ги ям с гореща вода, от моя културист знам, че не трябва да се смесват с мляко. Забравих защо. Аз съм и алергик и не мога, но за отслабващ резултат, без мляко. За ензими ми говореше май, но аз изключих.
И стафиди слагам, доста, но имам голям енергоразход.

Днес мога да се похваля с 52.1кг! Само 1.4 ми остана да изчистя плюса. До 23ти бях трвърди 50.7 и се чувсвтах великолепно.

# 287
То реално са 4 дни, два дни картофи, два дни пиле. Не очаквам да сваля 15 кг, съвсем разумен човек съм, но поне да върви с малки стъпчици надолу канатара.

# 288
Beeps, аз ще се срамувам да тренирам в твое присъствие, честно Grinning

Аз вчера се изкуших, разбира се, от бабините манджи. Та ядох гювеч, пък и бира пих. Днес си продължавам с омлет на обед и кюфтета на вечеря. Срещата с кантара е в понеделник, трябва да се харесаме все пак Joy

# 289
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Роузи, действа супер как?
На мазнините искам да действа, не на wc- то

Метаболизмът се забързва, тъй като тялото превключва на функция преработване на храна, но тя е безкалорийна течност ... Хидратира много добре, прочиства червата, оправя PH- баланса...
Идеално е за започване на деня...

Метаболизмът включва изхвърляне на преработните вещества.... Много е важно WC- то и честотата на ходене

# 290
То реално са 4 дни, два дни картофи, два дни пиле. Не очаквам да сваля 15 кг, съвсем разумен човек съм, но поне да върви с малки стъпчици надолу канатара.

Картофите как ги яде? Варени без мазнина? И колко? Пиеш ли вода? Ходиш ли до тоал.?
Извинявай, искам да помогна, не да те разпитвам.  Peace

# 291
  • тук и там
Карай си моното,в един момент ще мръдне кантара.И аз съм така по принцип-не свалям,не свалям и после-бам,изведнъж-2 кг примерно .Не е много мотивиращо,но търпение му е майката.На мен ми липсва -разбира се,както търпение,така и постоянство-за това съм на този хал.Изкарай си диетата,мамче!Ще видиш че ще има резултат!
Аз съм пила топла вода със лайм сутрин. Не бих казала че оказва някакво влияние.Около месец само съм го правила обаче,не знам как действа в дългосрочен план.Имам една позната индийка обаче,пие вода със лимон всяка сутрин от много години-просто така си започва деня..Но не е от най-слабичките де- закръглена си е.Мисля че по-скоро целта е детокс,за прочистване на червата примерно-но да се отслабва,едва ли...

# 292
  • София
Хаха, Блеки, тамън вчера в залата си помислих "леле, онова момиче от форума като ме види ква съм кьопава и има да ми се смее". Ще се сочим с пръст една друга и така Simple Smile
Херци, тоя оцет какво прави всъщност? За вц ли или за метаболизъм, за какво е? Само си спомням една съученичка, която си отиде от преплитане на червата заради пиене на оцет...

50 мин бягане на пътека с неопренов колан; леле-мале...Още не съм яла и направо за обяд.

# 293
  • София
Преди години имах ужасни болки в корема от тази диета с оцет на гладно.Не те съветвам да рискуваш.По-добре само чаша топла вода.

# 294
  • here, there, everywhere
Добро утро! Не съм спала ок, че малкото рева в просъница няколко пъти през час. Ей начи, кога ще станат на по 18, че да им посоча вратата хаха
Чакай ти.... моят е на 24, в друга държава се премести и пак аз съм ангажирана с него. Та до живот е де, не се заблуждавай.

А какъв е този бърнър без стимуланти? Дай малко повече информация моля.
Лимонената вода сутрин я пийте със сламка. Не трябва са отива по зъбите, защото топи емайла. Позната точно по тази причина се наложи да си слага фасети (години на ред Пи лимонена вода). Аз не й повярвах, че е от това и се заговорих с моя зъболекар. За голямо мое учудване, той потвърди. Каза, че е ад за зъбите. Та умната де.

Аз от понеделник започвам сериозно с храненето, а от днес със спорта. Станала съм такава каша, че не мога да се гледам.

# 295
  • София
Nuclear,  ето това е продукта
https://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo-6-stim-free.html
Няма кофеин и синефрин, а аз не искам нещо, което да ме изстреля в космоса или да съм нервна като бик в размножителен период. Снощи пих преди лягане, тази сутрин още две- екстра съм засега! Продавачката около 6 пъти ми натърти, че съдържа гугулстерон. Ко, ко рече!? Че и гугъл-стерон чух даже хаха. След седмица ще кажа как е от към горене, засега на нервно ниво е супер!

# 296
Олеле, Бийпс, аз само язва мислех, че ще хвана, цък-цък, горкото момиче

# 297
  • Козлодуй
Роузи, повечето плодове имат висок ГИ и това е предпоставка за провал защото ще огладнееш зверски и няма да направиш никакво прочистване а аз ще се наям като прасе ако пробвам дори да започна деня с плод - това просто не работи при мен а и не съм чула човек да изкара само на плод цял ден Simple Smile

Mother of PrincesS, супер си ще тръгне кантара надолу няма как Simple Smile

# 298
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ако не чувстваш глад, значи не отслабваш...
Т.е. приемаш толкова енергия, колкото ти трябва... а целта е, да поемаш по- малко, за да посегне тялото към резервите
ябълките съдържат пектин, който е изключително полезен и регулира негативния ефект на високия ГИ...Затова и ябълковият сок не бива да се пие в големи количества, не е полезен...но пък яденето на ябълки, няма здравословна алтернатива, най- доброто е, което съществува.

# 299

Картофите как ги яде? Варени без мазнина? И колко? Пиеш ли вода? Ходиш ли до тоал.?
Извинявай, искам да помогна, не да те разпитвам.  Peace

Печени, варени, с малко мазнина, нормално мазина всъщност. Не знам колко бяха, то тала втръсва че втория ден ги преглъщаш неохотно.
Насилвам се да пия вода,  с тоалетната нямам проблем.

Кайсия, не че аз съм от търпеливите. Даже затова исках тази диета, ей така да дръпна малко, да видя как се движи кантара,  обаче тцЪ. Греда. Няма да я пазя дълго защото не мисля че е здравословна в дългосрочен план.

Общи условия

Активация на акаунт