ЮЛСКИ мами 2018 - Тема 2

• 76 951
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
До момичетата,които пият биозин мама-по колко хапчета приемате на ден ,преди или след ядене ?А в съвкупност с други витамини?
Здравей,аз съм в 16г.с. и приемам Биозин от началото на бремеността си. Пиех по 1,но след като се разболях ми препоръча моят доктор по 2. И след това пак по 1,аз ги пия 30 мин след ядене. Ти как ги пиеш? Ааа да и за другите витамини аз пия и ПреМама.

# 481
И аз мъкна- прането, легена, детето (16 кг), но често ми се случва да чувствам неразположение ниско долу в корема. Хем си знам, че не трябва , ама като няма кой да свърши всичко!

# 482
А да попитам. Някоя от вас усетила ли е вече бебето? И в коя седица?

# 483
Почивате ли си или се претоварвате?Вдигате ли тежко?
Ходя на работа от 2 седмици и се опитвам да не се претоварвам, макар че моята работа е в авиокомпания и динамика винаги има...за тежко освен дамската си чанта не нося, мъжа за какво е😊
Да,ама мъжа да не е цял ден подир мен:) Аз като ми скимне и почвам едно мъкнене на тежки панери с пране ,кофи с вода(мия терасата) и после се усещам,че не трябва да си давам толкова зор.

Ами тежко не се носи, има жени помятали след вдигане на тежки торби и не, мъжа не е по цял ден с мен, но имам достатъчно разум да не се напъвам...всеки си решава

# 484
До момичетата,които пият биозин мама-по колко хапчета приемате на ден ,преди или след ядене ?А в съвкупност с други витамини?
Здравей,аз съм в 16г.с. и приемам Биозин от началото на бремеността си. Пиех по 1,но след като се разболях ми препоръча моят доктор по 2. И след това пак по 1,аз ги пия 30 мин след ядене. Ти как ги пиеш? Ааа да и за другите витамини аз пия и ПреМама.
Пия сутрин по 1 ,преди хранене.От 3 дни ги пия.Изписа ми ги гинеколога ,заради вирусите сега,грипа.Даже ми написа по 2 на ден,ама съм здрава и си взимам по 1 за сега.След това започвам да хапвам и по време на ядене пия Пренатал Simple Smile

# 485
Привет на всички,
голямата новина от днес е, че почти сигурно ще си имаме  девойка . Сега голямата питанка е как ще се разпределим по стаите???
За натоварването - работя, шофирам часове наред, гледам деца, размъквам пазарски чанти и какво ли още не. За момента не ми тежи. Ако обаче не успея да се наспя, следващият ден не съм на себе си - децата ме дрязнят, не мога да се съсредоточа на работа, появява се някакъв неконтролируем глад за сладко.
Хубава петъчна вечер от мен Simple Smile

# 486
И аз съм така- тичам редовно, нося пазарски чанти, кашони, панери с пране, децата не ги нося, че са големи вече. Иначе и аз ако не се наспя и съм като ламя сутринта. 😈 И аз така се блазня от сладкото, но гледам да го избягвам, че много ми се лепи! 🐽
Поздрави на всички! ❤👶💙

# 487
Аз още не съм усетила ритане..
За натоварването - гледам да не се пъна много. От време на време като пазаруваме нося чанти, но най-леките и гледам да напрягам мускулите на ръцете, а не да вдигам с напрежение в корема. Шофирам всеки ден, не ми е проблем, но не слагам колан на къси разстояния.
Слава богу, не съм усетила да имам неконтролируем апетит и повече ми се ядат солени неща и плодове. В началото имах целодневно повръщане и може би за това до момента съм качила само 3 кг. Мисля, че е нормално.

Вие колко килограма качихте? Simple Smile

# 488
Момичета, за тези от вас с първо бебе- движенията не се усещат като ритане, а по-скоро като леки пърхания и побутвания и най-вече аз ги усещам когато съм легнала в покой. Като се търчи напред назад, няма как да се усети! Към 20та седмица ще има истински ритничета вече!😚👶

# 489
  • Варна
Аз съм 14+3 и съм далеч от пърхания дори си мисля.
Все още не съм качила нищо.
Обаче за една седмица корема ми от плосък започна вече да понаедрява. Особенно вечер е много драматично като се наям и подуя сякаш съм поне 5-6 месец и ми е много тегаво..кожата ми се разпъва, опъва и ме сърбииии и се чудя какво ще става до края.
Всъщност от една страна е добре, че поне това се случва, защото в 13гс бях много притеснена дали всичко е наред, защото корема плосък, килограмите -2 от началото, чувствах се все едно не съм Б. ..., обаче тая седмица .... почнах да разбирам, че пак съм Б Grinning Grinning

# 490
Здравейте и от мен, бременна съм14 +5, минах БХС- нисък риск, предстои ми преглед към 12.02. Сега притеснението ми е свързано с това придърпване и опъване, ако мога така да го нарека, както и тежест ниско долу. Появи се и напрежение в кръста, не са болки, но е  неразположение, което като се появи ме кара да се притеснявам и веднага започвам да се ровя из нета нормално ли е това... Като отида на преглед ще кажа на АГ, предполагам, че е свързано с разширяването на матката и таза, но все пак ме притеснява, особено като съм на работа и съм по натоварена, но пък се е случвалои когато съм отпочинала.... При вас как е, така ли усещате този дискомфорт?
Относно бебето още не го усещам, но все се услушвам и съм на щрек.. Иска ми се вече да го усещам Heart

# 491
Здравейте и от мен, бременна съм14 +5, минах БХС- нисък риск, предстои ми преглед към 12.02. Сега притеснението ми е свързано с това придърпване и опъване, ако мога така да го нарека, както и тежест ниско долу. Появи се и напрежение в кръста, не са болки, но е  неразположение, което като се появи ме кара да се притеснявам и веднага започвам да се ровя из нета нормално ли е това... Като отида на преглед ще кажа на АГ, предполагам, че е свързано с разширяването на матката и таза, но все пак ме притеснява, особено като съм на работа и съм по натоварена, но пък се е случвалои когато съм отпочинала.... При вас как е, така ли усещате този дискомфорт?
Относно бебето още не го усещам, но все се услушвам и съм на щрек.. Иска ми се вече да го усещам Heart

Здрасти, аз съм 14+6 и също усещам опъване с лека болка понякога, мисля че е нормално. А относно кръста, изобщо не се притеснявай, просто не се натоварвай Wink

# 492
Здравейте на всички. Исках да ви попитам някоя от вас,имала ли е до сега кафяво зацапване? Моето не спирало от самото начала. Аз съм в 16 г.с.

# 493
  • Пловдив
Имах веднъж и от тогава съм на утрогестан и но шпа. Това беше в 5гс,сега съм 13+4.

# 494

И аз една  седмица близо имах ниско долу тежест и сякаш лекомрежещо чувство, но съм говорила с лекаря и ми каза че е напълно нормално, все пак е бременност нормално е да усещаме някви неразположения от време на време Simple Smile това е от матката, която се разтяга, аз бях така в 13г.с. а сега ме почна кръста

Общи условия

Активация на акаунт