Любители на кучета - тема 77

• 49 263
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Е, Sivi, къде видя маймун сега? Аз виждам добре възпитан джентълмен, седи и чака да го поканят! Heart Eyes bouquet

# 91
Седи и чака, ама едни физиономии правеше жални, че се спукахме от смях с него. А точно преди да почна да подреждам софрата му дадох пълната дажба плюс много месо, за да си спестя просенето, но не ми се получи. Омете си яденето, че и от масата получи лакомства. А по едно време седна между гостите и им гледаше от горе чиниите и им следеше вилиците да не би случайно някоя да се насочи към неговата уста. JoyJoy Добре, че всички го знаят какъв е и не им пречи да стои с нас на дивана. Даже получи стабилна доза прегръдки и целувки от гостите.

# 92
Сигурна съм че някой от вас има опит и може да даде съвет. Малката Джина след първот си разгонване и се надуха гърдите. Прибира всички плюшени играчки на сестра ми и ги гуши.
Споделихме с наши познати и ни казаха че е мнима бременност. Нашия вет е в чужбина в момента и няма как да го притеснявам в момента.
Исках да попитам трябва ли да правим нещо специално и до колко е притеснително това състояние?
С Бети не съм имала такъв проблем и не знам как да реагирам. Иначе и предстои кастрация януари или февруари и тогава ще решим проблема веднъж завинаги.

# 93
  • София
Преди 4 години в дома ни влезе една космата топка и всички ние ѝ станахме роби. Обожаваме я.

# 94
  • София
Пу пу хубавица. bouquet Още много дълго време да й робувате bouquet На първата снимка изглежда като съвсем различно куче Crazy

# 95
  • София
Сигурна съм че някой от вас има опит и може да даде съвет. Малката Джина след първот си разгонване и се надуха гърдите. Прибира всички плюшени играчки на сестра ми и ги гуши.
Споделихме с наши познати и ни казаха че е мнима бременност. Нашия вет е в чужбина в момента и няма как да го притеснявам в момента.
Исках да попитам трябва ли да правим нещо специално и до колко е притеснително това състояние?
С Бети не съм имала такъв проблем и не знам как да реагирам. Иначе и предстои кастрация януари или февруари и тогава ще решим проблема веднъж завинаги.

на ветеринар още утре
може да е произволен, но не отлагайте
може по-лошо да стане, затова е добре да се хване още в началото
иначе и на мен като фалшива бременност ми звучи

много упорито уча моето момиче да не проси храна
нямам никакъв успех
днес колегата ядеше фъстъци и тя показа всички пози - Аз съм добро куче, заслужаващо наградка, за които се сети
а що лиги покапаха, не е истина
а и позата - ей сега ще ми хвърлят нещо - изпъната цялата напред, от опашката до носа, всички мускули напрегнати и леко притреперва
колегата обаче е садист

# 96
  • София
Скрит текст:
Весели празници от нас Simple Smile

# 97
  • под тепетата
possessed , и аз съм от садистите  Twisted Evil ! За моя радост Макс не близва фъстъци,солети,чипсове ( не защото така съм го учила). Физиономията на адаша пред пълните чинии е неповторима  Joy

Коте, голям коледен подарък си им спретнала на твоите красавци!
Аз се опитах да сложа шапка на джудже и да снимам диването, но той не я изтърпява и 10с  Close

По повод предните постове с преживяванията ви и аз имам едно такова. В далечната 93-94г свекърите имаха афганистанска хрътка ( куче с размерите на малко магаре, но много рошаво). Та водим го ние - аз, мъжа ми и детето- на Гребната база на разходка , ама февруарски студ и водата замръзнала. Още с отиването ни Хари се метна във водата , по -точно върху леда, счупи го, накваси се хубаво и едвам излезе. Изтръска си козината и по живо по здраво се прибрахме бързо вкъщи да го сушим говедото!
  Весели празници и да не забравите да отчупите от питката и за четирикраките членове на семейството !

# 98
  • о`майна лунна нощ е
А тръгнах да пиша по повод на ей тоя гладен маймун: Joy

Горкият! Като жена с пълна кредитна карта в затворен мол е! Joy

# 99
  • София - Рим и обратно
😂 и увесил ушаците..
Кира така й увисват като й се скараме или я гоним от кухнята.

# 100
  • София
Весела Коледа

# 101
  • DE
Хехе-кифлата се наредила за снимка, Балу и Лили и те...
Весели Коледни празници Ви пожелавам-нека е мирна и спокойна!

От нас дядомразовска снимка няма пак да има щото шапки не търпим пък и никакви бужута и дрънкулки
Преди малко беше понесла един пласмасов Дядо Мраз и за малко да му види сметката.
Подаръците си ги получаваме всекидневно, но най големия подарък е гушкането на дивана.
Е, един кокал има приготвен и малка топка в един скъсан чорап.
---
Гушка на цялата космата банда!

# 102
  • Euskal Herria
Весели празници на всички!

# 103
  • София
Весели празници. Да са ви живи и здрави питомците и дълги години да показвате хубавите им физиономии тука.

Лиса си получи нейния подарък от Дядо Коледа - огромен кокал и сега само ту го разнася, ту го гризе. Снимките не са за пред хора:laughing:

# 104
  • София
Рея получи преди малко коледната вечеря, половин порция суха храна с една консерва агнещи нещица на Брит кеър
агнешки дреболии, ама си личи, че е месо все пак
и сега ходи през две минути да дооблизва купата, може пък да пусне още малко

весел празник на двукраки и четирикраки желая

Общи условия

Активация на акаунт