Любители на кучета - тема 77

• 49 291
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Cutesmallcat, много съжалявам за случилото се с Лили. Дано бързо спре да я боли.

Според мен, когато са при ветеринарен лекар, реват и от страх.

И на змия кукличката, ами хапнала, всички набиват баклава по празниците. Дано се размине на душицата, дано е хапнала, колкото да опита. Praynig Peace

Хапнала е 2-3 парчета. Баклавата си е истинска турска, донесохме си доста от Истанбул. Това бяха последните.

Жизнена и игрива е, опитва се да клати ръката на мъжа ми. Но все още не дава зор да яде, а по принцип можеш да си свериш часовника с нея. Вечеря в 19 часа и около 15 минути преди това започва да реве за ядене.

# 211
  • София
Ето една пострадала Лили
Скрит текст:
Много се гушкаме, дадох й пауч, заради болките в клиниката, сега ще я глезим с лакомства (имам 1.5кг бисквити Pedigree Biscrok) и ще стискаме палци да мине бързо. Междувременно взехме решение, че Балу в момента ще продължи гостито си неуточнено време - докато й позарастне лапата. Не мога да рискувам да я нарани в играта си. Сега куцука много...

# 212
  • София
ама много е хубава и нещастна милата
и как си показва лапичката

# 213
  • под тепетата
Ей, Лильо! Калпазанка такава, дано ти минава бързо, че и ние покрай теб се тревожим  Sad!
Макс има много висок праг на болка и понякога аз откривам , че има проблем, не си показва с нищо. Макар, че когато на есен започнат бабините зъби ( ония гадни тръни) да му се забиват спира, вдига лапата и чака да му ги измъкна. Бързо оздравяване на момичето желая!
 Змия, като знам колко е сладка , та чак натъртваща баклавата и толумбичките там, си е постижение да изядеш 2-3 парчета  Mr. Green
 Покрай моето заболяване и болницата не можахме да отбележим РД на Макс - от 2.01. е на 11 години вече!

# 214
  • София
Биляна, честит рожден ден на Макс! Още поне 11 по 11 години да ви радва! Simple Smile Ти оправи ли се?
Благодаря на всички... Снощи муцунка не даде да й сложим "балона" да я разходим - квичи, само като й хвана лапата над превръзката. Наясно съм, че я боли засега, но ще се наложи да го изтърпява - иначе няма как да я разходим. Днес сутринта я заварих да спи на постелката пред банята, свита на кълбо... Направо жал ми стана. Има целия апартамент на разположение, удобно разположени постелки из цялата къща, тя баш пред банята да лежи... Може би иска да й е наблизо водичката, че я държим в банята...

# 215
Малко Сладко Коте, да не би да търси хладното. Моето кученце като му беше наранено крачето преди година и го забелязах, че търси все хладни места да лежи, не разбрах защо.

# 216
  • София - Рим и обратно
Хладното помага на рани, усещат животинките. Да се оправя красавицата Лили!
Змия, признай си, че те е яд за баклавата Stuck Out Tongue Closed Eyes... Шегувам се естествено. Дано нищо лошо не последва. Ако й беше станало много, мисля че щеше да го повърне. Все пак не яде редовно сладко, така че ще се изчисти бързо. Какаото е по-страшно.
Малката вчера научи добитъка да затваря вратата и се шегувахме, че като почне да простира, освобождаваме домашната помощница Laughing. По-късно ще кача клип, много е смешна.

# 217
Криска, стискам палци Лили скоро да се оправи.
Раната на Джина се затваря, но има коричка смесена с кръв, кал и косми.

Ах че пакости натоварили тези животни Simple Smile все така палави да са Simple Smile) и жизнени и здрави и щастливи

# 218
  • под тепетата
Благодаря, Коте! Пазя леглото, сутрин имам още малко темпераура, но съм по-добре като цяло. Лили търси хладното също като Макс, който посред нощ ходи да пие вода по 2-3 пъти. Ей го и сега, мъжа ми излезе на работа и той се позиционира на студено в спалнята.
 И на Джинка да и минава скоро раната!

# 219
  • Sofia
Ах, милата Лили! Sad Много го боля и Страхо, а само му е пукнат на две места, представям си на нея какво й е  Confused Confused И той не даваше даже да посегна към лапичката, сега вече е по-добре, но много я пазим и двамата.

Змия, не е глупава малката кифличка Simple Smile)) Защо не захапа някой карфиол, на баклавата се метна  Crazy Дано няма последствия, само с кефа да си остане.

Стискам палци за всички болнички! Бързо да минават болежките!

А на Макс честит рожден ден! Да ви радва още дълги години и да слуша  Hug

# 220
  • София
Здравейте , имаме странно поведение вкъщи. Моето момиче никога , дори като бебе (сега сме на 6м) не е пикала на легло /диван и тн. Преди малко , както си лежахме (даже се гушкахме с нея ) слезне все едно да спи на леглото долу в краката ни , както обикновено , но се изпика. Направо не мога да повярвам. Веднага и се скарах и сви ушите , но просто не мога да повярвам ,че го направи на леглото. Още прави бели вкъщи , но си пика на едно място в коридора , въпреки,че се караме , тупаме и се учим още. Притеснявам се да не е нещо здравословто , но няма нищо друго в поведението и .

# 221
  • София
На колко е кучето, дайте малко повече подробности. Изпишка се, гледайки в очите, или просто клекна да пишка? Или се е изпуснала без да иска?

Благодаря на всички. Вече муцуна се отпуска малко на лапичката, не подскача толкова много, но не смее да се отпусне съвсем. Днес сме за нова превръзка и антибиотик вечерта. От сега ми се реве, защото знам, че ще пищи пак - трябва да промият все пак, колкото и да е била с превръзка... А после и да сложат новата превръзка...

# 222
Да минава по-бързо...и ние утре сме на преглед.
Момичето ми нещо не е било добре, не е искала да излезе, от вчера в 5 не е излизала, явно й е било зле, защото намерих повръщано, някакви найлонови торбички, нещо червено и твърдо, като пластмасова опаковка върху гърло на вино... От къде ги е намерила в двора...днес няма да я пускам много много.

# 223
  • под тепетата
cutesmallcat , разсмя ме ! Макс би предпочел карфиола  Joy Благодаря за пожеланията от негово име!
 Духче, сега като се е отървала от неядливите неща, дано и се е успокоило коремчето!
 Коте, дано по-малко рев да има при превръзката, че не си е работа да стискаш, а доктора да маже  превръзва.

# 224
  • София
ЧРД на Макс, да е жив и здрав още много години!

Змия, не е глупава малката кифличка Simple Smile)) Защо не захапа някой карфиол, на баклавата се метна  Crazy Дано няма последствия, само с кефа да си остане.

Тя и карфиол яде с удоволствие. Не отказва абсолютно нищо.

Вчера се е отървала на вечерната разходка от преработената баклава. Личал си е зеленият цвят на шамфъстъка.

Общи условия

Активация на акаунт