8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
 Ами няма начин сигурно до 18 да има тийн новогодишно парти. Преди няколко дена остана с преспиване в приятеля си от класа, но имаше родители, които доколкото имам впечатление от момчето са от нашия калибър- "зверове"  Изобщо ходене по заведения и шляене по улиците, без повод - айде няма нужда.

О, у нас редовно играем трима Day of Defeat Simple Smile))) Имаме си купени акаунти и е много гот. Куестове обичам, ама скоро не съм поглеждала новите. Като старите ли са? Превъртахме "Лари", разни загадки на Ацтеките и т.н. Дай някой нов куест да погледна Simple Smile

Играл я е Day of Defeat.Играе сега Valiant Hearts: The Great War. По принцип си пада по военни истории - Първата или Втората Световна война. Ама си опука парите и сега няма за нови игри, пък аз за игри пари не давам. Баща му е по-сговорчив, ама и него го строявам. Не иска да си тегли от Замунда, за да си му били оригинални или не знам си какво. Не го насърчавам.

Изпращам една много трудна, но мога да кажа успешна година, защото всички важни неща, които започнах се реализираха по-възможно най-добрия начин. Но ми се щеше да е без толкоз много стрес и сътресения.В цялата офанзива около 7 клас, се сдобих с нови приятели,реализирани от форума. Продължихме си регулярните срещи и след кафетата покрай предварителните изпити и се радвам, че се запознахме. Светослав си намери пък много добър приятел във Волен и се надявам да продължават  и занапред.Въпреки че аз винаги мога да кажа - Виж Волен, за разлика от Мrs. L.

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 17:36 от A m b e r

# 166
  • Русе
Емонка, нашите учебници до Германия дойдоха да видят свят, а ти се кахъриш, че вашите са били бадева в Кюстендил Wink
Няма шансове скоро да посреща сам новата година.
Ние утре си тръгваме ден по-рано от планираното и днес и двамата правят уговорки на 3-ти да не са на училище, тъй като съм им написала бележки за отсъствия по семейни причини. Но нали съм лоша им отговорих, че няма да ги огрее.
Желая Ви весело посрещане на 2018 г., където и да се намирате! Champagne

# 167
# 168
# 169
За много години!
Здраве и късмет!
Дано новата годинс да е по- добра от старата!

# 170
За много години!!!

# 171
Честита нова година!Много здраве,късмет и успехи!

# 172
Амбър 😘 радвам се на нашите срещи, радвам се, че и децата си паснаха и сближиха.

За много години, момичета! Здраве и късмет! Да изживеем една спокойна и добра година!

# 173
  • Русе
Честита Нова Година! Да е мирна и спокойна!

# 174
  • София
За много години!!!! Живи и здрави бъдете! Heart

Играл я е Day of Defeat.Играе сега Valiant Hearts: The Great War. По принцип си пада по военни истории - Първата или Втората Световна война. Ама си опука парите и сега няма за нови игри, пък аз за игри пари не давам. Баща му е по-сговорчив, ама и него го строявам. Не иска да си тегли от Замунда, за да си му били оригинални или не знам си какво. Не го насърчавам.

Вчера си накупихме игри от Steam по 2-3 долара Simple Smile))))))))))) Аз лично си избрах Mashinarium .. много-много сладурски куест Simple Smile))
Скрит текст:

Изкарахме празника с наши приятели. Децата ни са връстници. Беше много весело. Имаше пироефекти, имаше пускане на фенери и разбира се после Дядо Мраз беше минал през нас Simple Smile)) От утре отново на нивата. Саше ще участва в олимпиадата по астрономия и има да решава задачи в тази връзка. Ще я видим.. колко ще седне утре баш това да прави на компа. Simple Smile

# 175
  • Чикаго / София
Честита Нова Година момичета! Да е здрава и успешна за всички! Късмет и щастие, и мнооого спокойствие поокрай нашите тийнове.

Ние посрещнахме Новата Година в нас. Бяхме се събрали около 20 възрастни и 7 деца. Голяма веселба беше. Децата бяха горе-долу на една възраст и си се забавляваха прекрасно сами.  Моите имат още една седмица ваканция, така че ще починат и помързелуват още няколко дни.

# 176
Добро утро!
Здрава и успешна първа работна и учебна седмица за Новата година!

# 177
Честита нова година и от мен!  Hug

Аз на моя тийн му заявих, че 2022-ра ще може да посрещне където и с когото си пожелае.  Joy
Имаше и той идеи, но не му се получи. За щастие не успяха да се организират и повечето му приятели бяха с родителите си, та не мрънка много. Не му беше много интересно с нас, само възрастни, но мисля, че не му беше и съвсем скучно, защото седя при нас повечето време. Както и друг път си носехме плейстейшън с нас, но почти не игра. Бяхме у наши приятели на гости, те са по-възрастни и децата им са големи. Малката пък се наслади на купона. Имаше караоке и танци, тя си изкара чудесно.
Някои родители са много смели да пускат децата си сами да празнуват с приятели. Понякога дори няма родителски контрол, аз това не го разбирам.

# 178
  • София
  Честита Нова година!  Hug

Наборът не е на училище тази седмица и аз също си дадох почивка, та още ми е едно мързеливо и уютно. Успешна работна седмица на всички!

# 179
  • софия
Наскоро правих рожден ден в заведение с 12 тинейджъра. На съседна маса на дискретно разстояние си седяхме майки , които винаги си каня. Всичко мина без проблем. Докато отговарям за някои , ще ми вършее пред очите. 2022 година да му мисли сама......

Общи условия

Активация на акаунт