8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Ирка, права е Амбър. Такъв подарък се помни цял живот.
Моите тази година не искаха подаръци. Момчил беше ни казал от рано да не му купуваме за Коледа подарък, но за рождения си ден иска скъп телефон, който си е харесал.
Подаръкът им е, че сме за 2 седмици в Германия. Тук получиха от леля си машина за пуканки и са много доволни. От кога ме врънкат да им купувам микровълнова, да си пекат пуканки. А аз съм и върл противник и отнасях много критики.
Не се е запънал да пише домашни. Вчера написа по АЕ, днес решава малко задачи по Математика. Ходихме на разходка до извора на река Дунав. Искаха и на Европа парк да идат, но не си струва сега през зимата, тъй като не могат да се ползват всичките атракциони. Утре ще ходят на басейн, че 4 деца затворени в една къща -откачат на моменти. Вчера и днес времето е дъждовно и по цял ден са пред телефони, лаптопи и плей стейшъна. От време на време се поскарат и посбият Grinning
Слава Богу моите деца не харесват чалга. Дори вчера майка беше обърнала телевизията на Планета и Момчил и се скара.
Вероника каза, че на новогодишното им парти, което беше в едно заведение на центъра, децата ходили и си поръчвали на диджея "Шушана". Голям хит, голямо нещо.

# 151
Моят син слуша Шушана. Полудявам от това, но е факт. Виждам, че масово децата харесват чалгата и я избират като музика за тийн парти. И това са умни деца от интелигентни семейства, които учат в добри училища...
Не знам дали точно Шушана слуша, но да - харесва сръбско и чалга. И аз полудявам, но... Нищо не мога да направя. Вкъщи никога не сме слушали такава "музика". Приятелският му кръг не ми харесва, но го приемам защото са добри децата. Иначе са от по-обикновени семейства, не са особено интелигентни. В училище, едно от елитните, съучениците му също слушат чалги.
За Коледа Косьо получи боксерки и шапка. Основният му подарък е компютър, но още не го е получил. Зет ми се занимава със случая, а той не е от най-експедитивните. Аз не бързам  Laughing. Иначе е съгласен този компютър да му е подарък и за рождения ден, и за следващата Коледа.  Joy
Ваканцията прекарва на телефона и с приятели навън. Времето ми изигра лоша шега и не мога да казвам, че е студено. Почти не учи нищо.

# 152
  • гр. София
Мами, Добро утро и от мен  Heart Eyes
Какви са подаръците за Коледа? Щерката по-рано получи лаптоп и много се зарадва Grinning
Точно на Коледа получи мечтаната bluetooth колонка с лед светлини - вече няколко дни си слуша испанска музика на нея. Дори изпробвахме от телефона да й се обадя в другата стая и да говори на микрофона на колонката...Перфектно се чува. Книгата на Стан, облечена в красива дрешка я зачете веднага. Вече 100 страници прочете. Хареса й много!
Що се отнася до музиката - у дома никой не слуша чалга и поп фолк. Рок, диско, хард рок - това се харесва на семейството... Иначе за деца от класа казва, че в междучасията слушали Шушана ooooh!
irka, ние пък закупихме онлайн билети за 30 декември за едно филмче, в което една от песните се изпълнява от нейната любима актриса, испаноговоряща, разбира се Wink Радост голяма беше, с нетърпение очаква да отидем двете.

# 153
На нищо не се радва нашият въпреки, че и той получи желаните скромни подаръци.  Ставали, каза...
Всесело посрещане на Новата година!

# 154
  • гр. София
Ох... пропуснах да допиша в поста, че по МАТ няма лабаво Naughty Около 100 задачи им е дала учителката за коледната ваканция и ученичката всеки ден решава по 15 задачи с по 7-8 примера... Отделно имат и ДР от работните листове.
В очакване сме на класните по БЕЛ, по испански език (5 януари) и по МАТ след ваканцията.

# 155
И да имат домашни, нашият ще ги пише в последния момент..

# 156
  • Чикаго / София
Mama Mimi хубав подарък сте направили. дано ви хареса филмчето Simple Smile

Не понасям чалга и много се радвам, че тук децата нямат достъп до такъв тип музика - ние не слушаме, съответно няма от къде да я чуят. В Бг като са били не са обръщали внимание на музиката. Аз им пускам Бг музика която на мен ми харесва и те я харесват също - Д 2, обичайните заподозряни, Щурците, Графа и пр. За да има равновесие мъжът ми им пуска Спенс и Ъпсурд - хаха, така де, да не е само стерилна средата.  Иначе тук черния рап си е тукашната чалга, но слава богу не си падат по такава музика.

viki_1974 да си изкарате хубаво при сестра ти.

И в нас сега е племенника и трите деца се забавляват. От време на време се поскарат, пък после се сдобрят и така. Поне им е весело и не скучаят.

# 157
Аз нямам против Ники да слуша чалга, реално сегашната чалга ми се струва много по - нормална от рапа. Сегашният Азис е, как да го кажа, много по - културен от Криско.

За Нова Година уж нямаше да вземаме нищо, но точно по празниците лаптопа му просто отказа и спешно трябваше да се купи нов. Сега се тюхка за домашното по английски и чете героите от "Песен за огън и лед", за да си тренирал езика със сложни думи.

# 158
  • софия
Ох... пропуснах да допиша в поста, че по МАТ няма лабаво Naughty Около 100 задачи им е дала учителката за коледната ваканция и ученичката всеки ден решава по 15 задачи с по 7-8 примера... Отделно имат и ДР от работните листове.
В очакване сме на класните по БЕЛ, по испански език (5 януари) и по МАТ след ваканцията.
  Нашата класна и по ИЕ им е дала доста от граматиката. + всичко горе  ми се вижда доста. Габи се готви само по 4-те теми по БЕЛ. Дано да не ги изненадат с нещо друго....

# 159
Добро утро!
Нашите имат малко домашни за ваканцията.

# 160
  • София
  И Светослав играе здраво, ако не е по лостовете или не гледа някой филм.  Поне се зариби по куест игрите, а там има много четене и разсъждения някакви си. Лошото е,че като ги почне, иска и аз да играя с него, а на мен ми става досадно. Не че навремето не бях се побъркала по няколко куеста.Така и така ще играят, поне може да им предложим нещо по-така от СS. Не че не го жули яко и него.

О, у нас редовно играем трима Day of Defeat Simple Smile))) Имаме си купени акаунти и е много гот. Куестове обичам, ама скоро не съм поглеждала новите. Като старите ли са? Превъртахме "Лари", разни загадки на Ацтеките и т.н. Дай някой нов куест да погледна Simple Smile

Подаръци... абе какво да ви кажа. У нас има и двамата Дядовци... Коледа и Мраз. Даже и Ралка разправя на децата, че Дядо Коледа е реклама на Кока-Кола, ама си го чака Simple Smile)) Децата получиха много подаръци. Сашето получи желани книги, едната дори с оригинален автограф на автора. Получи и ваучер за Майнд руум. Сега Нова година се очакват още големи подаръци. Ние големите също се зарадвахме на хубави подаръци. Тази година беше както много успешна, така и много лоша. Иска ми се да ги нямаше лошите работи, но за съжаление времето не може да се връща назад Sad Гледаме в бъдещето и се надяваме на добра 2018-та.

Домашни.. не знам за какво говорите. Моето дете няма явно никакви домашни, защото не съм я видяла да седи на бюрото за друго, освен да рисува. Може би има мнооооого домашни по ИИ, не знам... Simple Smile))

Чалга у нас не се слуша. Саше също не слуша. Не я понася и се надявам да си остане така.

Ирка, страхотно! Да си призная чак аз се просълзих като четох как е реагирала Лъчи. Просто си го представих много живо Simple Smile Ей такива подаръци обичам аз, изненади, на които дори не си се надявал Simple Smile

# 161
  • София
Нещо подобно се въртеше във фейса. Едно малко сладко момиченце гушкаше плюшено кученце. Дойде майка ѝ и издърпа плюшкото, като веднага постави на негово място истинско паленце. Момиченцето много плака от радост.  Heart Eyes Така си представих и Лъчи.  Hug Нека е все така благодарна и да се радва на жестовете!

# 162
Здравейте.
Ирка, пуснах и аз сълза като прочетох за радостта на Лъчи.

Ваче, явно само нашите две деца нямат домашни за ваканцията, моето категорично каза, че никой нищо не им е дал.
Возихме учебниците по АЕ и сборника по математика до Кюстендил. Сигурно им хареса коледната разходка, близо до елхата лежа цяла седмица раницата с тях.
На 06.01. е олимпиадата по АЕ, класната му е дала списък за подготовка, но той всичко си знаел.

Желая на всички весело посрещане на Новата година!! Дано 2018 г. да е здрава, успешна и изпълнена с усмивки!!!

# 163
  • София
Весело посрещане на Новата година и от мен! Ние днес тръгваме за Сърбия, там ще изпратим старата година в компанията на приятелско семейство. Моят младеж хич не искаше да идва с нас, но беше принуден. Според него всичките му тийн приятели ще се събират някъде сами на парти без родители, а той ще скучае с нас в някакъв ресторант. Направо не е за вярване как родителите оставят 14-15 годишни деца, които вече се смятат за много пораснали сами да празнуват Нова година...

# 164
И нашият твърди, че няма домашни или са много малко...
На олимпиади не ходи.
Това 14-15 годишни да ги оставят сами да празнуват без надзор, нямам думи.
Весело посрещане на Новата година и от нас!

Общи условия

Активация на акаунт