8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • България, София
Благодаря, Чиби!
Успешно представяне на Сашо на предстоящите класни Hug

# 136
  • Русе
Честита Коледа и от мен! Здраве и благоденствие за всички!
Съвсем ви изпуснах. От как съм на работа нямам време да се усмихна. За форума никакво време не остава.
Ученика общо взето е добре. Малко математиката куца, но тя си е така от 5-ти клас. Химиято и тя от време на време не му е ясна. Ходи на консултации и по двата предмета. Класните и по трите предмета минаха. По АЕ има 5, една точка не му достигнала за 6. Другите оценки ще ги разберем след воканцията.

# 137
  • София
Честита Коледа, момичета!
Бъдете здрави - всички вкъщи! Нека има много любов и топлина в домовете и в сърцата ви! Heart

# 138
Велина, благодаря!
Вики, браво на Мони!

# 139
  • София
Честито Рождество Христово, момичета.

Здраве, щастие и успехи.

# 140
  • София
Весели празници на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Споделете какви подаръци намериха вашите тийнове под елхата и зарадваха ли се... Моят младеж се сдоби с нови маратонки и телефон, като телефонът всъщност беше купен почти изцяло с негови спестени пари. И аз, като послушна мама също получих подаръци от него- крем срещу бръчки и масло за устни. Моят мъж откри под елхата чорапи, ама не какви да е, а сини на оранжеви квадрати. Моят момък е избирал подаръците в компанията на най-добрата си приятелка, която според мен му е нещо като гадже, но само според мен. Wink

# 141
  • Русе
  По празниците винаги ми е много изтощително. Натоварванията са приятни - срещи с близки и приятели, но като се почне от сутринта до вечерта, накрая съм на нещо като автопилот и обикновено по-това време имунната ми система блокира. Сега съм на ръба. Светослав с приятелите си имат момчешко парти с преспиване тази нощ. От обяд са се събрали на една площадка с лостове. Купиха си храна и вече са се прибрали в едното момче, където ще изкарат до утре сутринта. Всъщност са още две момчета, които изглеждат стабилни, спорт маниаци.

Бях му казала, че след лаптопа, който сам си избира и получи още в средата на месеца, друг подарък няма да получи, но Денят си е ден и получи и любимата колонка. Свръхдоволен е.Въпросът е, аз кога ще стана доволна. Чете си книгата ,порешавва по някоя задача, много обрано. Обикновено всичкото не му отнема повече от половин час на ден.

# 142
Нашият тийн се размазва пред компютъра и телефона.
Нещо се опитва да се разболява. Хремав е и малко кашля. Добре че, е във ваканция, за да го закрепим, пу-пу.

# 143
  • София
Моят младеж скита... Е, влече го много. Ходи по кафета, по Витошка, на гости. Вчера беше решил да пише домашното по български. Седна на бюрото и започна. По едно време гледам, че някой му е изпратил домашното снимано на телефона и той гледа оттам и бързичко напредва. Някакво девойче от класа написало упражненията и ги разпратило на всички.... Нямам думи просто. Моят син вика, че само черпел идеи от чуждото домашно, иначе си пише сам упражненията, даже поправял и правописните грешки на момата.

# 144
Нашият никъде не ходи , но не е отворил нито учебник, нито тетрадка, нито книга.
Пълно затъпяване и зомбиране, ох...

# 145
  • Русе
   И Светослав играе здраво, ако не е по лостовете или не гледа някой филм.  Поне се зариби по куест игрите, а там има много четене и разсъждения някакви си. Лошото е,че като ги почне, иска и аз да играя с него, а на мен ми става досадно. Не че навремето не бях се побъркала по няколко куеста.Така и така ще играят, поне може да им предложим нещо по-така от СS. Не че не го жули яко и него.

# 146
  • Чикаго / София
 Дени получи за подарък пъзел от 1,000 части - това си беше поръчала и билет за един нашумял мюзикъл. Доволна е. През ваканцията се наспива - спи до 11-12 часа всеки ден. излиза навън - тук наваля сняг и успяха да се повъргалят в снега малко, преди да стегне студ от по -25 С. Сега стои повече в къщи, че на този студ не е за излизане. Гледа филми, чете, играе на Х-бокса. Вчера с три приятелки се мотаха цял ден в един МОЛ /майката на едно от децата ги закара и ги върна/. Общо взето си почива, а и го заслужава. Оставила съм я да се наспи и намотае.

Да ви напиша реакцията на Лъчи на нейният подарък - беше просълзяваща. Значи Лъчи е голям фен на този мюзикъл, за който им купихме билети и отдавна иска да го гледа. Цените на билетите обаче са умопомрачаващи - $200 -$300 и нагоре. Тя знае, че толкова пари няма как да дадем и съответно не напира много да го гледа. Беше си поръчала шапка с мотиви от мюзикъла. Ние билетите ги купихме в началото нa септември и са чак за Февруари 2018 - така успяхме да ги вземем на малко по-нормални цени и те бяха пълна изненада. Та сложихме шапката и изпринтения билет в една кутия. Лъчи отвори кутията, видя шапката и много се зарадва, веднага си я сложи. Погледна листа, но помисли, че е някаква бележка и го хвърли настрани. През това време Дени прочете листа и я бутна да го прочете и тя. Лъчи взе листа и започна да чете. Спря, погледна баща си /той беше до нея/, погледна листа, пак погледна баща си, пак листа и като се разрева с глас. Ама с глас ви казвам. Прегърна баща си и хлипа поне 2-3 минути на висок глас. Ей такава реакция не бяхме очаквали! Всички в стаята млъкнахме и започнахме да подсмърчаме.  Голяма радост беше. маркирала е датата и започна да задрасква дните до тогава Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 19:28 от irka

# 147
  • Русе
irka, за такива моменти сякаш се живее Heart   Колонката и лаптопа ще остареят и ще се забравят, обаче любимия мюзикъл и възможността да дишаш въздуха на любимото си изпълнение се помни цял живот. Не съм сигурна дали бих му купила билет за концерт на Рем Дига, ако вземе да дойде в България. Но пък руският рап, се оказа, че не е като българския-чалга рап и може би си струва.

# 148
  • Чикаго / София
 Да Амбер, така е. Такива моменти се помнят завинаги Simple Smile

Тя всички ни зариби в къщи с този мюзикъл. Даже мъжът ми, който по принцип въобще не е фен на подобни предтсвления започна да го слуша и да си го пуска сам.

Авторът му, Лин Мануел Миранда, е безкрайно талантлив. Страхотен просто! Не е супер полулярен като актьор, но е известен на Бродоуей, където той играе в мюзикъла. При нас за съжаление няма да е той в главната роля. Отнело му е 6 години да го напише и създаде. Много бърз ум има. По-бързо сътворява римите от Еминем / а тези от вас, които са гледали Еминем как измисля рими на живо, знаят за какво става дума/ Таланта му набира лавинообразна известност и съм сигурна, че скоро ще стане известен и на широката публика. Даже мъж ми започна да се замисля за билети за Бродуейския спектакъл да го гледаме на живо него, ама това е в сферата на мечтите за сега Simple Smile

# 149
  • София
А пък аз искам да гледам мюзикъла Коса, но никъде не се играе или поне аз не знам. Хубаво е, че децата обичат музиката, театъра... Моят син слуша Шушана. Полудявам от това, но е факт. Виждам, че масово децата харесват чалгата и я избират като музика за тийн парти. И това са умни деца от интелигентни семейства, които учат в добри училища...

Общи условия

Активация на акаунт