8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Чиби, и от мен "браво" на сина ти! Наистина, доста го подценяваш понякога. 8-и клас е ново и съвсем друго ниво, та трябва време да влязат в релсите!

Аз съвсем забравих за отминалата олимпиада по БЕЛ - има ли някаква информация някъде?

# 211
  • гр. София
....
Аз съвсем забравих за отминалата олимпиада по БЕЛ - има ли някаква информация някъде?

Мама Меца, и аз имам подобно питане за резултатите от Общинския кръг на олимпиадата по ИЕ... newsm78 Те бяха една след друга - по ИЕ беше на 16 декември, а на 17 декември беше по БЕЛ. На 16 декември беше и Олимпиадата по МАТ. Гледах на страниците на МОН и на РУО-София-град - никъде нищо няма....
Чиби, и от мен поздравления на Сашо - добре се е справил  newsm10 Ти се беше притеснила доста...

# 212
Чиби , браво на младежа!
Моя син преди малко ми се похвали, че вече е оформен по програмиране с 6 за срока Simple Smile

# 213
  • България, София
Чиби, поздравления за Сашо Hug

# 214
Благодаря! По МАТ от 5-ти клас насам се е закопал на 4-ката. Толкова си може  там младежът. Не го подценявам.
В друго направление му е силата.
Браво на Йоан на Вяра!

# 215
  • Русе
   Чиби, четворката не е лоша оценка. А и детето се справя само. Ти сама казваш, че изобщо не му оказваш помощ. Отделно и учителите ви по математика не са от най-добрите, ако съдя по отзиви на познати деца и по представянето на изпитите на децата от училището. То зависи и от изискванията. Едно е да се дават елементарни задачи, решавани преди изпита , а друго да се дават по-сложни задачи. 
    Нашето класно по математика предстои и трябвада го подгоня да решава задачи.Така че ако някой може да сподели задачи, ще ги използвам. Наблюденията ми са, че учителката им дава задачи сходни на тези от учебника - Анубис. Задачите не са от най-лесните, но пък са решавани в час. Друтг е въпросът, че и тяхната учителка не е добра в обясненията и масово не разбират материала. Та затуй ще помагам отново.
    Добре, че първо върнаха класното па английски, че започна годината сравнително сносно, с 5. Не че съм доволна. Не става въпрос за оценката, която си е добра, а че изобщо не учи. Допуснати са грешки, а сега е моментът да изглади тези детайли в езика.

# 216
Амбър, не е лоша оценката няма спор. А и за него 4-ка по МАТ е направо супер.
Помагам само, ако отсъства по някаква причина и трябва сам да се справя вкъщи с  новия материал. Иначе той си ходи най-съвестно на заниманията по "Твоят час" . Групата е малка . Има полза , следа като засега, пу-пу, все още тази година няма 2-ка. То никога не е късно да се оплеска...
За първия чужд език, наистина, точно сега е моментът  до към средата на втория срок да запълват пропуски.
Нашите от новата година са на А2 комплекта по НЕ.
Успешна подготовка на Светльо за класното по МАТ!
Според сайта на училището класното на нашите по НЕ ще е другата седмица , а по БЕЛ - по-другата.

# 217
  • София
Нещо подобно се въртеше във фейса. Едно малко сладко момиченце гушкаше плюшено кученце. Дойде майка ѝ и издърпа плюшкото, като веднага постави на негово място истинско паленце. Момиченцето много плака от радост.  Heart Eyes Така си представих и Лъчи.  Hug Нека е все така благодарна и да се радва на жестовете!
Споменатото клипче ми попадна отново и се сетих за Лъчи.
Поздрав за нея:
https://www.facebook.com/littlethingscom/videos/1000178866858152/

# 218
  • Чикаго / София
Иринка това клипче и мен ме разплака Simple Smile

Представям си я така Дени ако й подарим куче Simple Smile

# 219
  • столицата
И ние не знаем все още резултатите от олимпиадата по БЕЛ, но още преди ваканцията госпожата й беше казала, че малко не й достигало, за да отиде на облестен кръг. Аз съм доволна.

# 220
Галимар, браво на госпожицата за олимпиадата по БЕЛ!

# 221
  • София
Вчера беше класното по латински. Засега си е открил само една грешка. Много се вълнува, защото от класното и от цялостното представяне по латински зависи дали ще отиде за една седмица в Италия, в една специална вила близо до Рим, където се прави най-доброто обучение по латински. Господинът избира децата по успех и поведение, а детето много иска да отиде.
Помисляйте го с добро и стиснете един палец до другата седмица. Тогава ще бъде обявено кой отива Simple Smile

# 222
  • гр. София
Мами, Добър ден и от мен  Heart Eyes
Осмокласничката днес прави по време на първия и втория час класна работа по БЕЛ. Едно момиче изтеглило жребий - паднала се темата за двубоя между Ахил и Хектор от "Илиада"-та. Дано, дано  Praynig се е справила подобаващо! Досега само отлични оценки има и по БЕ, и по литература.
Чиби, и нашия клас са вече на втория учебен комплект по ИЕ - само не съм сигурна А2 ли беше или В1  newsm78
Последните два учебни часа пък - класната работа по ИЕ предстои. Ще имат четене на текст с разбиране, слушане на текст с разбиране, граматика, писане на съчинение по зададена тема от 5 възможни варианта (100-120 думи).

# 223
  • sofia
Вчера беше класното по латински. Засега си е открил само една грешка. Много се вълнува, защото от класното и от цялостното представяне по латински зависи дали ще отиде за една седмица в Италия, в една специална вила близо до Рим, където се прави най-доброто обучение по латински. Господинът избира децата по успех и поведение, а детето много иска да отиде.
Помисляйте го с добро и стиснете един палец до другата седмица. Тогава ще бъде обявено кой отива Simple Smile
Ох, и моя набор е на тази вълна. Каза, че големи спекулации вървят в класа за избора на учителите. Един на друг съучениците му си казвали, че ти имаш шанс - ти нямаш. Grin Учителят по латински каза, че водещо при избора ще бъде поведението на учениците. По това направление тийна има голям шанс. До 15 януари ще се разбере.

# 224
Успех на наборите от НГДЕК. Дано да се класират за Италия.
Успех и на щерката на мама Мими.

Общи условия

Активация на акаунт