8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Нашият и той пита за грипна ваканция, ха, ха.
Мисли си , че бил оформен. Като го питах поне за няколко предмета не знаеше каква оценка ще му оставят, сладур.
Утре в ранния следобед пак ще събира щабът в Русе. Пред епидемия бил градът.

# 496
Наборката доста е свалила нивото от миналата година, но пък учи щом единствена тя от цял клас има шест за срока по математика, имат дори дете с двойка. По английски очакваме шестица, по физическо едвам й написал петица, по философия петица, по информационни детето седя два часа че и повече, изтекоха й очите да прави презентации- госпожата я накарала да направи 3 за оценка и накрая едно голямо нищо, но здраве да е. Не оценките определят знанията на детето. Ходихме на състезанието на Лонгман, каза че добре минало, само се притеснявала да не е написала прекалено дълго writing задачите и да я отрежат за това. На олимпиада се записа, но не отиде- не се чувстваше добре, ама то от класа им минало само едно дете, което ходило на уроци и е минало вече Б2. Бяхме болни миналата седмица, чак в четвъртък отиде, уж за информационните, обаче учителката болна. Сега е много весела как няма училище. Миналата седмица и презентация по български прави, и работни листове писа някакво чудо, ама то тяхната госпожа.. ще се въздържа от коментар. Като цяло изобщо не съм доволна от училището и преподаването- претендира се за много елитно училище, а реално това което е реално е далеч от елит. Втория срок са втора смяна, тя моята не е от много поспаливите и винаги си е навреме, само я притеснявало кога ще чете книги, като не й остава време.

# 497
Изабел, браво на девойката!

# 498
  • столицата
Нали е грипна ваканция - и аз, и детето се разболяхме. А навън времето изглежда прекрасно. Но поне няма да изпуска от училище /както сама съобрази гимназистката/. Иначе съучениците й организират посещения по молове и кина /в случай, че някой още не  е преболедувал, да не се размине/. Детето казва,че при тях всички били оформени, но не всички учители били им казали окончателните оценки за срока. Щели да си ги видят в бележниците. Моето се надява  на до  две 5-ци, че да хванело стипендия. Вероятно ще се справи като едната 5-ца ще е по важния предмет физическо. Покриването на нормативите за скок от място е проблем още от 5 клас.
И само за статистиката, те още не са взели стипендиите си за първия срок в размер на огромните  21 лв на месец за успех 6.00, но щом е част от мотивацията, нека се бори за стипендия.

# 499
  • Русе
А аз стоя и барабаня пред монитора дали нашите днес ще обявят грипна и тук. Нали ми трябва свободен петък, даже днес не пуснах по децата молбите за отсъствие.   atwork

# 500
  • столицата
Ели, ще ги пуснат от сряда, за да слеят с междусрочната ваканция.

# 501
# 502
Галимар, бързо ви оздравяване!
Ели, и аз вече дебна за новина за грипна ваканция.
Няма за момента. А и нещо не ми се зарежда сайта на РУО..,.

# 503
  • Русе
Вече има инфо във ФБ но чакам да излезе официално.

# 504
Вече има инфо във ФБ но чакам да излезе официално.

Къде бе, Ели?
Волен вече запразни, а аз се чудя как да го накарам да седне да учи. Никъде не е обявено официално , но надеждата умира последна Joy

# 505
  • Русе
Едното ни училище вече пусна инфо. Из ФБ е пълно също. Ваканция!

# 506
Уф браво!
И аз видях. Няма да ставам рано цяла седмица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
Честита ни по-дълга ваканция!
И да сме здрави!
Наборът го "арестувам" у нас. Никакво ходене на гости и никакви приятели у нас.

# 508
В нашето училище от днес са във ваканция и моят веднага се залепи за компютъра. Тази зима се размина със сериозното боледуване, чак се чудя как се случи.

От училището най - сетне се сетиха, че има електронен дневник, сигурно до ноември седя с базата данни от миналата година, а сега от 24.01 са започнали експресно нанасяне.

# 509
Добро утро!
Дано да са здрави тийновете!
Как са болните?

Общи условия

Активация на акаунт