На пазар във Варна - 48

• 86 642
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Хай, ще ходя някой от следващите уикенди пак, че чакам да заредят нещо. Хубав е магазина, най-важното е, че си накупих постни сладки неща за утре. Иначе взех и баклави, аз не ям, но другите ги харесаха.
Ели, ако можеш отиди утре, че май дотогава беше намалението. Най-вече съм очарована от избора и обслужването. Досега в оптики винаги са били любезни с мен, но тук момичето, което ме обслужи беше и много компетентно. Веднага се ориентира какви модели ми отиват и ми вадеше и дори неизложени от склада. Има някакво намаление, отделно има сега допълнително, ако имаш и карта от Шел или друга подобна(на няколко фирми са) - получаваш и още 15%. За модела, който аз избрах почти 50 % ми беше. На по-евтините марки като Мекс, Ревлон и подобни има такива, които може да ти дойдат и на 60-70 лв, което е супер прилична цена. Аз съм много доволна, изпрати ме приятел, който също беше много впечатлен от цените и обслужването.

# 91
Видях днес от онези джуджета в един магазин срещу църквата дето е в двора на римските терми.

# 92
  • Варна
Много ти благодаря за информацията! Още преди обяд ще отида и дано работят! Само да не бъркам оптиките.. Гранд нали е между Мтел и Леонардо?

# 93
Много ти благодаря за информацията! Още преди обяд ще отида и дано работят! Само да не бъркам оптиките.. Гранд нали е между Мтел и Леонардо?
Горе-долу срещу Тенденз на центъра. Мисля, че беше магазин за кожени изделия преди, точно на ъгъла до "Дупката"-бул. Княз Борис I № 8А

# 94
  • Варна
О, значи точно обърках оптиките.
Там където беше Кожено царство има оптика от няколко месеца, но така и не съм обръщала внимание за името.

# 95
  • Варна
Не е много по темата, но много ще се радвам да споделите ходил ли е някой в клиника Skin line и по конкретно се интересувам от специалист за премахване на кожно образувание. Peace

# 96
  • Варна
Не е много по темата, но много ще се радвам да споделите ходил ли е някой в клиника Skin line и по конкретно се интересувам от специалист за премахване на кожно образувание. Peace

Честит Коледа! Радост, късмет и здраве пожелавам. На първия ти въпрос - не съм посещавала  тая клиника. На втория, моят отговор е  - д-р Юлиан  Пенев, лазертерапия. За него, кабинета и работата му можеш да прочетеш тук  http://tritonlaser.com/ отделно, в търсачката на бг мама пусни " Пенев" и "лазер" ще излязат резултати, срещала съм отзиви. Посещавала съм го няколко пъти, с различни проблеми, много съм доволна.  Леко е безпардонен и има препечен,  да не кажа черен хумор, ако си  тънкообидна може да ти е проблем. Чудесен специалист е, в един от моите случаи, отстрани от горните клепачи едни досадни папиломи на краче, при това без никакви белези. Не упоменаваш за какво образувание иде реч, но ако трябва да го изследваш, няма да е проблем да го "резне" с  лазера така, че да  му пуснете после хистология.

# 97
Имаме приятели семейство доволни от него. Отишли и двамата но трябвало да маха папиломи на вратата на жената , а съпругът бил за смелост.  Като махнал нейните ,огледал и подкарал и него. Така го изчистил и на двамата на едно ходене.

# 98
  • Варна
Имах " удоволствието" да имам личен контакт с въпросния  д-р Пенев и останах потресена от отношението му, иначе знам че е добър в работата си. Благодаря за препоръката!

# 99
Автобус 409 до Златни пясъци, стана ли 1лв. или все още не?

# 100
  • Варна

А защо да става по-евтин? Чух за някои вилни зони, но за Златните едва ли...

# 101
Автобус 409 до Златни пясъци.

Не, само до Ален мак. До златни пясъци ходил автобус номер 9.

# 102
  • Варна
Хич не е евтин. Родителите ми живеят на Ален мак и нещо последно майка ми разправяше за 1.60 билета.

# 103

А защо да става по-евтин? Чух за някои вилни зони, но за Златните едва ли...
http://varnautre.bg/2017/11/30/70336/автогарата-във-варна-остава-само-една
Заради тази статия.

# 104
  • Варна
Откъде мога да купя подложка (силиконова или дебел филц може би) за преса за коса? Гледам ги онлайн, но искам от реален магазин. В Рибата може би ще има, но не държа да е маркова.

Общи условия

Активация на акаунт