Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • варна
детето е захвърлило един бонбон в един не толкова достъпен ъгъл на стълбището.
днес забелязах едно голямо петно, набито вече с прах...
отдолу са неглазирани плочки.
как да го махна най-ефективно?
освен вода има ли друг начин?
Меглио или Медикс за мазнини.Напръскваш ,изчакваш 10 мин и всичко пада,или поне се изстъргва!

# 226
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Меглио или Медикс за мазнини.Напръскваш ,изчакваш 10 мин и всичко пада,или поне се изстъргва!

не може.
плочките са неглазирани и подобни силни препарати оставят петна по тях...

# 227
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Пробвай със сода за хляб.

# 228
  • София

не може.
плочките са неглазирани и подобни силни препарати оставят петна по тях...
И моите са неглазирани, но след меглиото не остават петна.

# 229
Дъщеря ми повърна снощи и отиде матрака,може ли да ми кажете с какво мога да го почистя?
Миналата година ползвах един препарат на Сано,но не помня кой беше.

# 230
  • Бургас
Скоро имаше такъв въпрос и беше даден този линк.Дано ти помогне:
http://mood-time.com/2017/12/23/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0- … %BA%D0%B0-%D1%81/

# 231
Скоро имаше такъв въпрос и беше даден този линк.Дано ти помогне:
http://mood-time.com/2017/12/23/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0- … %BA%D0%B0-%D1%81/
Благодаря  bouquet

# 232
  • Стара Загора
Търся коя е най- плътната и твърда кухненска ролка. Трябва ми за да направи мокри кърпички за бебо, тази на Емека се разпадна ужасно...

# 233
Ролки ползвам на ДМ Peace

# 234
  • Бургас
Търся коя е най- плътната и твърда кухненска ролка. Трябва ми за да направи мокри кърпички за бебо, тази на Емека се разпадна ужасно...
Имаше една на Зева, която ни я намокри една девойка промоутърка в магазина и я изцеди без да се скъса. От по-скъпите им беше, дори мисля на опаковката си пишеше, че не се къса. Огледай тях. Аз дълго време бях с такава и бях много доволна.

# 235
  • Бургас
И на Кауфланд беше подобна,но последната партида е ужасна-разкъсва се.

# 236
Взех сода и кислородна вода ,и този препарат пише,че става за килими и дамаски,но за матрак не знам дали да го пробвам :
Скрит текст:

# 237
С какво мога да премахна неприятната миризма от хладилника? Сода бикарбонат или оцет? Вие как се справяте с нея. Благодаря предварително

# 238
В големите вериги продават обезмирисители за хладилници. Най-добре купи от аптека активен въглен на прах и сложи в малка купичка, която остави в хладилника. Доста по-евтино е. Последният път нямаха на прах и взех таблетки, които обаче стрих, преди да ги сложа.

# 239
В големите вериги продават обезмирисители за хладилници. Най-добре купи от аптека активен въглен на прах и сложи в малка купичка, която остави в хладилника. Доста по-евтино е. Последният път нямаха на прах и взех таблетки, които обаче стрих, преди да ги сложа.
Много ти благодаря, в къщи имам таблетки може директно тях да ги оползотворя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт