Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 905
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, трябва някой да направи група на анонимните ВУ маниаци Simple Smile. Днес пак не устисках и след работа се занесох до халите. От един куп изпробвани неща в зала Б и на път към изхода с нищо харесано мярнах един сучър (ей, тая дума така и не знам как точно се пише Wink ), който миналата седмица беше в зала А и излизаше скъпо. Аз съм се зарила със суичъри, синът - също, но не устисках. Излизаше 5 лв. на бройка. Докато го оглеждах, гледам едни червени скини дънки, така по- големшки като за мен, и айде пак в пробните. Направо ми заспаха на 4-рибуквието. Двете със суичъра общо излязоха 6,20 с кода за намаление от лова. Та и покрай лова съм на далавера с 35%. Иначе тоя месец Манията имат намаление - за над 10 лв. плащаш с 2 по-малко, за 20 - с 5, и за сметка над 30 с 10 намаление.

# 436
Давам код за 35% отстъпка от "Мания". Ако някой го иска, да пише лично съобщение. Simple Smile

# 437
От мен отчет с вълнено сако Зара, кафяв рипс - за 5 кинта. Ще се позавъртя и в почивния понеделник. Ако уцеля, може да снимам - да стане по-шарено в темата Stuck Out Tongue

# 438
Здравейте момичета от Варна,нещо интересно и евтинко ,къде да погледна?Благодаря:yellow_heart:

# 439
  • Sofia
Някъде из Софийските ВУ да сте виждали избор от кожени палта с косъм (естествена кожа)?
Благодаря!

# 440
  • Sofia
Виждала съм в ММ на Стамболийски и Хр.Ботев,но преди 2седмици

# 441
Виждала съм в ММ на Стамболийски и Хр.Ботев,но преди 2седмици

И аз там тогава. Peace

# 442
  • София
Какво е това ММ  Embarassed

# 443
  • София

Мъпет Маг Simple Smile

# 444
  • Sofia
а ЗЗ е Зиг Заг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
  • Бургас
Момичета, в LOve за находки на Мания, цените са станали доста ............хммммм - неприлични, а в същото време все по-трудно си харесвам 5 артикула за "томболата"

И все пак, да ви кажа, че имам от поне 5 години ето това палто на Веро мода, но моето е черно и е много хубаво. 50 % вълна, дължината е над коляното и макар да не личи от снимката е вталено. Седи наистина прекрасно и ако цената не беше 20 лв със сигурност щях да играя и за кафявото. Преди артикули от по-висок клас се продаваха на символични цени, а сега са на такива на които дори и с проба трудно бих се прежалила  ooooh!

Имам си разни нови хубавини, но много ме мързи да снимам, а толкова се радвам на вашите снимки. Довечера ще гледам Оскарите и по време на рекламите се надявам да надвия мързела и да пусна някоя снимка  Blush

# 446
Също забелязах, че са на доста по-високи цени от началото.

Нали уж беше да се купи за наполовина от цената му?!?

# 447
Не знам, ама и аз едва харесвам 5 неща, а и самите страници са 5-6, преди бяха 8. Много е обрано и доста са скочили цените им. Да не говорим и колко рядко печеля Simple Smile

# 448
  • пловдив
Вие за какви неща играете? Имам чувството, че маратонки и чанти е много трудно да се спечелят. До някой парцал се докопвам от време на време. Като ще почна да играя за дрехи в района ми да не плащам 4 лв доставка. То егати печалбата-но пак някое рокленце за 10 лв общо си заслужава

# 449
  • София
предимно за чанти , обувки и колни/ портофейли (които не слагат в категория аксесоари , а откривам в главната галерия ,без да давам филтри. Така ми излизат и много от мъжките дрехи примерно, като задам мъжки М розмер примерно , ги няма сложени в категорията , нищо че иначе си е отбелязано на артикула ,че е точно такъв )

Общи условия

Активация на акаунт