фОндаментална реалност

Не, има си, ама защо той ще дава на родителите си.

Казах му да се оправя с нея както може. Аз повече от 20 години му говоря, че има проблем и то голям с тази жена, а той все ми обяснява как тя го обичала и му мислела доброто. Казах му да продължава да се радва на майчината ѝ любов, обаче мен да не ме осведомява за нейните изблици. И аз искам да си отгледам децата и доживея да видя внуци в добро здраве. Няма повече да позволя да ми трови живота 

И никъде не съм споменала, да очаквам той да закупи и изплати имот, казах точно обратното, че в такъв "проект" бих се включила и изплащала с него. И сега не чакам на неговата заплата, няма и да го направя за в бъдеще, защото не желая да бъда зависима от чужди финанси и не просто да ми плащат сметките, ами и да трябва да моля всеки път за пари, когато имам нужда от такива, за каквото и да е. Иначе за ремонтите, който не е имал майстори в къщи, той не знае колко лесно е само да ги надзираваш. Баща му не би могъл да окачестви правилно колко добре е свършено нещо. И това дори самият той го е казвал, не го констатирам аз. И от тази гледна точка, да, по добре нещата да се правят, когато синът им е тук, за да не се налага нещата да се усложнят и една работа да се върши два пъти. И за N-ти път, нищо лошо няма да искаш по- добър живот, просто само с искане не става, трябват и действия. С отношение тип "много вожд, малко индианец" положението няма да се облекчи по- бързо за никого.